Bonera Tencere Seti Kırmızı 5 Parça

730 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bonera Tencere Seti Kırmızı 5 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ArbayHome Satıcı Ünvanı: DENİZ YİĞİTTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9810003872
    Bu ürün ArbayHome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bonera granit marbella pro set 5 parça kırmızı tencere tava setiiçi dışı granit kaplama Fourgat alüminyum 3 mm, Payrex(cam) kapak, Isıya dayanıklı perçinli metal kulplu tencere tava seti, Sete dahil ürünler Tek kulplu tava 26 cm, Pilav tencere 26 cm cam kapaklı Derin tencere 22 cm cam kapaklı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
  • Renk Kırmızı
  • Boyut/Ebat 26 x 26
Geri Bildirim Ver

Bonera Kırmızı Tencere Seti Trendyol'da!

Lezzetli yemekler hazırlamak isteyen herkes, kaliteli tencere ve tavaları tercih eder. Bonera 5 parça granit kırmızı tencere seti, kullanıcılarını memnun etmek için titizlikle hazırlanan mutfak gereçlerinden oluşur. Söz konusu setin içerisinde yer alan tencerelerle harika yemekler pişirebilirsiniz. Günlük kullanıma uygun olan ürünler, ideal ölçüleri sayesinde birkaç porsiyonluk yemek pişirmeye elverişlidir. Ürünün tavası ise kahvaltılıklar ve soslar hazırlamak için idealdir. Bonera 5 parça granit kırmızı tencere setini indüksiyonlu ocaklarda da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bonera 5 parça tencere seti kaliteli ve kullanışlı özellikleriyle yıllar boyu mutfaktaki yardımcınız olur.

  • Ürün kalınlığı: 3 mm
  • Tencere adedi: 5 - Kapak adedi: 3
  • Türü: Derin Tencere

Bonera Tencere Setinin Özellikleri Nelerdir?

Bonera Tencere Setinin Özellikleri Nelerdir?

Bonera 5 parça granit kırmızı tencere seti, mutfağınıza kalite ve şıklık getirir. Ürünün içerisinde 5 parça kırmızı tencere ve tava bulunur. Setteki her bir parçanın iç kısmı granit kaplamadır. Bu sayede tüm parçalar oldukça dayanıklıdır. Söz konusu ürünlerin dış tarafı da aynı kaplama malzemesinden imal edilir. Bonera 5 parça granit tencere setinin metalden üretilen kulpları ısıya dayanıklıdır. Böylece parçalar uzun süre yıpranmadan fonksiyonunu korur. Setin içerisindeki tencereler derin yapıdadır. Bu sayede makarna gibi yiyecekler kolayca pişirilir. Bonera kırmızı tencere setinin içerisinde, 1 adet 26 cm boyutunda tek kulplu tava vardır. Sete dâhil olan diğer parça 26 cm pilav tenceresidir. Ek olarak 22 cm cam kapaklı derin tencere setin kullanışlı diğer bir parçasıdır. Tüm bu gereçlerin kapağı, kalitesiyle öne çıkan camdan üretilir.

Bonera Tencere Seti Kaliteli midir?

Bonera 5 parça 26 cm kırmızı tencere seti, üretiminde kullanılan malzeme sayesinde kullanışlıdır. Alüminyumdan üretilen setin iç ve dış kaplaması granittir. Bu malzeme özellikle ürün sağlamlığını yükseltir. Yüksek basınca dayanıklı olan bu kaplama türü, yemeklerin hızlı ve lezzetli bir şekilde pişmesine olanak tanır. Bonera tencere setinin bu özelliği aynı zamanda ısıyı eşit bir şekilde dağıtan yapıdadır. Bu sayede yemeklerin eşit oranda pişmesi mümkün olur. Farklı yemek türlerini pişirmeye elverişli olan tencere seti, ısıya dayanıklı perçinli metal kulplarla desteklenir. Kulplar sayesinde kolayca kaldırılan tencere ve tavaların içerisinde kısa sürede birbirinden enfes yemekler yapabilirsiniz. Bonera 5 parça granit kırmızı tencere setinin kaplama malzemesi sağlıklı yemekler hazırlamak için idealdir. Granitten üretilen ürünler yemek pişirmeyi pratik ve kolay bir hâle getirir.

Bonera Tencere Seti Bulaşık Makinesinde Yıkanır mı?

Bonera granit tencere seti, kalitesiyle ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Bu özellikleri ile kullanım kolaylığı sunarak beğeni kazanır. Söz konusu ürün, bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun yapıdadır. Ürünler, makinenin farklı yıkama programlarında temizlenebilir. Bonera 5 parça granit kırmızı tencere seti, kaliteli kaplama materyali sayesinde sizi elde bulaşık yıkama derdinden kurtarır. Temizleme işleminden önce birkaç hususa dikkat etmek gerekir. Sote, kızartma veya sos hazırladıktan sonra tencere veya tavayı yıkamadan önce sudan geçirmeniz gerekir. Bu işlemi yaptıktan sonra setin içerisinde bulunan tüm parçaları bulaşık makinesine atabilirsiniz. Bu sayede ürünler el değmeden temizlenir. Dilerseniz Bonera 5 parça granit kırmızı tencere seti yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede ürünü daha önce denemiş olan kullanıcıların fikirleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Çok kullanışlı bu tencere ve tava setini Trendyol üzerinden uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.