Bomboil Bitkisel Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bomboil Bitkisel Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sinaşifa Satıcı Ünvanı: OĞUZ TOPALOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8520185114
    Bu ürün Sinaşifa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solaryum ve Güneşte bronzlaşmaya uygundur. İçeriğinde bulunan vitamin E ve bitkisel yağlar cildin bronzlaşmasına yardımcı olurken aynı zamanda cilde bakım yapar. Kullanımı : Kullanım öncesinde şişeyi çalkalayınız. Bronzlaşmak için güneşe maruz kalan cildinize az miktarda sıkın ve hareketlerle masaj yaparak eşit miktarda dağılmasını sağlayınız.Bu yağı gün boyunca 3 defa uygulayabilirsiniz. Güneşe uzun süre maruz kalmak tehlikelidir. Güneş ışınların dik olduğu saatlerde cildinizi güneşe maruz bırakmayınız. Muhafaza Koşulları : Direkt olarak güneş ışığından uzakta, 100C-250C arasında, kuru yerde ve ağzı kapalı olarak ambalajında saklayınız. Dikkat : Harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile teması halinde bol su ile yıkayınız. Aşırı güneşte kalmak ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Güneşin yoğun olduğu öğle saatlerinde (11:00-16:00 saatleri arasında) güneşe çıkmamaya özen gösteriniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Yağ
Geri Bildirim Ver