BÖHRER Pro Böhr Navy Blue Mma 200 Amper Yeni Nesil Dijital Göstergeli Inverter Kaynak Makinesi

4.599 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BÖHRER Pro Böhr Navy Blue Mma 200 Amper Yeni Nesil Dijital Göstergeli Inverter Kaynak Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEİLBER POWER TOOLS Satıcı Ünvanı: HEİLBER POWER TOOLS HIRDAVAT YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461107526600001 Vergi Kimlik Numarası: 4611075266
    Bu ürün HEİLBER POWER TOOLS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BÖHRER Pro Böhr Navy Blue Mma 200Amper Yeni Nesil Dijital Göstergeli Inverter Kaynak Makinesi PRO BÖHR NAVY BLUE MMA200 AMPER YENİ NESİL DİJİTAL GÖSTERGELİ İNVERTER KAYNAK MAKİNESİ
  • Pense uzunlugu 1.90 cm
  • Şase uzunlugu 1.60 cm
  • Profesyonel günde 8 saat şantiye kullanımına uygun tasarlanmıştır.
  • İnverter teknolojisine sahip, doğru akım (dc) yuvalı, rutil ve selülozik karakterli örtüye sahip 2.50, 3.25, 4.00 çapındaki çubuk elektrotları sürekli olarak yakmak üzere kaynak işleri için tasarlanmıştır. İnverter teknolojisinin düşey kaynak karakteristiği ile optimizasyonu neticesinde, kararlı ark ve iyi bir yeniden tutuşma performansı vermektedir. En az 6 kw gücünde olmak şartı ile jeneratör ile kullanıma uygundur. Kaynak akımı için dijital göstergeye sahiptir. Ark kuvveti (arc force) ayarı: Kaynak sırasında akımı geçici olarak yükseltir. Kaynak akımındaki bu geçici artış elektrot ile ergimiş kaynak banyosu arasındaki geçişin kolaylaşmasını sağlar. Kısa ark uzunluğu daha yüksek ark kuvvetine neden olarak yapışmayı önler. Ark kuvveti değeri dijital ön panel üzerinden ayarlanabilir. Makine fan ile soğutulmaktadır ve aşırı ısınmaya karşı termik korumalıdır. Ip21s standartlarıyla uyumludur. Özel tasarıma sahip plastik havalandırma ızgaraları sayesinde makinaya su girişi engellenirken, maksimum hava sirkülasyonu sağlanır. Şebeke gerilimi1 faz220 v (ac)açık devre gerilimi 070 v - dc maksimum çıkış akımı 220 tavsiye edilen şebeke sigortası tipi 40 , eritilebilecek elektrot tipleri rutil / selülozik elektrot çapı 2.50 - 3.25 -4.00çalışma rejimi %35'te 220 a %60'ta 110 soğutma seri fan koruma sınıfı IP21S boyutlar (e/d/y) (cm) 17,5 x 40 x 31,5 ağırlık (kablolar hariç) 3,5 kg 2 yıl garantili.

Ürün Özellikleri

  • Tip İnverter Kaynak
  • Amper 200
Geri Bildirim Ver