Bosch MCM3501M 500 W Hız Kademeli 2.1 Hazneli Mutfak Robotu Beyaz

4.750 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.188 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.449 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch MCM3501M 500 W Hız Kademeli 2.1 Hazneli Mutfak Robotu Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: revnaonline Satıcı Ünvanı: REVNA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞ.GIDA SANAL MAĞAZACILIK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734066880000013 Vergi Kimlik Numarası: 7340668800
    Bu ürün revnaonline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch MCM3501M Mutfak Robotu, güçlü 800 W motoru sayesinde meyve ve sebzeleri öğütmek için idealdir.
  • Geniş sürahi ve doğrayıcı haznesine sahip elektrikli doğrayıcı, büyük miktarlarda malzemeyi karıştırmak için kullanışlıdır.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir aksesuarları olan Bosch MCM3501M modelinin temizliği kolay ve pratiktir.
  • Güvenli kilit sistemi bulunan otomatik doğrayıcı, kullanım sırasında istenmeyen kazaları önleyerek güvenli bir deneyim sunar.
  • Hamur yoğurma aparatı olan şekilli doğrayıcı, evde ekmek veya hamur işleri yapmak isteyenler için büyük bir kolaylık sağlar.
  • Paslanmaz çelik mikser uçlarıyla gelen plastik doğrayıcı, dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanım için uygundur ve kolay temizlenebilir.
  • Çeşitli fonksiyonları arasında rendeleme, dilimleme, buz kırma, karıştırma, çırpma ve yoğurma gibi işlemler yer alır.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Siyah
  • Hazne Malzemesi Plastik
  • Hazne Kapasitesi 500+ ml
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Priz Tipi M
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Bosch MCM3501M Kompakt Mutfak Robotu

Bosch Mcm3501m kompakt mutfak robotu, siyah ve paslanmaz çeliğin sade uyumu ile mutfağınızdaki yetenekli yardımcınız olacaktır. Pek çok farklı fonksiyonu ile yemek yaparken tüm ihtiyaçlarınıza çözüm sunan kompakt bir settir. Yemek hazırlamayı ve pişirmeyi herkes için kolaylaştırırken eğlenceli bir hâle de getirir. Mcm3501m kompakt mutfak robotunun 2,3 litre kapasiteli karıştırma kabını 500 gr un ve toplam 800 gr malzeme için kullanabilirsiniz. Böylece aynı anda ve tek seferde çok miktarda hamur hazırlayabilirsiniz. Fonksiyonel tasarımı sayesinde tüm parçaları pratik şekilde ayrılıp ihtiyacınıza göre birleştirilebilir. Kaliteli plastikten ve çelikten imal edilen parçaları leke tutmaz. İşiniz bittiğinde elde ya da bulaşık makinesinde kolayca yıkayabilirsiniz.

  • 50 farklı fonksiyon
  • 800 watt motor, 2 hız ayarı ve darbeli çalıştırma özelliği
  • Çok işlevli paslanmaz çelik bıçaklar

Bosch Mcm3501m Kompakt Mutfak Robotunun Özellikleri Neler?

Bosch MCM3501M Kompakt Mutfak Robotu Yorumları

Mcm3501m kompakt mutfak robotu modern tasarımıyla mutfağınıza şıklık katar. 800 watt gücündeki motoru ve 2 hız ayarı ile mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Set içerisindeki büyük karıştırma haznesine ek olarak özellikle içecek hazırlamak için kullanılan 1 litre kapasiteli polikarbon sürahi bulunmaktadır. Mcm3501m mutfak robotunun bu kabını ve özel bıçağını kullanarak soğuk içecek hazırlarken buzu rahatça parçalayabilirsiniz. Mcm3501m kompakt mutfak robotunun çift taraflı dilimleme ve rendeleme diskleri bulunur. Kahve çekirdeği, baharat ve kuru yemiş öğütülmek için özel bıçağı ve haznesi kullanılır. Peynir, soğan ve sarımsak gibi gıdaların mükemmel şekilde doğranması için 6’lı bıçağı mevcuttur. Tüm bıçakları ve diskleri kaliteli paslanmaz çelikten üretilmiştir. Hamur yoğurmak için ayrı bir aparatı bulunur. Krema ya da mereng hazırlarken en iyi kıvamı elde etmek için çırpıcısını kullanabilirsiniz.

Bosch Mcm3501m Kompakt Mutfak Robotu Kullanışlı mıdır?

Bosch MCM3501M Kompakt Mutfak Robotu Yorumları

Bosch Mcm3501m kompakt mutfak robotu; yiyecek ve içecek hazırlarken tüm doğrama, rendeleme, karıştırma, parçalama, öğütme ve yoğurma gibi işlemler için en yetenekli yardımcınızdır. Onlarca işlemi ergonomik ve fonksiyonel mutfak robotu tasarımı ile kusursuz şekilde gerçekleştirir. Nefis hamur işlerinden çorbalara, lezzetli smoothielerden shakelere kadar tarifi sorulan ikramlarınızın arkasındaki yetenekli şef asistanınızdır. Paslanmaz çelik bıçakları her türlü sebzeyi ve katı gıdayı kolayca doğrar. Parçalarken keskinliğini korur. Soğuk kahve ya da frozen gibi içecekleri buzu parçalayabilen bıçağı sayesinde evde hazırlayabilmenin keyfini yaşarsınız. Geniş haznesi; tüm sebzeleri istediğiniz ölçüde doğramak, kek karışımı hazırlamak, pasta kreması çırpmak ve hamur yoğurmak için idealdir. Tek seferde tüm malzemelerinizi ekleyebileceğiniz büyüklüktedir. Bosch Mcm3501m kompakt mutfak robotunun her iki karıştırma haznesi üzerinde, işinizi kolaylaştıracak ölçü göstergesi bulunur.

Bosch Kompakt Mutfak Robotu Kaliteli ve Uzun Ömürlü müdür?

Bosch MCM3501M Kompakt Mutfak Robotu Yorumları

Mcm3501m kompakt mutfak robotu yaşam için teknoloji üreten Bosch markasının üstün Alman kalite geleneği ile size uzun yıllar yüksek performans eşliğinde hizmet vermek üzere üretilmiştir. Sade tasarımı, siyah ve paslanmaz çelik rengi ile mutfak tezgahında görmekten keyif alacağınız kaliteli bir şıklığa sahiptir. Mcm3501m tüm parçaları ile hazırladığınız yiyeceklerin ve içeceklerin daha lezzetli olmasına ve daha iyi görünmesine katkı sağlarken mutfak işlerinize hız kazandırır. Tüm paslanmaz çelik, polikarbon ve plastik parçaları son derece uzun ömürlüdür.  Birbirinden kolayca ayrılan hazne, kapak ve bıçakları bulaşık makinesinde yüksek ısılarda yıkanabilmektedir. Bosch Mcm3501m kompakt mutfak robotunun parçaları normal kullanım sebebiyle yıpranmaz. Darbelere dayanıklıdır. Güvenli kullanım için kapak ve karıştırma kabında emniyet kilidi bulunur. Ayrıca elektrik motorunun bulunduğu ana gövdede sarsıntısız ve sabit çalışmayı sağlayan kaydırmaz kauçuk ayaklar mevcuttur. Yer kazandıran tasarımı ile tüm aksesuarları haznesinde saklanabilir. Bosch mcm3501m kompakt mutfak robotu yorumlarını Trendyol ürün değerlendirmeleri bölümünden okuyabilirsiniz. İndirimli fiyatlardan yararlanarak hesaplı bir şekilde temin edebilirsiniz.