BORA TAKTİK Koruyucu Kısa Siyah Raylı Air-soft Kask Miğfer

1.200 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: Standart
Standart
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL

Ürün Bilgileri

BORA TAKTİK Koruyucu Kısa Siyah Raylı Air-soft Kask Miğfer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Motiva Taktik Teknoloji Satıcı Ünvanı: ABDULLAH TURHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4882337582000001 Vergi Kimlik Numarası: 8710352014
    Bu ürün Motiva Taktik Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bora Taktik Koruyucu Kısa Raylı Air-soft Kask Miğfer Air-soft içindir haki çöl ve siyah renk mevcuttur. Gece Görüş, Spor, Kamera, Dağcılık, Paintball Özellikler: - ABS malzemeden yapılmış, hafif, güçlü ve çarpışabilir - Döngü çip kayışı ile kask kafanıza sabitlenir - 7 adet çıkarılabilir yumuşak pedlerle, temizlenmesi kolay, rahat giyilebilir - Farklı ekipman parçaları için 2 adet yan montajlı ray ve gece görüş cihazı için montaj imkanı - Farklı kafa boyutlarına uyacak ayarlanabilir elastik kemer, baş çevresi 57 - 60cm - Kaskta askeri kamuflaj gösterisi yapmak için pek çok sihirli bant var - İki tarafa alın ve raylara takın, meşale, sinyal lambası, kulaklık desteği vb. - Uçurtma sörfü, bisiklet, sürüş, çekim, airsoft, avcılık, paintball vb. İçin uygundur. Spor: Buz Tırmanışı, Dağ Tırmanışı, Diğer, Binicilik, Kaya Tırmanışı, Paten, Kayak Paket ağırlığı: 0.743 kg Paket Boyutu (U x G x Y): 27.00 x 24.00 x 16.00 cm / 10.63 x 9.45 x 6.3 inç Paket içeriği: 1 x Taktik Kask Uyarı : Askeri Kullanım için değildir. Balistik Değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver