1
Çamaşır Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

C
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.988 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.999 TL

Ürün Bilgileri

Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güreller Satıcı Ünvanı: GÜRELLER AVİZE AKSESUAR ELEKTRONİK EV ALETLERİ İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0443011892100014 Vergi Kimlik Numarası: 4430118921
    Bu ürün Güreller tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 9 kg çamaşır makinesi hassas kumaşlardaki en inatçı lekeleri dahi çıkarır.
  • Bosch WGA142X1TR 16 farklı türdeki lekeyi ayırt ederek çıkarma özelliğine sahiptir.
  • Bosch WGA142X1TR AllergyPlus teknolojisiyle alerjen ve hassas ciltler için etkin performans sunar.
  • Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 devir çamaşır makinesi daha kısa sürede daha iyi sonuçlar için SpeedPerfect teknolojisi kullanır.
  • Bosch WGA142X1TR 9 kg çamaşır makinesi VarioPerfect teknolojisiyle hem enerji tasarrufu sağlar hem de ideal yıkama performansını arttırır.
  • 1200 devir çamaşır makinesi çocuk kilidi, sesli uyarı sistemi ve köpük tarama sistemi gibi teknolojiler kullanarak üst düzey hizmet sunar.
  • Bosch beyaz çamaşır makinesi gelişmiş Anti Vibration teknolojisi sayesinde sessiz çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıkma Devri 1200 d/dk
  • Kurutma Özelliği Yok
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Genişlik 60 cm
  • Derinlik 59 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 9 kg
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Yükseklik 85 cm
Geri Bildirim Ver

Bosch Wga142X1Tr 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

Bosch 9 kilo 1200 devir çamaşır makinesi, yenilikçi suda bekletme ve leke çıkarma özellikleriyle gerçek bir temizlik deneyimi sunar. 16 türde farklı lekeyi algılama özelliğiyle hassas giysilerinizde bile inatçı kirleri kolayca çıkarır. Enerji tasarrufu yaparak olası ekonomik kayıplarınızı giderir ve aldığınız verimi artırır. Dayanıklı ve kaliteli yapısı ile uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunar. Sessiz olmasının katkılarıyla, gürültülü ve rahatsız edici makinelerin kulaklarınıza olumsuz etkisinden bu ürün ile kurtulabilirsiniz. Wga142x1tr 9 kg 1200 devir çamaşır makinesi, alerjik reaksiyonlar veren ve çevresel koşullara karşı duyarlı bir cilde sahip olan kişiler için idealdir. Ürünün, zamanınızın kısıtlı olduğu durumlar için geliştirilmiş özel programıyla yıkama sürenizi oldukça azaltabilirsiniz. Siz de Bosch wga142x1tr çamaşır makinesinin tanıdığı işlevsel avantajlardan yararlanabilirsiniz.

  • Mükemmel temizlik
  • Uzun ömürlü motor
  • Enerji dostu

Kullanışlı Özellikleri ile Bosch Wga142X1Tr Çamaşır Makinesi

Kullanışlı Özellikleri ile Bosch Wga142X1Tr Çamaşır Makinesi

Bosch wga142x1tr özellikleri bakımından beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı karşılar. İçerisinde yer alan EcoSilence Drive motoruyla sürtünme gürültülerini olabildiğince azaltır ve sessiz bir çalışma imkanı verir. Yanlış yıkanan giysiler, genellikle cildinizin tahriş olmasına ve alerjik durumların ortaya çıkmasına neden olur. Wga142x1tr Bosch çamaşır makinesi, alerjen kalıntıları minimuma indirmek için AllergyPlus mekanizmasını devreye sokarak yüksek yıkama sıcaklığı, daha uzun süreli ve ek durulama uygular. Böylelikle giysilerinizde daha az polen parçacığı, tüy ve toz akarı görebilirsiniz. Bosch wga142x1tr 1200 devir 9 kg çamaşır makinesinin SpeedPerfect fonksiyonuyla tüm çamaşırlarınızı ve kumaşlarınızı bir arada yıkayabilirsiniz. Özel tambur yapısı, giysilerinizi efektif şekilde temizlemenize yardımcı olur. Ürün ile zaman ve enerjiden tasarruf ederken pratik yıkama performansı sağlayabilirsiniz. Wga142x1tr kullanıcı yorumlarını inceleyerek ürün hakkında daha fazla fikir edinebilirsiniz.

Bosch 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Kullanım Avantajları

Bosch 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Kullanım Avantajları

Bosch 9 kg 1200 devir çamaşır makinesi, içerdiği farklı özel programlarla gelişmiş teknoloji fırsatlarını ayağınıza getirir. Kırışıklık önleme, kalan süre erteleme, ön yıkama gibi seçenekleriyle konforlu ve güvenli bir makine olduğunu ortaya koyar. Yeniden yükleme fonksiyonu sayesinde unuttuğunuz çamaşırlarınızı ekleyebilmek için cihazı durdurup yıkamayı sürdürebilirsiniz. Bosch wga142x1tr a+++ 9 kg 1200 devir çamaşır makinesi, katlı su koruması sağlar. Temizlik programları ve özel işlevler için tüm kontrolleri elinde tutar. Enerji ve su maliyetlerinizi hafifletir. Titreşim önleyici opsiyonuyla sessizlik yaratır. Wga142x1tr Bosch, 1-9 kilogram taşıma kapasitesiyle dikkat çeker. ActiveWater sistemiyle çamaşır sayısı ve çeşidine göre ideal su girişinin yapılmasına destek verir. Bosch wga142x1tr yorumlarını okuyarak ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca Bosch wga142x1tr fiyatı hakkında da fikir edinebilir, ürünü kolaylıkla deneyimleyebilirsiniz.

Beğeni Toplayan Wga142x1tr Fiyatı ve Yorumları

Beğeni Toplayan Wga142x1tr Fiyatı ve Yorumları

Wga142x1tr fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. İş yükünüzü azaltan ve zaman kayıplarının önüne geçen Bosch wga142x1tr, pratik formüller üretir. Cihaz, 84.5 cm yüksekliğindedir ve 59.7 cm genişliğindedir. Derinliği ise 58.8 cm’dir. Sesli uyarı sistemiyle yıkama sürecinde size hatırlatıcı bildirimlerde bulunur. Yıkama esnasında su ile deterjanın dengeli ve randımanlı biçimde dağılmasını mümkün kılar. Çelik görünümüyle şık bir tasarıma sahiptir. Bosch wga142x1tr a+++ 1200 devir 9 kg çamaşır makinesi özellikleri açısından kalitesini yansıtarak kafanızdaki tüm soru işaretlerine yanıt verir. Bosch wga142x1tr a+++ 1200 devir 9 kg çamaşır makinesi yorumlarına göz atarak ürün hakkında paylaşılan soru ve görüşleri takip edebilirsiniz. Gelişmiş teknolojisi ve kullanım kolaylığıyla dikkat çeken bu ürünü Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.