Boğaziçi Limon Kolonyası Pet 200 ml

62,49 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
61,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Boğaziçi Limon Kolonyası Pet 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PANAYIR Satıcı Ünvanı: HALİLİBRAHİM KARDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1816925631200015 Vergi Kimlik Numarası: 5230084510
    Bu ürün PANAYIR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boğaziçi Kolonya Pet 200ml KC
Geri Bildirim Ver

Boğaziçi Kolonya Limon 200cc Pls Küçük ile Ferah Koku

<!—One Section Start -->

İlk üretildiği andan itibaren tıbbı amaçla kullanılan kolonya zaman ilerledikçe sadece tıbbı amaçla değil aynı zamanda kozmetik alanında da sık sık kullanılmaya ve tercih edilmeye başlanmıştır. Boğaziçi Limon Kolonyası, hafif ve hoş kokusuyla, yüksek alkol derecesi ile hem kozmetik alanında kullanılmaya hem de tıbbı alanda kullanılmaya oldukça elverişlidir. Ferahlamak isteyen herkesin boynuna, bileğine sürdüğü ve gün içinde birçok kez kullanmak istedikleri Boğaziçi Limon Kolonyası, 80° etil alkol oranı sayesinde hem ferahlık hissini arttırır hem de mikroplarla savaşmak ve dezenfekte etmek konusunda bir hayli başarılıdır. Türk kültüründe de oldukça önemli bir yere sahip olan limon kolonyası 19.yüzyıldan itibaren kullanılmaya ve üretilmeye başlanmıştır. Boğaziçi Limon Kolonyası 60 yıldır hiç değişmeyen kaliteli, hafif ve ferahlatıcı kolonyaları ile müşteri memnuniyeti sağlamak için çok çalışmaktadır.

<!—One Section End -->
  • 80° Alkol
  • 200 ml Şişe
  • Doğal Limon Özü
<!—Two Section Start -->

Boğaziçi Limon Kolonyası ile Ferahlık Hissi

Boğaziçi Limon Kolonyası ile Ferahlık Hissi

Hafif ve hoş limon kokusu ile cildi serinleten Boğaziçi Limon Kolonyası, içeriği doğal limon özü, 80° alkol, bu derece miktarı %45 oranında etil alkol kullanıldığına tekabül etmektedir, su ve esans bazlı bazı sıvılardan oluşmaktadır. Bu esanslar (turunç, tütün, limon, vb.) kolonyanın nasıl koktuğunu etkilemektedir. Doğal limon özü sayesinde kokusu ağır gelmez, tıraş sonrası sürülürse cildi yatıştırır, ferahlatır ve tahrişi önler. Sıcak yaz günlerinde bunaltıcı havayı kırmak için boyun bölgesine ve şakaklara sürülen bir miktar Boğaziçi Limon Kolonyası anında serinlik ve ferahlık hissî sağlayacaktır. Evde, günlük hayatta ve misafir ağırlarken oldukça sık kullanılan Boğaziçi Limon Kolonyası 200 ml olan şişeleri satın almak daha kullanışlı ve ekonomik olacaktır. Böylelikle sizi daima serinleten eşsiz ve doğal limon kokusunu sürekli yanınızda veya elinizin altında bulacaksınız.

<!—Two Section End --> <!—Three Section Start -->

Boğaziçi Limon Kolonyası Sağlık Getirir

Boğaziçi Limon Kolonyası Sağlık Getirir

Geçmişten günümüze kolonyanın kullanıldığı alanların başında sağlık ve tıp gelmektedir. Etil alkolün mikroplara karşı olan dezenfekte etkisi her yaştan insan tarafından bilinmektedir. Boğaziçi limon kolonyası 80° alkol miktarı sayesinde yüksek oranda bir dezenfeksiyon gösterir ve her türlü yüzeyde kullanılabilir. Ciltte çıkan sivilcelerin oluşturduğu mikrobik yapı üzerinde kullanılan Boğaziçi Limon Kolonyası bölgeyi temizlemekte önemli bir rol oynar. Çevrede herhangi bir tıbbı malzeme bulunmadığı zamanlarda açık yaraları da temizlemek ve yaranın çevresini dezenfekte etmek için de sık sık kullanılmaktadır. Bu sebeple Boğaziçi Kolonya 200 ml ambalajlı şişelerini satın almak yanınızda da taşımanıza olanak sağlar. İdeal boyu ve miktarı, her türlü ihtiyaç esnasında kullanılabilmekle beraber çantanızda, arabanızda da kolaylıkla bulundurmanızı sağlar. Türk kültüründe de sağlık için kullanıldığını görmeniz mümkün, hasta ziyaretlerinde bile hediye olarak götürülmektedir.

<!—Three Section End --> <!—Four Section Start -->

Boğaziçi Limon Kolonyası Eşsiz Kokusu

Boğaziçi Limon Kolonyası Eşsiz Kokusu

Boğaziçi Limon Kolonyası içindekiler incelendiğinde eşsiz kokusunun kaynağının doğal limon özlerinden oluştuğunu görmeniz mümkündür. Bu sebeple kapağı açıldığı ilk andan itibaren ortaya çıkan kokusunun harika etkisini gözler önüne sermektedir. Hoş ve hafif kokular insansa dinginlik sağlamaktadır ve böylece Boğaziçi Limon Kolonyası insanları hem sakinleştirir hem de ferahlatır. Dünyanın dört bir yanından her yaştan insanın ister parfüm, dezenfektan gibi amaçlarla kolonya kullanır. Kullanım sıklığına bakıldığında orta ve büyük boyuttaki şişelerin satın alınması birçok açıdan daha avantajlıdır. Boğaziçi Limon Kolonyası 200 ml fiyat ve performans olarak değerlendirildiğinde her bütçeye ve eve uygun olduğu anlaşılmaktadır. Doğal limon özlerinin fazladan kattığı hoş koku ile birlikte sağlığın ve temizliğin bir numaralı temsilcisi Boğaziçi Limon Kolonyası her bütçeden insanın satın alabileceği bir fiyata sahip olup, ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenmektedir.

<!—Four Section End -->