3
Elektrikli Testere kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Bosch Easycut 12 Akülü Testere (1 Ad Akü+ Şarj Cihazı)

3.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
8.9
merchant-badge-image
19 saat 34 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.958,95 TL
7 saat 34 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.484,62 TL
7 saat 34 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
5.000 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.486,10 TL
18 saat 34 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
1.000 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.493,96 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Easycut 12 Akülü Testere (1 Ad Akü+ Şarj Cihazı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Deniz-Defne Satıcı Ünvanı: CANVERDİ HIRDAVAT MOBİLYA İNŞAAT EMLAK TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203080684400001 Vergi Kimlik Numarası: 2030806844
    Bu ürün Deniz-Defne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch EasyCut 12 Akülü Testere - 06033C9000 Başlıca ürün özellikleri NanoBlade teknolojisi artık iş parçasını bağlamaya bile gerek kalmadan serbest kesim yapma olanağı sunuyor İç ve dış mekanlarda çok yönlü testereleme olanağı Hızlı ve düz kesimleri kolayca yapabilirsiniz Diğer ürün avantajları Yeni tasarım sayesinde kenarlara çok yakın testereleme yapabilirsiniz
  • ör. dalları ağaç gövdesine çok yakın olarak kesebilirsiniz Basit, güvenli ve hızlı testere bıçağı değişimi için kapağı açmak, testere bıçağını değiştirmek ve ardından kapağı kapatmak yeterlidir Yeni testereyle kesme teknolojisi asla bakım gerektirmez, yağlama veya testere dişi bileme gerekmez Lityum İyon akü sayesinde testere her zaman ve istediğiniz yerde kullanıma hazırdır. Akü değiştirilebilir ve tüm Power for ALL Sistemi el aletlerinde kullanılabilir Testerelemeye başlangıç için Bosch Elektronik ile kademesiz olarak ayarlanma olanağı Ekli bulunan depolama halkası sayesinde aleti çalışırken bir dala veya ipe asabilirsiniz Teknik veriler Akü gerilimi: 12 V Ahşapta kesme derinliği: 65 mm Rölantideki strok sayısı: 0 ? 4.100 strok/dak Ağırlığı: 0,9 kg Teslimat kapsamı 1 akü paketi PBA 12V 2.5Ah O-B nanoBLADE Wood Speed 65 (2 609 256 D86) Plastik çanta Saklama kulbu Saydam testere bıçağı koruyucu kapağı (1 600 A00 J6Z) Şarj cihazı AL 1115 CV Gürültü ve titreşim bilgileri Ölçüm değerleri EN 60745'e göre elde edilmiştir. Toplam titreşim değerleri (Üç yöne ait vektörel toplam). Ağaç kesme Titreşim emisyon değeri ah2.5 m/s² Tolerans K1.5 m/s² Fonksiyonlar 12 Volt Lityum-iyon teknolojisi Bosch SDS Bosch Düşük Titreşim Bosch Elektronik Yumuşak tutamak Bosch elektronik hücre koruması (ECP) Bu ilan Entegrapi Entegrasyon Sistemi ile listelenmiştir!
Geri Bildirim Ver

Bosch Easycut 12 Akülü Testere (1 Ad Akü+ Şarj Cihazı)

Bosch Easycut 12 Akülü Testere, geniş kullanım alanına sahip başarılı bir kesme makinesidir. Üstün teknolojik özellikler ile donatılan testere, sunduğu kolay kullanım ile öne çıkar. Akülü olması sayesinde konforlu bir kullanım sunar. Tasarımı sayesinde kesme işlemlerinin hem zahmetsiz hem de detaylı bir şekilde yapılmasına olanak sağlar.

Bosch Easycut 12 Akülü Nanoblade Testere 12 volt, paket içerisinde uyumlu bir şarj cihazıyla gelir. Ayrıca, taşıma çantası ve testere koruma kılıfı sayesinde de kolayca muhafaza edilebilir. Bakım gerektirmeyen testere bıçağı, performans kaybına neden olmadan kullanım sunan yenilikçi bir teknolojinin ürünüdür. Dayanıklılığı ile uzun süreli kullanılmaya uygundur. Bu sayede hesaplı bir ürün olarak öne çıkar.

  • Taşıma çantası, koruma kılıfı ve şarj aletiyle gelir.
  • 65 mm kesme derinliğine ulaşabilir.
  • Uzun ömürlü, keskin bir bıçağa sahiptir.

Bosch Easycut 12 Akülü Testere Kaliteli midir?

Bosch Easycut 12 Akülü Testere Kaliteli midir?

Easycut 12 Akülü Testere Bosch kalitesine sahiptir. Kalitesi ile tüm kesim işlemlerinin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak sağlar. Açık ve kapalı alanlardaki kesme işleri için kullanılmaya uygundur. Ahşapta 65 mm kesme derinliğine ulaşabilir.

Son teknoloji ürünü olan Bosch Easycut 12 Akülü Nanoblade Testere, kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanır. Kalitesinin bir sonucu olarak uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Aküsünde lityum iyon teknolojisine sahip pil bulunur. Bu sayede her ihtiyaç anında güvenli ve konforlu bir şekilde kullanılabilir.

Easycut 12 Baretool Akülü Testere sahip olduğu üstün teknolojisi sayesinde düzenli bakım gerektirmez. Yağlama ya da bileyleme ihtiyacı yoktur. Keskinliğini ve işlevselliğini kaybetmeden kullanılabilir. Yağlama ya da bileyleme için ekstra malzemeler alınması ihtiyacını tamamen ortadan kaldırır. Bakım gerektirmemesi hem kolay hem de hesaplı bir kullanım sunar.

Bosch Easycut Akülü Testere Kullanımı Kolay mıdır?

Bosch Easycut 12 Akülü Testere (1 Ad Akü+ Şarj Cihazı)

Bosch Easycut 12 Şarjlı Testere, tasarımı ile kesme işlemlerinin kolaylıkla yapılmasına olanak sağlar. Kenarlara yakın, görece daha kısıtlı alanlarda dahi verimli çalışma imkânı sunar. Yumuşak tutma kolu ve düşük titreşimli performansı ile en zorlu kesme işlemlerinin bile kullanıcıyı yormadan yapılmasına yardımcı olur.

Bosch Easycut 12 Akülü Testere bıçağının değişimi son derece kolay bir şekilde yapılabilir. Bu sayede ihtiyaç duyulduğunda anında değişim sağlanabilir. Gövdesinde yer alan depolama halkası ile kullanım sırasında uygun bir yere kolayca asılabilir.

Bosch Easycut 12 Akülü Testere kullanımın ardından doğrudan saydam koruma kılıfı geçirilerek çantasına kaldırılabilir. Kesme işlemi tamamlandıktan sonra herhangi bir bakım, temizlik ya da bileyleme yapılmasına gerek yoktur. Bosch Easycut 12 Akülü Testere bu özelliği sayesinde tüm kullanım alanlarına yüksek verimlilik sunar.

Bosch Easycut 12 Akülü Testere Uygun Fiyatlı mıdır?

Bosch Easycut 12 Akülü Testere, uygun fiyatı ile öne çıkan kaliteli bir üründür. Üstün teknik özellikleri ile verimli bir kullanım sunması göz önünde bulundurulduğunda Bosch Easycut 12 Akülü Testere, son derece avantajlıdır. Hesaplı bir testere arayanlar için oldukça ideal bir seçimdir. Yüksek kalitesi sayesinde uzun süre güvenle kullanılabilir. Detaylı bir bakım gerektirmez ve keskin bıçağı, oldukça uzun ömürlüdür.

Trendyol’da Easycut 12 Akülü Testere (1 Ad Akü+ Şarj Cihazı) yorum kısmında yer alan gerçek kullanıcı deneyimleri aracılığı ile ürüne dair merak ettiğiniz tüm sorulara kolayca yanıt bulabilirsiniz. İndirimli fiyatlardan ve avantajlı kampanyalardan yararlanarak bütçenizi aşmadan alışveriş yapabilirsiniz.

Güvenli ve pratik bir online alışveriş deneyimi ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Tüm bunları bilgisayarınızı ya da cep telefonunuzu kullanarak sadece birkaç tıklama ile gerçekleştirebilirsiniz.