Genel Markalar Saç Kafa Kaşıma Masaj Aleti Teli Tdg5211

89,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Saç Kafa Kaşıma Masaj Aleti Teli Tdg5211

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞARK HAN Satıcı Ünvanı: AYETULLAH AKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0120530976
    Bu ürün ŞARK HAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Müthiş bir kafa masajı sizi bekliyor. Göründüğünden çok daha etkili bir ürün karşınızda duruyor! Bokomayı kafanıza yerleştirip kafa derinize yavaşca masaj yapmaya başlayınca, Bokoma kafa derisindeki tüm sinirleri uyararak vücuda rahatlama hissi verecektir. Bu durumda kan dolaşımı hızlanacak, özellikle cilt canlılık kazanacak ve hiçbir ilaç kullanmadan endorfin hormonu devreye girecektir. Bu ürün ilk bakışta size mutfak aletlerini anımsatabilir. Ama Bokoma, tüm dünyayı etkisi altına almış bir masaj aletidir. Kaynağı Avustralya yerlilerine kadar dayanan bu benzersiz kafa masajı aleti ile başınıza yaptığınız masaj inanılmaz rahatlama sağlıyor! Başı ağrıyanlara ve yoğun tempodan sıyrılıp isteyenlere, rahatlamak isteyenlere tavsiyemizdir! Paket İçeriği: 1 adet Bokoma Kafa Masaj Aleti
Geri Bildirim Ver