Mai Perla Tavşanlı Yenidoğan Bebek 5 Li Hastane Çıkış Seti K1399

169,90 TL
Beden:
Yeni Doğan
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mai Perla Tavşanlı Yenidoğan Bebek 5 Li Hastane Çıkış Seti K1399

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mai Perla Satıcı Ünvanı: MAİ PERLA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610121383800001 Vergi Kimlik Numarası: 6101213838
    Bu ürün Mai Perla tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tavşanlı Yenidoğan Bebek 5 Li Hastane Çıkış Seti K1399 Renkli Kenarlı Tavşanlı Puanlı Yenidoğan Bebek 5 Li Hastane Çıkış Seti NOT: Stok ta kalmayan ürünler için whatsapp & facebook & instagram ve sitemiz canlı destek hattımız üzerinden acil sipariş verebilirsiniz. Bebeğinizin günlük giyimde ve özel günlerde ilk ay ve sonrası kullanılmak üzere tasarlanan bu Renkli Kenarlı Tavşanlı Puanlı Yenidoğan Bebek 5 Li Hastane Çıkış Seti, bebeğinizi hem üşütmez, hem terletmez, hem antibakteriyel olup, %100 pamuktan, tamamen doğa dostu teknikler kullanılarak üretilmiştir. * Ürünümüz bebeğinizin sağlığı düşünülerek 1.sınıf hammaddeden (%100 pamuk ) üretilmiştir. * Ürünümüz %100 Antiallerjiktir Ürün görselliğine göre hem erkek hem de kız bebeklerde tercih edilebilir. Bu Ürünümüz Beden Kullanımı Takriben 0-4. Ay süreci arasındadır. Bebeğinizi çok tatlı bir görünüm verir. ÜRÜN İÇERİĞİ : Toplam 5 parça üründen oluşan hastane çıkışı amaçlı kullanılmak üzere imal edilen bu ürünümüz %100 pamuk üretimidir. 1- Üst Kruvaze Uzun Kol Zıbın 2- Patikli Alt 3- Şapka 4- Mama Önlüğü 5- Eldiven ( Tırnak İçin) Hiçbir zararlı kimyasal içermez. Bu sayede bebeğinizi olası cilt hassasiyetleri ve alerjik reaksiyonlardan korumaya yardımcı olur. Ürünümüz bebek cildine hassas olarak imal edildiğinden, makinenizin hassas yıkama programları kullanılarak yıkama önerilir. Renkli olan ürünlerimiz için ColorMatic deterjan kullanılması önerilir. Bu ürünü bebeğinizin gelişimine bağlı olarak takriben 3-4. aya kadar kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Desen Baskılı
  • Parça Sayısı 5 Parça
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver