4
Kedi Maması kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Bonnie Biftekli Yetişkin Kedi Maması 10 Kg

569,90 TL
(56,99 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
679,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bonnie Biftekli Yetişkin Kedi Maması 10 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MamaPlus Satıcı Ünvanı: LİDER E-TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608117054500001 Vergi Kimlik Numarası: 6081170545
    Bu ürün MamaPlus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bonnie Biftekli Kuru Kedi Maması 10 Kg

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Biftek
  • Ağırlık 5-10 kg
  • Özellik Yüksek Enerjili
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver

Bonnie Biftekli Yetişkin Kedi Maması 10 Kg

Ev arkadaşı olarak benimsediğiniz ve her daim yanınızda kalan patili dostlarınızın barınma ihtiyacı kadar beslenme ihtiyacı da önemlidir. Onların beslenme ihtiyacını karşılarken dikkat etmeniz gereken çok sayıda özellik vardır. Patili dostunuzun uzun süre kullanacağı ve gün içinde pek çok kez tüketeceği mama, sağlığı için tehdit oluşturmayan ve zarar vermeyen içeriklerden üretilmiş olmalıdır. Zengin besin içeriklerine sahipken aynı zamanda sağlıklı ve doyurucu özelliklere de sahip olması gereken bu ürün hem patili dostunuzun sağlığı hem de sizin konforunuz için önemlidir. Bonnie biftekli kedi maması patili dostunuzu sağlıklı bir şekilde beslerken ihtiyacı olan besin ögelerini almasına yardımcı olur. Evcil hayvanınız, Bonnie yetişkin kedi mamasını çok sever ve siz de uzun yıllar boyu kullanabilirsiniz.

  • Yüksek vitaminli ve mineralli içerik
  • Biftek tadında lezzetli mama
  • 10 kg miktarıyla aylarca kullanım

Bonnie Biftekli Yetişkin Kedi Maması 10 kg Özellikleri

Bonnie Biftekli Yetişkin Kedi Maması 10 kg Özellikleri

Bonnie biftekli kuru kedi maması 10 kg, içeriğindeki kalsiyum, fosfor, sodyum minerallerinin yanı sıra A, B, C, D, K vitaminleri sayesinde evcil hayvanınızın beslenmesine zengin bir içerik sağlar. Her evcil hayvanın sağlığı için ne yediği çok önemlidir. Patili dostunuzun sindirim sisteminde, derisinde veya tüylerinde bir rahatsızlık yaşamaması için yediklerinin içeriklerine dikkat etmenizde fayda vardır. Bonnie biftekli yetişkin kedi maması 10 kg, yüksek protein ve vitamin oranıyla kedinizin sağlıklı beslenmesine büyük katkıda bulunur. İçeriğinde bulunan vitamin ve minerallerin yanı sıra işlenmiş hayvansal protein, yağ, işlenmiş sığır proteini ve tuz gibi değerler de vardır. Kaliteli içeriği ve sağlıklı özellikleri sayesinde siz de bu mamayı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ayrıca kedinizin bu mamayı tüketirken sağlıklı içeriklerle besleneceğini bildiğiniz için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Sağlıklı Bonnie Biftekli Yetişkin Kedi Maması Avantajları

Sağlıklı Bonnie Biftekli Yetişkin Kedi Maması Avantajları

Kediniz, sağlıklı gelişimi ve zengin içerikli beslenmesi için çeşitli gıdalara ihtiyaç duyar. Minik dostunuzun severek tüketeceği biftek aromalı yetişkinler için üretilen Bonnie 10 kg, ihtiyaç duyduğu her türlü besini sağlamak için özel olarak geliştirilir. Ürün kalite standartları çerçevesinde sağlığına tehdit oluşturmayacak şekilde imal edilir. Güvenli paketleme ile dökülmeden ve zarar görmeden evinizde aylar boyunca saklayabilirsiniz. Bonnie biftekli yetişkin kedi maması 10 kg kullananlar, patili dostlarının mamayı severek tükettiklerini daha ilk anda görürler. Bu mamayı tüketen kediler hem sağlıklı besinler aldıkları için rahat sindirirler hem de iri taneli yapısı sayesinde kolaylıkla doyarlar. Miktarının fazla olması sayesinde de tek seferde aldığınız bu ürünü aylar boyu kullanabilir, tekrar tekrar almak zorunda kalmazsınız. Sağladığı sayısız avantajla bu ürün kedinizin favorisi olur.

Her Bütçeye Uyan Bonnie Biftekli Yetişkin Kedi Maması Fiyatı

Her Bütçeye Uyan Bonnie Biftekli Yetişkin Kedi Maması Fiyatı

Bu ürün kedinizin beslenmesine sağladığı katkı ve içeriğindeki zengin protein ve vitamin listesiyle ön plana çıkar. Bonnie biftekli yetişkin kedi maması 10 kg yorumlarına bakıldığında kedi sahiplerinin üründen duyduğu memnuniyet ve ürünün kalitesi kolaylıkla anlaşılır. Üretiminde kullanılan vitamin ve proteinler, kedinizin günlük olarak alması gereken miktarı karşılar. Bonnie biftekli yetişkin kedi maması 10 kg fiyatı, ürünün sağladığı sayısız fayda ve yoğun besin değerlerine göre belirlenir. Kedinizin mama kabından eksik edemeyeceğiniz bu ürün, yetişkin kediniz için vazgeçilmezdir. İri taneli ve bol vitaminli yapısıyla kedinizi hem besler hem de sağlığına katkıda bulunur. Siz de Trendyol’dan kedinizin favori yiyeceklerinden biri haline gelecek bu Bonnie biftekli yetişkin kedi maması 10 kg satın alabilir, uygun fiyat avantajıyla kolayca sahip olabilirsiniz.