Bonnie Tavşan ve Kemirgen Yemi 750gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bonnie Tavşan ve Kemirgen Yemi 750gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tavşan ve Kemirgen YemiTavşan ve Kemirgen Yemi 750grÜrün Kodu: 423008Tavşan ve Guinea Pig,Hamster,Chincilla,Fare ve Sıçan gibi kemirgenler için kullanıma hazır yem karışımı.Bu yem tavşan ve kemirgenlerin ihtiyaç duyduğu doğal ve özenle seçilmiş tüm besin maddelerinden üretilmiştir.Her gün temiz bir yemlik içinde servis edilmesi önerilir.Tavşan ve kemirgenlerin düzenli olarak beslenmeleri ayrıca sürekli olarak yeme ve su kaplarına kolaylıkla ulaşabilmeleri sağlanmalıdır.Mamanın içeriği : Buğday,kurutulmuş çimen,arpa, yonca,yulaf,mısır,vitamin karışımı,yonca peletleri,kurutulmuş keçi boynuzu,karışık ayçekirdekleri tohumu,bezelye,kurutulmuş havuç.
Geri Bildirim Ver