Bosch Çamaşır Makinesi Temizleyici Tozu 4'lü Paket

674 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bosch Çamaşır Makinesi Temizleyici Tozu 4'lü Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kem Market Satıcı Ünvanı: COŞKUN KAHRAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1798071272400019 Vergi Kimlik Numarası: 4870128561
    Bu ürün Kem Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çamaşır deterjanı artıkları gibi organik çökeltileri temizlemek için uygundur
  • Kötü kokuların oluşmasını engeller ve çamaşır makinesinin iç kısmının temiz kalmasını sağlar
  • Derinlemesine temizlik için 90-95 derecede kullanılmalıdır
  • Paket içerisinde 4 adet kutu makine temizleyici bulunmaktadır. 4x200 gr
  • Çamaşır deterjanı artıkları gibi organik çökeltileri temizlemek için uygundur
  • Kötü kokuların oluşmasını engeller ve çamaşır makinesinin iç kısmının temiz kalmasını sağlar
  • Derinlemesine temizlik için 90-95 derecede kullanılmalıdır
  • Paket içerisinde 4 adet kutu makine temizleyici bulunmaktadır. 4x200 gr
Geri Bildirim Ver

Bosch Çamaşır Makinesi Temizleyici Tozu 4'lü Paket

Elektronik cihazlar yapıları gereği kolayca yıpranabilen ve özenle kullanılması gereken ürünlerdir. Günlük hayatı kolaylaştıran elektronik cihazların başında ise beyaz eşyalar gelir. Özellikle çamaşır makineleri gibi kir tutabilen beyaz eşyaların kullanım süresini uzatabilmek ve sağladığı verimi yükseltebilmek adına belirli aralıklarla makineyi temizlemek gerekir. Bosch çamaşır makinesi temizleme tozu sayesinde bu işlemi kolayca halledebilirsiniz. Cihazın kötü kokmasını önleyen temizleme tozu aynı zamanda biriken kir ve atıkların çözülmesinde de önemli bir rol oynar. Bu sayede çamaşır makinenizin iç kısmını hijyenik tutabilirsiniz. Temizleyici toz, cihazda biriken organik çökeltileri temizler ve arındırıcı etki gösterir. Bu işlevsel ürün ile aynı zamanda makinenizin kullanım ömrünü uzatmanız da mümkündür. Belirli aralıklarla temizleyerek yıpranmayı azaltabilir ve böylece kullanım süresinden dolayı ortaya çıkacak sorunları önleyebilirsiniz.

  • Kullanımı kolay
  • Yüksek hijyen
  • Kokuyu önleyici

Bosch Çamaşır Makinesi Temizleyici Tozu 4’lü Özellikleri

Bosch Çamaşır Makinesi Temizleyici Tozu 4’lü Özellikleri

Bosch çamaşır makinesi temizleyici tozu 4'lü paket içerisinde her biri 200 gram ağırlığında dört adet çamaşır makinesi temizleme tozu bulunur. Ayrıca ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Cihazın içerisine dökerek derinlemesine hijyen sağlayabilmek adına 90-95 derecede çalıştırmanız gerekir. Böylece ekstra bir işleme gerek kalmadan cihazı kötü kokulardan arındırabilir ve temiz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Ürün Almanya’da üretilir ve Bosch marka çamaşır makinelerinin tamamında güvenle kullanılabilir. Makinenizi derinlemesine arındıran temizleme tozu, organik çökeltilerin de çözünmesini ve gider olarak akmasını sağlar. Böylece cihazı biriken çamaşır deterjanı kirinden de arındırabilirsiniz. Temizleme tozunun herhangi bir yan etkisi bulunmaz. Ürün, makinenizi içinde biriken ve uzun süreli kullanımdan kaynaklı çökeltileri arındırarak kullanım süresinden kaynaklı sorunların ortaya çıkmasını önler. Siz de bu hijyen sağlayan ürünü tercih edebilirsiniz.

Bosch Çamaşır Makinesi Temizleyici Tozu Yorumları

Bosch Çamaşır Makinesi Temizleyici Tozu Yorumları

Bosch çamaşır makinesi temizleyici tozu 4'lü paket yorumları üzerinden satın almadan önce temizleme tozu hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ürün, birçok kişinin favorilerinde yer alır. Aynı zamanda kullananların pek çoğunun beğenisini kazanmayı başarır. Ürünün yorumları içerisinde fotoğraflı yorumlar da bulunur. Bu sayede Bosch çamaşır makinesi temizleyici tozu 4'lü paket satın almanızla birlikte elde edeceğiniz ürünü birebir görmeniz mümkündür. Tek seferde bir paketin tamamını makinenize boşaltarak kullanmanız gerekir. 90 - 95 derecede, ön yıkama olmaksızın çalıştırarak tozun aktifleşmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede makinenizde derinlemesine hijyen sağlamanız mümkün hale gelir. Bir seferlik temizlemenin ardından 3 aya kadar makineniz kötü kokulardan arınmış olur ve makinenizi temiz olarak kullanabilirsiniz. Daha sonrasında ise işlemi tekrar etmeniz gerekir. Makinenizi kullanım sıklığına göre bu ürünü seyrek veya sık şekilde uygulamanız gerekebilir.

Bosch Çamaşır Makinesi Temizleyici Tozu 4’lü Paket Fiyatı

Bosch Çamaşır Makinesi Temizleyici Tozu 4’lü Paket Fiyatı

Bosch çamaşır makinesi temizleyici tozu 4'lü paket kullananlar yalnızca derinlemesine temizlik ve güzel koku imkanından değil, aynı zamanda uygun fiyat avantajından da faydalanabilir. Beyaz eşyaların değiştirilmesi hem bir uğraş gerektirir hem de bütçeye etki eder. Dolayısıyla çamaşır makinesi gibi beyaz eşyalarda, özenli kullanım ile kullanım ömrünü olabildiğince arttırmak gerekir. Temizleme tozu sayesinde çamaşır makinenizi hem etkili hem de uzun süre kullanmanız mümkün hale gelir. Bosch çamaşır makinesi temizleyici tozu 4'lü paket fiyatı da bütçenize destek sağlar niteliktedir. Paket içerisinde 4 adet temizleme tozu kapsülü bulunur. Bu sayede tekrar temizleme tozu almak yerine uzunca bir süre ihtiyacınız olan miktarı edinmeniz mümkündür. Trendyol üzerinden vereceğiniz siparişiniz ile makinenizin sağlıklı çalışmasını sağlayabilir ve anında hijyenik kıyafetlere sahip olabilirsiniz.