Bondia Baby Kehribar Multicolor Bebek Kolyesi Orijinal Sertifikalı

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bondia Baby Kehribar Multicolor Bebek Kolyesi Orijinal Sertifikalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Budakoğulları Satıcı Ünvanı: BUDAKOĞULLARI İTHALAT İHRACAT VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188110601100001 Vergi Kimlik Numarası: 1881106011
    Bu ürün Budakoğulları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BONDIA BABY KEHRİBAR BEBEK KOLYESİ İyileştirici özelliği ile bilinen kehribar taşından yapılan kehribar bebek diş kolyeleri ,başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın bir çok yerinde ,alternatif tıp araçlarından biri olarak kabul edilmektedir. Bebekler için ikinci aydan itibaren kullanımı önerilen kehribar kolye bebeğinizin özellikle diş çıkarma döneminde ağrılarını hafifletip , ağız salyasını azaltırken ,enfeksiyon riskini de azaltmaktadır. Doğal antibiyotik görevi görmektedir. Vücut ısısıyla etkin hale gelen kehribar taşının mutlaka tenle temas edecek şekilde kullanılması gerekmektedir. Bebeğin boynuna takılacak kolyenin tehlike oluşturmayacak darlıkta ve ağzına götüremeyeceği uzunlukta olması önemlidir. Kehribar kolyelerimiz her taş arası düğümle güvenli olacak şekilde tasarlanmış olsa da uyku sırasında çıkarılması ve bebeğinizin gözetim altında olduğu zamanlarda kullanılmasını öneririz. Kehribar kolyenin hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Bebeğinize banyo yaptırırken çıkartınız. Kolye ebatı 32 cm’dir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Taş
  • Taş Cinsi Doğal Taş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver