BoniLove Ten Dokusunda Tasarlanan 10 cm 10 Modlu Güçlü Titreşimli Yapay Penis - Mini Vibratör

983,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

BoniLove Ten Dokusunda Tasarlanan 10 cm 10 Modlu Güçlü Titreşimli Yapay Penis - Mini Vibratör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Albonistore Satıcı Ünvanı: EKAY SAĞLIK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326028112472110 Vergi Kimlik Numarası: 3260281124
    Bu ürün Albonistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dildo series siyah 19 cm 10 modlu titreşimli realistik penis ürün açıklamasıdildo series siyah 19 cm farklı titreşim ve modlarına sahip titreşimli zenci damarlı penis. 10 adet farklı fonksiyonlu titreşim özelliği kumanda üzerinden tek tuşla modlar arasında rahatça gezinmenizi sağlar.Damarlı gercekci gövde yapısına sahip esnek bükülebilen özellikte olup güçlü taban kısmındaki vantuz sayesinde tüm düz zeminlere yapışır eller serbest kullanım imkanı sağlar.Belden bağlamalı olarakta vantuz kısmı sayesinde apart kemer alarak belden bağlamalı penis olarakta kullanabilirsiniz.Ürün özelliklerigüçlü vantuzu sayesinden hür türlü düz zemine kolayca monte edilebilir.Belden bağlamalı penis kemerlerine uyumludurgerçekci damarlı görüntükademeli titreşim ayarı10 farklı titreşim özelliğirealistik yumuşak ten dokusu2 adet aaa kalem pil ile çalışır (pakete dahil değil)hijyenik hipoalerjenik materyaltestisli gerçekci görüntürenk: Siyahvantuzla beraber 19 cm boy ölçüsüvantuzsuz kullanabilir boy ölçüsü 14,5 cmrealistik dildo çap ölçüsü 3,8 cmpaket ağırlığı 240 grxs-Wbc10009-V-Black"dildo series siyah 19 cm 10 modlu titreşimli realistik penis " ürününü neden tercih etmelisinizgerçekci 19 cm zenci penis, damarlı, esnek gövdeli, gerçekci görüntüye sahip farklı fonksiyonlu titreşim modlarıyla tek tuşla sizi hayal dünyanıza gezintiye çıkmaya davet ediyor.Nasıl çalıştırılır?Ürün kumandasının üstteki tuşuna 2-3 saniye basınca titreşim açılır, ritimler arasında geçişler yapmak için kumandanın alt tuşuna basmanız yeterli.Yetişkin(adult) oyuncakları hakkında genel uyarılar ve faydalı bilgiler:Ürünlerin doğal yapısının korunması ve hijyenik kalması için üretici firmalar tarafından, ürünlerin birçoğunda doğal koruyucu maddeler konulmuştur. Bu nedenle ürünlerin ilk kullanım öncesi yıkanması tavsiye edilir. ürünlerin kendine özgü doğal yapısını ve doku özelliğini kaybetmemesi için su bazlı veya silikon içerikli kayganlaştırıcılar ve prezervatif ile kullanılması tavsiye edilir. Yağ içerikli kaydırıcılar ile ( bebe yağı, losyon, vazelin vb ) kullanılmamalıdır. Cinsel oyuncaklar saf sabun ve su ile temizlenmelidir. Alkol, deterjan vb. Gibi ürünlerle kesinlikle temizlenmemelidir.Görülebilecek yan etkileri nelerdir:Ürünlerimiz tüm dünyada sağlık kontrolü yapılan, ce belgeli ve seçkin ürünlerden oluşmaktadır. Lâteks alerjisi olan kişilerin kullanması sonucu ciltte geçici kızarıklıklar görülebilir. Temiz kullanılmaması ve yukarıda belirtilen(genel uyarılar kısmında) maddeler ile temizlenmesi durumunda genital bölgede yanma ve kaşıntı görülebilir. Lâteks, silikon vb. Maddelere alerjisi olan kişiler kullandığında deride kızarıklıklar görülebilir.
Geri Bildirim Ver