Bosch Professional Gtm 12 Jl Gönye Kesme Makinesi

28.598,95 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
28.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
28.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
29.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
29.335,02 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Professional Gtm 12 Jl Gönye Kesme Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YeniseY Satıcı Ünvanı: DERİN ETİCARET HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293048189600022 Vergi Kimlik Numarası: 2930481896
    Bu ürün YeniseY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1800 Watt
  • Tip Elektrikli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Bosch Professional Gtm 12 jl Gönye Kesme Makinesi

Bosch gönye kesim makinesi, güçlü ve keskin bıçak sistemiyle, ahşap, metal, plastik, alüminyum gibi malzemelerin hassas kesimlerinde kullanılır. Tezgah tipine uygunluğu, kesim işlemlerinizi hızlı ve kolayca gerçekleştirmenize yardımcı olur. Kayabilen kesme mekanizması ile açılı kesim işlemlerinde kolaylık sağlayarak daha hızlı kesimler yapmanızı sağlar. Bosch GTM 12 JL Profesyonel, ışığın az olduğu ortamlarda da çalışabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Makine üzerinde bulunan entegre ışık, hassas kesimlerin güvenli ve rahat olması için kusursuz bir yardımcıdır. 0.601.B15.001 koduyla sunulan ürün, 1800W değerinde motor gücüne sahiptir. Motorunun 1800 Watt değerindeki gücüyle çelik bıçakların dönüş hızı artar ve testerenin kesme performansı yükselir. Böylece en sert materyaller bile hatasız şekilde hızlı ve kolayca kesilebilir.

  • Tezgah tipine uygunluk
  • Entegre ışık kolaylığı
  • Toz emme sistemi

Bosch Profesyonel Gönye Kesme Makinesi Özellikleri

Bosch Profesyonel Gönye Kesme Makinesi Özellikleri

Hassas ve hızlı kullanım fırsatları sağlayan elektrikli el aletleri, ev işlerinizde, profesyonel çalışma alanınızda ve hobi işlerinizde önemli bir rol oynar. Bosch GTM 12 JL Professional ile gönyenize açı ayarı vererek, ayrıntılı kesimler yapabilirsiniz. Lazer kesim çizgisi göstergesi, testere bıçağının kesme hattını rahatlıkla görmenizi ve bu sayede hazırlayacağınız parçanın kesme işlemi için hassas bir şekilde hazırlamanızı sağlar. Tezgah tipine ve kolay taşımaya uygunluğu ile kullanıcılara kullanım rahatlığı sağlar. 12 JL gönye kesme makinesinin devir sayısı 4.800 dev/dk ile yüksek olması, sert yüzeyli malzemelerin kesilmesinde kolaylık sağlar. Hem sabit gönye testere hem de tezgah tipi daire testere makinesi olarak ayarlayabilirsiniz. Paralellik mesnedi ve açı dayamağı kullanarak kesme kalitenizi iyileştirebilir, testere bıçağının sıkışma olasılığını önleyerek hassas kesimlerinizi yüksek kalitede gerçekleştirebilirsiniz.

Profesyonel Gönye Kesme Makinesi Avantajları

Profesyonel Gönye Kesme Makinesi Avantajları

İnce işçilik gerektiren açılı materyalleri elde etmek için Bosch Professional GTM 12 JL ile hassas kesimler gerçekleştirerek iyi sonuçlar alabilirsiniz. Cihazın dönen kenarlık tasarımı sayesinde kesimleri yüksek hassasiyetle ve kullanılan malzemeye zarar vermeden yapabilirsiniz. Bosch gönye makinesi ayarlanabilir kuvveti ile hazırlamak istediğiniz iş parçalarının daha pürüzsüz olmasını sağlar. Paralellik mesnedi ile sert malzemelerin kesimi sırasında yüksek kesim verimi alabilirsiniz. Cihaz, gelişmiş teknik özellikleri ile öne çıkarak uzun yıllar elektrikli el aletleriniz arasında yardımcınız olur. Model 21,1 kilogramlık ağırlığı ile kullanıcılara kolay taşıma olanağı sağlar. Kolay taşınan bir alet olması sayesinde, elektrik kaynağı olan herhangi bir alanda kolayca çalışabilirsiniz. Makine gövdesine entegre toz ve talaş emme tertibatı, kesimde ortaya çıkan zararlı maddelerin emilmesini ve sağlığınız için uygun ortamda çalışmayı sağlar.

Bosch Professional Gönye Kesme Makinesi Fiyatları

Bosch Professional Gönye Kesme Makinesi Fiyatları

Bosch GTM 12 JL fiyatı, ürünün teknik özellikleri, kullanılan malzeme kalitesi ve teknolojik eklentilerine göre belirlenir. Modelin son derece yüksek malzeme kalitesi ve performans gücü dikkat çekerek, tercih edilmesinde rol oynar. Bosch Professional GTM 12 JL gönye kesme makinesi, sahip olduğu geniş özellikleri, tasarımı ve pratik kullanım seçeneğiyle, elektrikli aletler içerisinde ön plana çıkar. Sabit gönye testere ve tezgah tipi daire testere özelliklerinin tek bir makine üzerinde bulunması, müşteriler için rahatlık sağlar. Keskin bıçak kalitesine sahip bu model ile hassas yapıdaki sert malzemelerinizi rahat ve kusursuz bir şekilde kesebilirsiniz. Ürünün müşteri değerlendirmelerini ve yorumlarını okuyarak kullanımı hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip olan bu ürüne Trendyol’daki uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.