Bolçi Fındıklı Karışık Bolu Çikolatası 160 gr

191,04 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bolçi Fındıklı Karışık Bolu Çikolatası 160 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Konsept Gıda Satıcı Ünvanı: KONSEPT İŞ MAKİNELERİ VE GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0187059233300012 Vergi Kimlik Numarası: 1870592333
    Bu ürün Konsept Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BOL FINDIKLI 160 GR BOLU ÇİKOLATASI Bolçi'nin meşhur, tescilli ürünü Bolu Çikolatası Sütlü, bitter, beyaz çikolata kaplı fındıklı krokan Ürünlerimizde alkol, domuz yağı ve katkıları yoktur. Siparişiniz sıcak hava şartlarından etkilenmeden özel korumalı ambalajlarında sizlere ulaştırılır. Ürünümüz aşırı nem, koku ve sıcaklıktan etkilenen hassas bir üründür. Güneş ışığından, koku ve nemden uzak, 18-22°C aralığında muhafaza ediniz. Buzdolabına koymayınız.
Geri Bildirim Ver

Bolçi Fındıklı Karışık Bolu Çikolatası 160 gr

Türkiye’nin doğal güzelliklerini barındıran şehirler arasında Bolu da yerini alır. Bolu'nun eşsiz manzaraları kadar kendine has tat ve aroması ile çikolataları da meşhurdur. Yıllara dayanan eşsiz lezzeti ve kalitesi ile Bolçi çikolata severek tüketilen atıştırmalıklar arasındadır. Hediye olarak vereceğiniz bir paket Bolçi çikolata ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Kuruyemişlerden üretilen krokanın dışı çikolatayla kaplanarak oluşturulan lezzet Bolu'nun meşhur ve tescilli ürünüdür. Özgün bir lezzet olan Bolçi fındıklı karışık bolu çikolatası 160 gr ürününün içeriğinde alkol, domuz yağı ve kimyasal maddeler bulunmaz. Temiz ve sağlıklı içeriğe sahip olan ürün çikolata tutkunlarının gözdesidir. Kalite ve hijyen standartlarına uygun tasarım yapılarak müşterilere sunulur.

  • Bolu şehrinin tescilli ürünü
  • Sütlü, bitter ve beyaz çikolata kaplı
  • İç yapısı fındıklı krokan

Bolçi Fındıklı Karışık Bolu Çikolatası 160 gr Özellikleri

Bolçi Fındıklı Karışık Bolu Çikolatası 160 gr Özellikleri

Türkiye’nin meşhur markası olan Bolçi çikolata fındıklı çikolata sevenler tarafından tercih edilir. Ürün Türkiye’yi ziyaret etmek için gelen birçok kişi tarafından da yoğun ilgi görür. Benzersiz lezzeti ve kıvamıyla müşterilerin beğenisini toplar. Ürünün her bir çikolatası kare şeklinde tasarlanır. Paket içerisinde sütlü, bitter ve beyaz çikolata kaplı gıda yer alır. Çay ve kahve saatlerinde misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinize hediye edebileceğiniz sağlıklı bir atıştırmalıktır. Her yaş grubunun severek tükettiği fındıklı karışık Bolu çikolatası 160 gr temiz içeriğe sahiptir. Domuz yağı ya da alkol bulundurmadığı için isteyen herkesin tüketimine uygundur. Bolçi Üretim tesislerinde el değmeden özenle hazırlanır. İçerisinde yer alan fındıklı krokan ürüne farklı bir tat katar. Bolu’nun dağlarında yetişen taze fındıklar hijyen ve yüksek kalite standartları gözetilerek toplanır. Ürünün her detayı ince düşünülerek üretim gerçekleşir.

Bolçi Fındıklı Karışık Bolu Çikolatası 160 gr Faydaları

Bolçi Fındıklı Karışık Bolu Çikolatası 160 gr Faydaları

Boluda yetişen taze dağ fındıklarından üretilen krokanın dışı çikolatayla kaplanarak damaklarda eşsiz bir tat bırakır. Lezzetinin yanı sıra fındıklı karışık Bolu çikolatası tüketiminin sağlık açısından birçok faydası vardır. Fındık içerdiği besin öğeleri ile sağlıklı yaşamı destekleyen temel gıdalardan biridir. Ürün, fındıklı yapısı sayesinde beyin sağlığını koruyarak tüketen kişilerin iyi hissetmesini sağlar. Yüksek miktarda lif içerir ve vücuda enerji verir. Özellikle hamilelik döneminde tüketilmesi annenin ve bebeğin sağlığına fayda sağlar. Bolçi fındıklı çikolata mutluluk hormonu salgılanmasına yardımcı olur. Çikolata yemenin olumlu psikolojik etkileri vardır. Stres seviyesini azaltır ve beyne giden akışı artırarak beyin fonksiyonlarını yükseltir. Ders çalışırken veya sınav dönemlerinde öğrenciler tarafından tercih edilir. Çikolata ve fındığın sayısız faydaları tek bir üründe toplanarak müşterilere sunulur.

Bolçi Fındıklı Karışık Bolu Çikolatası 160 Gr Fiyatları

Bolçi Fındıklı Karışık Bolu Çikolatası 160 Gr Fiyatları

Çay ve kahve saatlerinde çikolatalar vazgeçilmez gıdalardır. Günlük yaşamın stres ve sıkıntılarından uzaklaşırken doğal, sağlıklı ve uygun fiyatlı atıştırmalıklar tercih edilir. Ürün doğallığı korunarak üretilerek sağlık açısından faydalı bir yiyecek olarak sunulur. Çocukların tüketimine uygun bir ürün olduğu için gönül rahatlığı ile yedirebileceğiniz avantajlı bir üründür. Paket içeriğinin karışık olması müşteriler için farklı lezzetlerin bir arada bulunmasını sağlar. Ürünün kullanım alanı oldukça geniştir. Günlük hayatta ya da özel günlerde ikram edilerek kullanılabilir. Sevdiklerinizi mutlu etmek için bütçe dostu fiyatlar ile satışa sunulur. Herkesin bütçesine uygun, kaliteli ve sağlıklı bir üründür. Özel korumalı ambalajı sayesinde paketi açılmadan evlerde uzun süre tazeliğini muhafaza eder. Güneş ışığı, koku ve nemden korunacak şekilde 18-22 derece oda sıcaklıklarında saklanabilir. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Bolçi fındıklı karışık Bolu çikolatası 160 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol’dan Bolçi fındıklı karışık Bolu çikolatası 160 gr fiyat kampanyalarını inceleyip istediğiniz zaman satın alabilirsiniz.