Bosch Condens 2300i W 24/28 C23 - 24 Kw, Erp Hermetik Yoğuşmalı Kombi

8.400 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bosch Condens 2300i W 24/28 C23 - 24 Kw, Erp Hermetik Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mevsim Kombi Satıcı Ünvanı: MUHAMMED İLKAY BİNGÖL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1760521100
    Bu ürün Mevsim Kombi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Bosch Condens 2300I W 24/28 C23 - 24 kw - ERP Hermetik Yoğuşmalı Kombi

Doğalgaz kullanımını kolaylaştıran kombi modelleri sıcak ve soğuk su ayarının düzenlenmesinde etkilidir. Aynı zamanda evinizin ısınmasında da önemli bir rol oynar. Yoğuşmalı kombi modelleri daha fazla sıcaklık sağlayarak tüketiminizin azalmasına yardımcı olur. Bosch Condens 2300I W 24/28 C23 - 24 KW, ERP hermetik yoğuşmalı kombi %94’e kadar mevsimsel verimlilik elde etmenizi sağlar. Aynı zamanda kullanım kalitesinin artmasına yardımcı olur. A enerji sınıfına sahip olan bu model yüksek tasarruf imkanı sunar. Az enerji harcayarak ısınma performansınızın artmasına yardımcı olur. Bu ürün, gaz tüketimini azaltarak evinizin ve iş yerinizin kaliteli ve güvenli bir şekilde ısıtılmasını sağlar. Siz de Bosch markası tarafından satışa sunulan 2300I model yoğuşmalı kombiyle rahat bir kullanım imkanı elde edersiniz.

  • Kolay kullanım
  • Yüksek verim imkanı
  • Sessiz yapı

Kolay Kullanım İmkanı Sunan Bosch Condens Yoğuşmalı Kombi

Kolay Kullanım İmkanı Sunan Bosch Condens Yoğuşmalı Kombi

Isıtma tekniği yoğuşmalı olan kombi çeşitleri kolay ve kaliteli bir kullanım imkanı sunar. Bosch Condens 2300I W 24/28 C23 - 24 KW nominal ısı kapasitesine sahip olarak sıcaklık verimini artırır. Bu sayede kolay bir kullanım imkanı elde etme imkanı sağlar. Müşteri dostu olarak bilinen bu model, az enerjiyle yüksek verim olanağı tanır. Kaliteli arayüzlerinden faydalanarak kolay bir şekilde kullanım kılavuzuna ihtiyaç duymadan oturma alanlarınıza monte edebilirsiniz. Bosch Condens 2300I özellikleri birbirinden farklı şekilde sıralanabilir. Bu model genellikle su ısıtma sırasında enerji verimliliği sağladığı için her mevsim yakıt tüketimini azaltır. Siz de kolay kullanım ve tasarruf imkanı elde etmek istiyorsanız bu modeli satın alabilirsiniz. Bosch Condens 2300I-W 24/28 C23 ERP kombiyi gönül rahatlığıyla evinizde tercih edebilirsiniz.

Yüksek Verim Sağlayan Bosch Condens 2300I W Kombi

Yüksek Verim Sağlayan Bosch Condens 2300I W Kombi

Yüksek verim imkanı sunan kombi çeşitleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bosch Condens 2300I W 24 KW yoğuşmalı kombi güncel ısı ayarlarını otomatik bir şekilde yerine getirir. Maksimum güç ile çalışarak verimli bir kullanım imkanı elde edebilmenize yardımcı olur. Siz de bu modeli satın alarak yaşam alanlarınızın her mevsim ısısını ideal bir sıcaklıkta tutabilirsiniz. Bu sayede sıcak ve soğuk su geçişlerinde çok beklemezsiniz. Böylece su tüketiminiz de azalır. Kış aylarında verimli bir şekilde çalışan bu sistem size kullanım kolaylığı sağlar. Bosch Condens 2300I W 24/28 C23 - 24 KW, ERP hermetik yoğuşmalı kombi kullananlar performansından oldukça memnun olduklarını belirtir. Siz de Bosch Condens 2300I W ERP hermetik yoğuşmalı kombi alarak yüksek verim elde edebilir, ısı performansınızı artırabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Bosch Condens 2300I Hermetik Yoğuşmalı Kombi

Uygun Fiyatıyla Bosch Condens 2300I Hermetik Yoğuşmalı Kombi

Sessiz modda çalışan kombi çeşitleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bosch Condens 2300I-W 24/28 C23 ERP hermetik yoğuşmalı kombi modeli oldukça sessiz olduğundan gürültü kirliliği oluşmasını engeller. Cihaz A enerji sınıfı yüksek verimli şekilde çalışır. Hem gürültüleri azaltabilir hem de sıcaklık performansınızı artırabilirsiniz. Avantajlı fiyatıyla satışa sunulan bu model her bütçeye uyum sağlar. Bosch Condens 2300I W 24/28 C23 - 24 KW, ERP hermetik yoğuşmalı kombi fiyatlarına Trendyol sayesinde ulaşabilir ve bütçenizi sarsmadan kolaylıkla satın alabilirsiniz. Bu sayede ekonomik bir deneyim elde edebilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilmek için alt kısmında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Bosch Condens 2300I W 24/28 C23 - 24 KW, ERP hermetik yoğuşmalı kombi yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara da yanıt bulabilirsiniz.