Bosch Bcs61113 Unlimited Serie Şarjlı 18v Dik Süpürge

8.039 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.049 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.075 TL
16 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.645 TL8.125 TL
16 saat 4 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Bcs61113 Unlimited Serie Şarjlı 18v Dik Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: revnaonline Satıcı Ünvanı: REVNA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞ.GIDA SANAL MAĞAZACILIK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734066880000013 Vergi Kimlik Numarası: 7340668800
    Bu ürün revnaonline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kolay kavranan teknolojiyle üretilen Bosch dikey süpürge, esnek bir temizlik sağlar.
  • Şarjlı dik süpürge modeli, değiştirilebilir bataryası sayesinde kullanım süresini desteklenir.
  • Unlimited Seri 6 kompakt ve hafif tasarımlı kablosuz dikey süpürge, 1.4 kg ağırlığındadır. Başlık ve süpürge borusu ise 2.3 ağırlığı ile kolay temizlik sağlar.
  • Bosch dikey şarjlı süpürge zeminden tavana her alanda temizlik yapılabilen, aksesuarları her alana uyum sağlayan işlevsellikte dizayn edilir.
  • Bosch BCS61113 serisi, uzatılabilen çalışma süresi sayesinde temizliğinizi bitirmenizi destekleyen değiştirilebilir batarya sistemiyle tasarlanır.
  • Bosch BCS61113 şarjlı süpürge, ALLFloor güç başlığı ve kompakt DigitalSpin motoru ile her yüzeye uygun temizlik sağlar.
  • Toz hazneli süpürge
  • 1221x266x204 mm ölçülerindedir.
  • Bosch BCS61113 Unlimited Serie 18 V Kuru, 0.3 litre toz haznesi ile işlevseldir.
  • Dikey şarjlı süpürge 85 dB(A) ses seviyesi ile ortama gürültü vermeden çalışır.
  • Bosch BCS61113 emiş gücü, 2400 watt yüksek güç olarak, tozları kısa sürede toplar.
  • Bosch BCS61113 Unlimited 4 saatte şarj olur ve gün içinde birkaç kez kullanım sağlar.
  • Bosch Unlimited Serie 6 BCS61113 pratik kullanım sunar ve her alanda rahatlıkla muhafaza edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 51 Dba - 60 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Özellik Şarjlı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
  • Motor Teknolojisi BLDC
Geri Bildirim Ver

Bosch BCS61113 Unlimited Serie Şarjlı 18V Dik Süpürge

Bosch BCS61113 Unlimited Serie Şarjlı 18V Dik Süpürge

Teknolojik gelişmeler doğrultusunda oluşan kullanıcı gereksinimlerine eşsiz bir uyumluluk gösteren Bosch elektrikli süpürge gerek günlük kullanımda gerekse profesyonel temizleme işlemlerinde iş gücünü azaltarak verimliliğin artırılmasını hedeflemektedir. Bosch BCS61113 Unlimited Serie Şarjlı 18V Dik Süpürge modeli genel ve teknik özellikleri ile yüksek teknolojili ve donanımlı özellikler ile tüm kullanıcılara konforlu ve sorunsuz bir kullanım deneyimi sunmaktadır.

  • Kablosuz Kullanım
  • Uzun Pil Ömrü
  • Kolay Taşınabilme Özelliği

Kompakt Kablosuz Bosch BCS61113 Süpürge

Kompakt Kablosuz Bosch BCS61113 Süpürge

Ev aletleri genellikle elektrik gücüne bağlı olarak çalışan ve bu bağlantıyı içerisinde bulunan kablo sistemi ile sağlayan teknolojik aletlerdir. Teknolojinin gelişimi ile kablo kullanımı yerini şarjlı ürün seçeneklerine bırakarak kişilere daha pratik kullanım seçenekleri sunulmasına neden olmaktadır. Bosch Dik Şarjlı Süpürge kablosuz kullanım seçeneği ile herhangi bir noktaya bağlı olmadan her alanda temizlik ve hijyen deneyiminin yaşatılmasını sağlamaktadır. Kompakt bir kullanım ile hizmet veren Bosch BCS61113 Unlimited Serie Şarjlı 18V Dik Süpürge 18V yüksek teknik donanımlara sahip özellikleri ve kolay kullanımı ile yumuşak veya sert fark etmeksizin tüm yüzeylerde kusursuz bir etki ile hizmet vermektedir. Bosch dik süpürge olarak da bilinen BCS6113 Şarjlı 18V Dik Süpürge kullanıcılara pratik ve hijyenik bir temizleme sunmakta olup; kolay filtre boşaltma imkanı, toz ile minimum temas sunarken içerisinde bulunan toz filtreler için yıkama işlemi gerektirmemektedir. Teknik özellikleri ve mekanik özellikleri kadar estetik tasarım incelikleri ile de göz dolduran ve tercih edilen Bosch BCS61113 Unlimited Serie Şarjlı 18V Dik Süpürge Yorumlar itibariyle de tüm kullanıcılar tarafından memnuniyet içermekte ve önerilmektedir.

Uzun Kullanımlı Pile Sahip Bosch BCS61113 Süpürge

Uzun Kullanımlı Pile Sahip Bosch BCS61113 Süpürge

Kablolu el aletlerine oranla popülerliğini her geçen gün daha fazla arttıran şarjlı ve kablosuz el aletlerinde en önemli teknik unsur elbette güçlü bir pil sistemine ve geniş pil kapasitesine sahip olması olarak bilinmektedir. Bosch BCS61113 Kablosuz 18V Power For All Dik Şarjlı Beyaz Süpürge içerisinde bulunan 18V pil sistemleri ve güçlü pil donanımları ile elektrik gücüne bağlı olmadığı ve aktif çalıştığı tüm anlarda kişilere uzun süreli, sorunsuz bir kullanım süreci sunmaktadır. Değişebilir pil paketine sahip olan Bosch BSC61113 Şarjlı 18V Dik Süpürge; kullanıcının gerek duyduğu kullanım anlarında çalışma süresini uzatabilmektedir. Ekstra zaman kullanımı tercih edilen mod ve ayar seçeneğine göre değişkenlik göstermekle beraber, normal mod ile 30 dakika, normal mod ve elektrikli başlık seçeneği ile 25 dakika, elektrikli başlık ve turbo güç modu ile 8 dakika süre zarfına kadar artış gösterebilmektedir.

Duvar Askılı Kolay Saklanabilen Bosch BCS61113

Duvar Askılı Kolay Saklanabilen Bosch BCS61113

Bosch BCS61113 elektrikli süpürge; günlük ve profesyonel kullanıma ayak uyduran donanımlı teknik özelliklerinin yanı sıra tasarım incelikleri ve sunduğu alan tasarrufu özellikleri ile de tüm kullanıcı tipleri tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Bosch BCS61113 şarjlı dik süpürge içerisinde bulunan duvar askısı sistemi ile cihazın tamamının veya aksesuar parçalarının duvara sabitlenebilmesine olanak sağlamaktadır. Özellikle kullanımında alan tasarrufu sağlamayı hedefleyen kullanıcılar için Bosch BCS61113 süpürge modelinin sunduğu nitelikler beğeniyle kullanılmaktadır. Bosch BCS611113 Unlimited Serie Şarjlı 18V Dik Süpürge Fiyatları birçok etken unsur sebebiyle değişkenlik gösterebilmekte olup kullanıcılara geniş bir fiyat aralığı ile hizmet vermektedir. Uzun ömürlü pil sistemleri, dayanıklı sistem mekanizmaları, üst düzey teknolojik nitelikleri ve alan tasarrufu olarak da adlandırılan tasarım özellikleri ile Bosch BCS611113 her alanda ve konumda kullanımı ile gözleri üstüne çeken ürün seçeneklerinden biri olarak popülerliğini her geçen gün arttırmaktadır. Bosch BCS61113 Şarjlı Dik Süpürge hakkında detaylı bilgi için hemen Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.