1
Tornavida kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Bosch Akıllı Tornavida Seti 46 Parça

549 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (43)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.000 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
588,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Akıllı Tornavida Seti 46 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7Kat Satıcı Ünvanı: 7 KAT ENDÜSTRİYEL YAPI MARKET VE SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001155975400001 Vergi Kimlik Numarası: 0011559754
    Bu ürün 7Kat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tornavida Seti
  • Parça Sayısı 40-49
Geri Bildirim Ver

Bosch 46 Parça Tornavida, Vidalama ve Lokma Uçlu Aksesuar Seti

Bosch 46 Parça Tornavida, Vidalama Ve Lokma Uçlu Aksesuar Seti 831836, tamir ve bakım işlemlerinde çok sık tercih edilen bir üründür. Kullanıcı ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan ürün birçok sayıda, özellikte ve kalitede yardımcı parçalarının olması iş sırasında kolaylık sağlamaktadır. Aksesuarı az olan ürünler iş yapımı sırasında aksamalara neden olmaktadır. Gelişmiş işlevlere sahip Bosch 46 parça tornavida seti, kişilerin yaptıkları işlerde en önemli yardımcılarıdır. Farklı boyut ve özelliklerdeki set, vida takmayı, sökmeyi veya gevşetmeyi sağlayan ürünlerdir. Farklı alanlarda, makinelerin kullanımında veya cihazlarda farklı boyutlarda ve özelliklerde tornavidalar tercih edildiği için farklı uçların bulunduğu set kullanıcılara bu konuda büyük avantaj sağlamaktadır. Tornavida setlerinin parçalarının sayısı arttıkça, vidalara müdahale şansı da aynı oranda artmaktadır.

  • Yenilikçi Tasarım
  • Kullanışlı Yapı
  • Çok Yönlü Kullanım

Bosch 46 Parça Tornavida, Vidalama Ve Lokma Uçlu Aksesuar Seti 831836 Modelleri

Bosch 46 Parça Tornavida, Vidalama Ve Lokma Uçlu Aksesuar Seti 831836 Modelleri

Tornavida setleri içerdiği tornavida çeşidine göre sınıflandırılmaktadır. Sayı dışında tüm tornavida setlerinde bir yıldız uçlu tornavida ve farklı sayılarda farklı yapılarda uçlar da bulunmaktadır. Bosch 46 parça tornavida, maksimum sayıda tornavida parçasından oluşmaktadır. Genel olarak tamirciler tarafından kullanılan bu setler, son derece küçük vidalara bile erişebilen tornavidaya sahiptir. Tornavidaların gövdelerinde farklı materyaller kullanılmakla birlikte gövde kısmı genellikle plastik ve benzeri malzemelerden üretilmiştir. Setlerdeki vidalama uçları geniş bir ürün skalasına sahiptir. Farklı modellerin değişen parçaları bulunur. 5.6.7, 10, 16, 25.31.32.41.46.58 parçalarda satışa sunulan setler, sektörlere göre birçok kişinin ihtiyacını karşılamaktadır. Çok parçalı tornavida setleri takıma adı verilen sayıda olduğu gibi aynı zamanda birkaç adet farklı özelliklerde uçlarda mevcuttur.

Bosch 46 Parça Tornavida, Vidalama Ve Lokma Uçlu Aksesuar Seti 831836 Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bosch 46 Parça Tornavida, Vidalama Ve Lokma Uçlu Aksesuar Seti 831836 Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Günlük hayatta kullanım için veya profesyonel kullanım için, farklı ölçülerde tornavidalar kullanıyorsanız, Kaliteli ve çok parçalı tornavida setleri edinmeniz işlerinizde büyük kolaylık sağlayacaktır. Tornavida setleri arasından ihtiyacınıza uygun ebatlarda çok sayıda ürün tercih edebilirisiniz. Böylelikle düz uçlu ve yıldız gibi birbirinden farklı özelliklerde tornavidaya sahip olmakla birlikte, her türlü sökme, takma ve gevşetme işlemlerinizi pratik ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. En kaliteli ve işlevsel tornavidalara sahip olmak için, Bosch 46 parça tornavida vidalama ve lokma uçlu aksesuar seti ürününü tercih edebilirsiniz. Çok sayıda uçlar içeren tornavida setlerinden maksimum verim alabilirsiniz. Kas gücü gerektiren işlemleriniz çok fazla ise, Bosch 46 parça tornavida vidalama ve lokma uçlu aksesuar seti kampanya dönemlerinde tercih ederek daha avantajlı fiyatlardan yararlanabilir ve işlemlerinizi pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

Bosch 46 Parça Tornavida, Vidalama Ve Lokma Uçlu Aksesuar Seti 831836 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Bosch 46 Parça Tornavida, Vidalama Ve Lokma Uçlu Aksesuar Seti 831836 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Bosch tornavida seti, sahip olduğu tasarımı ile tornavida parçalarının dağılmasını, düşmesini ve karışmasını engellemektedir. Bosch 46 parça vidalama seti kullanım sonrası tornavida ve parçalarının kutusuna yerleştirilmesi, kayıp ve karışıkların önüne geçilmesi için önemli bir özelliktir. Tornavida seti kullanıcıların fiziksel gücü ile çalışan üründür. Kutusu ile satılan setler nemden uzak tutularak muhafaza edilmelidir. Bosch 46 parça tornavida vidalama ve lokma uçlu aksesuar seti indirim fiyat politikasından yararlanabilirsiniz. Bosch 46 parça tornavida seti fiyat seçenekleri her bütçeye hitap eder. Bosch 46 parça tornavida seti fiyatları ürün sayısına ve modeline göre değişiklik göstermektedir. Boyut olarak küçük olan bu set işlevsel açıdan birçok alanda kullanıcılara kolaylık sağlamaktadır. Sayı olarak aynı fakat ebat olarak farklı ölçülerde olan tornavida setleri daha yüksek fiyatlarda satışa sunulmuştur. Bosch 46 parça tornavida vidalama ve lokma uçlu aksesuar seti yorum kısmından yorum yapan kullanıcıların değerlendirmelerini inceleyerek ürün ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca Bosch tornavida seti almayı düşünüyorsanız, Bosch 46 parça tornavida vidalama ve lokma uçlu aksesuar seti satın al seçeneği ile Trendyol'dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.