BONDİGO Ilk Kitabım Sayılar

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
8.9
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
119,90 TL114 TL
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
213,90 TL178,25 TL
Kurumsal Fatura
225,90 TL176,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

BONDİGO Ilk Kitabım Sayılar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beta Bebe Satıcı Ünvanı: BETA BEBEK ÇOCUK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167130236200001 Vergi Kimlik Numarası: 1671302362
    Bu ürün Beta Bebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: Bondigo İlk Kitabım Sayılar, Bebeklerinize Göre! Canlı Renklere Sahip Sevimli Sayılar Her Sayfada Farklı Sayı Grupları Eğlenceli Sesler Ve Diş Kaşıyıcı Yolda Oynamak İçin İdeal Oyun Arkadaşı
  • Yaş Aralığı: 1 Yaş Ve Üzeri

Ürün Özellikleri

  • Yaş 1 - 2 Yaş
  • Dil Evrensel Dil
  • Pil ile mi çalışır? Evet
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

BONDİGO BON-BP1200 İlk Kitabım Sayılar

Bondigo İlk Kitabım Sayılar, miniklerin en sevdiği oyun arkadaşı olmaya aday bir üründür. Kitabın çeşitli detayları sayesinde sıkılmadan bu ürünle zaman geçirebilirler. Dolgulu kumaş üzerine basılan sayılar, desenler ve hayvan figürleri sayesinde dikkatleri üzerinde toplar. Kitaba ek olarak diş kaşıyıcısı da çocukların bu ağrılı döneminde rahatlamalarına ve keyifli zaman geçirmelerine yardımcı olur. Ürünü başta oyunca oyuncak ve diş kaşıyıcı olarak kullanan bebekler büyüdükçe sayıları da bu kitaptan kolayca öğrenebilirler. Yani uzun bir süre çocuklarınıza arkadaş olacak bu kitap onlara birçok açıdan fayda sağlar. Hem eğlendirici hem öğretici olan Bondigo İlk Kitabım Sayılar, ebeveynleri de çocukları gibi mutlu eder.

  • Yaş aralığı: 1-2 yaş
  • Ürün Tipi: Kitap
  • Kitap Konusu: Sayılar

Bondigo İlk Kitabım Sayıların Özellikleri Nelerdir?

Bondigo İlk Kitabım Sayıların Özellikleri Nelerdir?

Bondigo İlk Kitabım Sayılar kitabı, bebeklerinizin favori oyun arkadaşı olması için özenle üretilmiştir. Ürün, canlı renkler ve detaylarla hazırlanması sayesinde küçüklerin ilgisini çeker. Kitabın her bölümünün üzerinde farklı sayılar ve desenler bulunur. Aynı zamanda kitaba bağlı olarak 1 adet diş kaşıyıcısı yer alır. Böylece tek ürünle hem diş kaşıyıcı hem de eğlenceli bir oyun arkadaşıyla çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz. Diş çıkarma döneminde olan küçüklerin rahatsızlığını azaltarak onlara yardımcı olur. Bondigo İlk Kitabım sayfaları, içi dolgulu kumaştan hazırlanmıştır. Böylece ürün hışırtı sesi çıkararak duyusal olarak da miniklere fayda sağlar. Sayfaların kumaştan hazırlanması sayesinde herhangi bir kopma veya yutma riski yaşamanız önlenmiştir. Onların güvenli ve keyifli zaman geçirmesi sayesinde siz de mutlu olabilirsiniz. Bondi̇go İlk Kitabım Sayılar, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

Bondigo İlk Kitabım Sayılar Kimlere Hitap Eder?

Bondigo İlk Kitabım Sayılar, yaş aralığı 1-2 arasında olan küçükler düşünülerek hazırlanmıştır. Kaliteli malzemelerle üretilmesi sayesinde uzun bir kullanım ömrü vadeder. Böylece ilerleyen zamanlarda da çocuklar bu oyun arkadaşıyla zaman geçirebilir ve sayıları daha iyi bir şekilde kavrar. Bebeğinin eğlenceli zaman geçirmesinin yanı sıra sayıları da öğrenmesini isteyen ebeveynler için oldukça uygun bir tercihtir. Eğlenme ve öğrenmeyi bir arada sunan bu kitap üzerinde bulunan diş kaşıyıcısıyla birlikte küçüklere maksimum fayda sağlar. Diş çıkarma döneminde olan miniklerin acısını azaltan aparat, daha sakin zaman geçirmelerini sağlar. Hışırtılı kumaş ve capcanlı renklerle üretilen bu kitap çocuklarınızın ilgisini her zaman üzerinde tutar. En sevdikleri oyun arkadaşı olmaya aday olan Bondigo İlk Kitabım Sayılar, ebeveynler arasında adından söz ettirmeyi başarır.

Bondigo İlk Kitabım Sayılar Ne İşe Yarar?

Bondigo İlk Kitabım Sayılar, çocuklarınızın sayıları öğrenmesini daha eğlenceli bir hale getirerek onlara yardımcı olur. Eğlenceli öğrenim süreci sağlayan kitap, aynı zamanda oyuncak görevi görür. Kitabın hışırtılı kumaşla, renkli desenlerle hazırlanması, görsel ve duyusal zekalarının gelişmesine fayda sağlar. Bunun yanında kitaba bağlı bir diş kaşıyıcı aparatı bulunur. Miniklerin diş çıkarırken acı çektiği ve kaşıma ihtiyacı duydukları herkes tarafından bilinir. Kitabın hem eğlendikleri hem de dişlerini rahatlatan bir ürün olması ise ebeveynlerin mutlu olmasını sağlar. Kaliteli materyallerle üretilen bu kitap uzun kullanım ömrüyle çocukların ilgisini her zaman diri tutar. Küçükken diş kaşıyıcı kullanıp desenleri incelerken ilerleyen zamanlarda sayıları öğrenmeye başlayabilirler. Sayfalarda sayıların yanında çeşitli desenlerin ve hayvan figürlerinin bulunması, ilgilerini canlı tutmaya yardımcı olur. Siz de bu ürünü alarak çocuklarını mutlu etmek isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Öncesinde ise Bondigo İlk Kitabım Sayılar yorum ve puanlarını inceleyerek kullanıcı deneyimlerinden fikir alabilirsiniz.