Born Pretty Pro Gold Serisi 15 ml Kalıcı Oje

320 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Born Pretty Pro Gold Serisi 15 ml Kalıcı Oje

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOĞANGÜNEŞ KOZMETİK Satıcı Ünvanı: DOĞANGÜNEŞ KOZMETİK İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0307043762000001 Vergi Kimlik Numarası: 3070437620
    Bu ürün DOĞANGÜNEŞ KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Net ağırlık 15 ml. Neden kalıcı ojemizi seçmelisiniz? Sağlıklı, çevreci, dost canlısıdır.Zehirli, keskin kimyasal maddeler içermez. Herhangi bir uv ışığında hızlı kurur. En az 30 gün kalıcı, göz kamaştırıcı ve süper parlak tırnaklar yaratmanızı sağlar. Uygulanması ve emilmesi kolaydır. Profesyonel veya ev kullanımı için uygundur . Kalıcı ojemiz nasıl kullanılır? Adım 1. Tırnağı temizleyin ve ardından tırnak yüzeyini işlem için uygun hale getiriniz. Adım 2. Kalıcı ojeyi çalkalayın, rengini dengelemesi için öndemlidir. Adım 3. Kalıcı ojenin daha uzun süre dayanmasını sağlayan, uv lambası veya led lamba ile kuruyan baz kat (base coat) uygulayın. (gerekli) adım 4. Ilk kalıcı oje katını doğrudan uygulayın, uv lambasıyla 2 dakika kurutun veya led lamba ile 60 saniye kurutun. Adım 5. Ikinci kalıcı oje katını uygulayın ve ardından hemen 2 dakika uv lambasıyla kurutun veya 60 saniye led lamba ile kurutun. Adım 6. Son olarak üst kat (top coat) uygulayarak uv lambası veya led lamba ile sertleştirin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver