Bosch Universalrotak 580 Çim Biçme Makinesi

7.899 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.850 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.499 TL

Ürün Bilgileri

Bosch Universalrotak 580 Çim Biçme Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hausport Satıcı Ünvanı: HAUSPORT YAPI MARKET SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460047493600014 Vergi Kimlik Numarası: 4600474936
    Bu ürün Hausport tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çim Biçme Makinesiuniversalrotak 580Anlaşılır Kesim Yüksekliği, Katlanabilir Çim Torbası, Modern Tasarım – Çim Biçmeyi Kolaylaştırır Ve Hiç Olmadığı Kadar Rahat Çalışmanızı Sağlar Başlıca Ürün Özellikleri Powerdrive Sayesinde Tek Çalışma Modunda Kesme Ve Toplama. Sürekli Yüksek Tork, Özellikle Sertleştirilmiş Çelik Bıçak Ve Yenilikçi Hava Akımı Teknolojisi Sayesinde Üstün Kesim Performansı Ve Kesim Artığı Toplama Sağlarkesme Yüksekliği (Universal): Kesme Yüksekliğini Kolayca Değiştirin. Bu Entegre Sistem Sayesinde Çim Biçme Makinesinin Kesme Yüksekliğini Değiştirmek Hiç Olmadığı Kadar Kolay. Tek Düğmeye Basarak Kesme Yüksekliği 6 Adımda Kolayca 20 Ile 70 Mm Arasında Değiştirilebilirergoflex (Universal): Çimlerinizi Daha Az Çabayla Ve Maksimum Kontrol Sağlayarak Biçin. Bosch Ergoflex Sistemi Sayesinde Rotak Ile Kolayca Manevra Yapabilirsiniz Ve Işlerinizi Kolayca Hallederken Sırtınızı Da Zorlamazsınız. Tutamak Iyi Bir Duruş Ile Çalışmaya Yardım Eder Ve Kollardaki Ve Sırttaki Gerginliği Azaltır. Çoklu Tetik Anahtarları Sayesinde Maksimum Konfor Sağlarleafcollect: Sonbahar Yapraklarını Etkin Biçimde Toplamak Için Çim Biçme Makinenizi Kullanın. Bosch Leafcollect Bıçağı Hem Ilkbaharda, Yazın Ve Sonbaharda Mükemmel Bir Kesim Sağlar Hem De Bahçedeki Sonbahar Yapraklarını Toplar Ve Kolayca Imha Edilmek Üzere Parçalayarak Çim Kutusuna Doldururkatlanır Çim Torbası (Universal): Çim Torbanızı Kolayca Depolayın. Katlanabilir Çim Torbası Saklamak Için Kolayca Katlanabilir Ve 40 Litrelik Etkileyici Kapasitesi Sayesinde Daha Az Boşaltma Işlemi Sağlar Fonksiyonlar Çim Tarağıentegre Taşıma Tutamağımotor Aşırı Yüklenme Emniyetiçim Doluluk Seviyesi Göstergesiquickclickleafcollect Özelliklermotor Performansı1.400 Wkesme Genişliği38 Cmkesme Sistemisertleştirilmiş Ve Taşlanmış Çelik Bıçakağırlık13,5 Kgçim Toplama Hacmi40 Ltkesme Yüksekliği20 – 70 Mmkesme Yüksekliği Ayarı6 Kademelitutamak Tipi«Ergoflex Sistemi»Gürültü Ve Titreşim Bilgileriölçüm Değerleri En 60335'E Göre Elde Edilmiştirtoplam Titreşim Değerleri (Üç Yöne Ait Vektörel Toplam).Titreşim Emisyon Değeri Ah2.5 M/S²Tolerans K2.0 M/S²Elektrikli El Aletinin A-Dereceli Gürültü Seviyesi Tipik Olarak Şu Değerlere Sahiptir: Ses Basıncı Seviyesi 80 Db(A)
  • Ses Performansı Seviyesi 93 Db(A). K Belirsizliği= 1 Db.

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrikli
Geri Bildirim Ver