Bosch Condens 2500 W 24/24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

22.749 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bosch Condens 2500 W 24/24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sanal Eşya Satıcı Ünvanı: DORA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310062821300001 Vergi Kimlik Numarası: 3100628213
    Bu ürün Sanal Eşya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch kombi %94 mevsimsel enerji verimliliği ile yüksek seviyede tasarruf yapmaya imkan verir. 23 kW kapasiteye sahip olan Bosch Condens modelinin kapasite sınıfı 20000 kcal/h olarak sunulur.
  • Yoğuşmalı kombi su buharını yoğuşturarak daha fazla enerji açığa çıkarır. Böylece üstün ısıtma kapasitesine sahip olur.
  • Tam yoğuşmalı kombi 7 adet düğmeye sahip olan LCD ekranı sayesinde oldukça basit bir şekilde kullanılabilir. 2,4 inç ekranı ile kumanda panelinde gezinmeyi kolaylaştırır.
  • 24 kW kombi kompakt tasarımı ile birçok alanda kullanıma uygundur. 665x395x285 cm ölçülerindedir.
  • Bacalı kombi gelişmiş teknolojisi ve basit arayüzüyle ısı ayarı yapmayı kolaylaştırır.
  • Çift eşanjörlü kombi iki ayrı ısı değiştiriciye sahip olduğu için aynı anda hem ısınma hem de sıcak su ihtiyacını karşılayabilir. Isınma su eşanjörü ile evin sıcak olmasını sağlarken kullanım suyu eşanjörü ile suyu ısıtır.
  • Bosch Condens 2500 W 24 KW 8 litre genleşme tankı kapasitesine sahiptir. Kullanım suyu debisi 10 l/dk olup IPX4D elektriksel koruma sınıfı içerisindedir.
  • A sınıfı kombi %90’ın üzerinde enerji verimliliği ile çalışan bir modeldir. Daha az enerji tüketimi ile uzun vadede önemli ölçüde tasarruf etmeyi mümkün kılar.
  • Beyaz kombi %93 mahal ısıtma verimliliği ve %81 su ısıtma verimliliği sunar. Yıllık enerji tüketim miktarı 35 kWh’tır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bosch Condens 2500 W 24/24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Bosch Condens 2500 W 24/24 Kw Tam Yoğuşmalı Kombi, sıcak su ve ısıtma ihtiyacını karşılamak için kullanılan bir kombi cihazıdır. Tam yoğuşmalı teknoloji sayesinde yüksek verimlilikle çalışır ve enerji tasarrufu sağlar. İki farklı güç seçeneği olan 24 kW ve 30 kW modelleri mevcuttur. Beyaz renkli bu ürün 24 kW güç seçeneği sunmaktadır. Kullanımda pratiklik sağlayan bu ürün oldukça avantajlıdır.

 
  • Yerden ısıtmaya uygun
  • Enerji uyumlu ürün pompalı
  • Beyaz renk

Bosch Condens 2500 W Tam Yoğuşmalı Kombi İşlevleri

Bosch Condens 2500 W Tam Yoğuşmalı Kombi İşlevleri

Bu kombi cihazı, ev veya iş yerlerinde kullanım için uygundur. Kompakt tasarımı sayesinde kolayca monte edilebilir ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolayca kontrol edilebilir. Ayrıca, geniş bir sıcak su kapasitesine sahip olduğundan, aynı anda birden fazla musluktan sıcak su kullanımını destekleyebilir. Bosch Condens 220.000 Kcal Tam Yoğuşmalı Kombi özellikleri arasında dijital ekran, otomatik su basıncı kontrolü, antifriz koruması, donma koruması ve yanma kontrolü bulunmaktadır. Bu özellikler, güvenli ve kullanımı kolay bir kombi cihazı sağlar. Genel olarak ürün yüksek performansı, enerji tasarrufu sağlayan tam yoğuşmalı teknolojisi ve kullanıcı dostu arayüzü ile sıcak su ve ısıtma ihtiyacını karşılamak için ideal bir seçimdir. Tam yoğuşmalı özelliği ile yüksek enerji verimliliği sunar. Kompakt tasarımı sayesinde az yer kaplar ve kolayca monte edilebilir. Yoğuşmalı teknolojisi sayesinde, kombiye gelen su buharlaşarak daha yüksek verim sağlar ve enerji tasarrufu sağlar. Yüksek verimliliği sayesinde, daha az yakıt tüketimi ve daha az karbon salınımı sağlar. Modülasyon özelliği ile ısıtma sistemi ihtiyacına göre otomatik olarak ayarlanır ve enerji tasarrufu sağlar.

 

Bosch Condens 2500 W Tam Yoğuşmalı Kombi Kullanımı

Bosch Condens 2500 W Tam Yoğuşmalı Kombi Kullanımı

Bosch Condens kombi kolay ve kullanıcı dostu bir şekilde tasarlanmıştır. Kullanımı oldukça basittir ve kolay kurulum adımlarını izleyerek rahatlıkla kullanılabilir. Öncelikle kombiyi doğru şekilde monte edin ve gaz bağlantısını yapın. Bu adımda profesyonelden yardım alabilirsiniz. Su bağlantısını yapın ve kombiyi açın. Ayarlarınızı yaparak istediğiniz sıcaklığı seçin. Kombinin otomatik olarak çalışmasına izin verin ve ısının keyfini çıkarın. Ürün geniş bir kullanım alanına sahip olup, ısıtma, sıcak su sağlama ve havalandırma sistemlerini yönetebilir. Kullanıcı dostu kontrol paneli sayesinde kolay bir şekilde kullanılabilir ve programlanabilir. Cihazın tesisatında meydana gelen problemleri anında tespit eden ve arıza durumunda kullanıcıyı uyararak servis çağrılmasını sağlayan hata kodu sistemi bulunmaktadır. Kullanımı oldukça basit olan bu kombi aynı zamanda düşük ses seviyesiyle de dikkat çeker. Ayrıca, sıcak su ihtiyacınızı karşılamak için bir sıcak su deposuna gerek kalmadan doğrudan kullanılabilen bir kombidir. Sessiz çalışma özelliği de oldukça fazla avantaj sağlar.

 

Bosch Condens 2500 W Tam Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Bosch Condens 2500 W Tam Yoğuşmalı Kombi Yorumları

BBosch Condens 2500 W Tam Yoğuşmalı Kombi, enerji uyumlu ürün pompalı, yerden ısıtmaya uygun, sessiz çalışma, modülasyon özelliği ve yoğuşmalı teknolojisi gibi birçok avantaj sunar. Bosch Condens 220.000 Kcal Tam Yoğuşmalı Kombi yorumları genel anlamda olumludur. Bazı kullanıcılar, ürünün verimli çalıştığını ve enerji tasarrufu sağladığını belirtirken, bazıları da kolay kullanımı ve sessiz çalışması sayesinde konforlu bir ısınma deneyimi sunduğunu ifade etmektedir. Yüksek performansı, enerji tasarrufu sağlaması ve kolay kullanımı gibi özellikleri övgüyle bahsedilir. Bosch Condens 2500 W 24/24 Kw Tam Yoğuşmalı Kombi fiyatı ürünün özellikleri düşünüldüğünde oldukça makul bir seviyede olabilir. Dilerseniz ürünün fiyatını, yorumlarını ve detaylı açıklamalarını Trendyol’dan inceleyebilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.