Bosch X-line 38 Parça Karışık Aksesuar Seti - 2607011432

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch X-line 38 Parça Karışık Aksesuar Seti - 2607011432

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bİ BAKALIM Satıcı Ünvanı: EYLÜL KIRAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 5560889381
    Bu ürün Bİ BAKALIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BOSCH 38 PARÇA KARIŞIK AKSESUAR SETİ 5 adet HSS -R Metal Matkap Ucu Ø 2-5 mm 5 adet Beton Matkap Ucu Ø 5-8 mm 5 adet Ağaç Matkap Ucu drill Ø 4-8 mm 21 adet vidalama ucu L = 25 mm PH 1/1/2/2/3/3, PZ 1/1/2/2/3/3, S 4/4/6/6/7, T 15/20/25/30 1 adet manyetik üniversal tutucu 1 adet havşa açıc ADINIZA FATURALI ve BOSCH TÜRKİYE GARANTİLİDİR!
Geri Bildirim Ver

Bosch X-line 38 Parça Karışık Aksesuar Seti - 2607011432

Bosch x-line 38 parça karışık aksesuar seti farklı ihtiyaçlar için kullanılabilen birden fazla parçadan oluşur. Tüm parçalar aynı kalite ile üretilmiştir. Pek çok tadilat ve tamirat işlemleri için kullanılabilen bir settir. Hobi amacıyla gerçekleştirilen uygulamalar için de kullanılabilir. Yani profesyonel kullanımı da amatör kullanımı da mümkün olan bir set olarak tanımlanabilir. Bosch x-line 38 parça ürün içeriğinden oluşur. Set içerisinde farklı kullanımlara sahip parçalara ulaşılabilir. Aynı özelliklere sahip ürünlerin farklı boyutlarına da rahatlıkla ulaşılabilir. Matkap ile kullanımı mümkün olan bu parçalar ile farklı işlemler yapılabilir. Bu işlemler arasında vidalama veya delik açma gibi uygulamalar yer alır. Bu uygulamaların da farklı parçalar kullanılarak gerçekleştirilmesi mümkün olur. Kaliteli ve dayanıklı yapıları ile de uzun ömürlü tercihler arasında gösterilebilir. Parçaların aynı şekilde zarar görmeden kullanılabilmesi mümkündür. Kullanım ve saklama koşullarına dikkat etmek de kullanım süresi için oldukça önemlidir.

  • Kalite
  • Sağlamlık
  • Çoklu İçerik

Evlerde Tamirat İşlemleri Kolaylaştırmak İçin Bosch X-line 38 Parça Karışık Aksesuar Seti – 2607011432

Evlerde Tamirat İşlemleri Kolaylaştırmak İçin Bosch X-line 38 Parça Karışık Aksesuar Seti – 2607011432

Bosch x-line 38'li karışık aksesuar seti benzer modeller arasında öne çıkan bir aksesuar setidir. Bunun nedeni ise üstün kaliteli ve sağlam parçaları içermesidir. Kompakt tasarımı ile setin muhafaza edilmesi oldukça kolaydır. Yaşam alanlarında tamirat gerektiren durumlar ile karşılaşmak mümkün olur. Bunun dışında yaşanılan alanlarda farklı dekorasyonların gerçekleştirilmesi için de yine pek çok malzemeye ihtiyaç duyulur. Bu malzemelerin pek çoğunu içeren Bosch x-line 38 parça aksesuar set bu nedenle oldukça avantajlıdır. Farklı uygulamalar için farklı matkap uçları içerir. Evde yapılacak işler için mutlaka bulundurulması ve saklanması gereken setler arasında yer alır. Bu setin kullanımı için mutlaka bir matkap da edinilmelidir.

Bosch X-line 38 Parça Karışık Aksesuar Seti – 2607011432 İçeriği

Bosch X-line 38 Parça Karışık Aksesuar Seti – 2607011432 İçeriği

Bosch X-line 38 parça karışık aksesuar seti 21 adet vidalama ucu içerir. Bu vidalama uçları farklı özelliklere sahiptir. Farklı vidalama ihtiyaçlarının giderilmesini sağlar. Bu içeriğin yanı sıra 5 adet metal HSS-R matkap ucu da içerir. Sağlam ve dayanıklı yapıya sahip bu uçlar ile de pek işlem yapılabilir. Metal malzemeli ürünlerde kullanılır. İçeriğinde yer alan 5 adet ağaç matkap ucu da ilgili malzemeler için kullanılabilen uçlardır. Bunun yanı sıra 5 adet beton matkap ucu da ürün içeriğinde yer alır. Ürün içeriğinde bu matkap uçlarının yanı sıra 1 adet manyetik üniversal tutucu ve havsa açıcı da yer alır. Evlerinizde ya da çalışma alanlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu aksesuar setine Bosch x-line 38 parça karışık aksesuar seti satın al özelliği ile ulaşabilirsiniz.

Bosch X-line 38 Parça Karışık Aksesuar Seti – 2607011432 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Bosch X-line 38 Parça Karışık Aksesuar Seti – 2607011432 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

38 parçadan oluşan bu aksesuar seti ömürlük olarak adlandırılabilecek parçaları içeren bir üründür. Bosch kalitesi ile tasarlanan ve satışa sunulan bu set ile ihtiyaçlarınızı giderebilir, farklı uygulamalar ile yaşam alanlarınızda değişim yaratabilirsiniz. Aksesuar setinin kalitesinden emin olmak, alternatifleri incelemek, doğru bir karar verebilmek için Bosch x-line 38 parça karışık aksesuar seti yorum ve ürün değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Bu değerlendirmelere ulaşmak, ürün detaylarını incelemek için Trendyol'u tercih edebilirsiniz. Bu ziyaretiniz sırasında Bosch x-line 38 parça karışık aksesuar seti indirim ve uygun fiyatlardan da yararlanabilirsiniz. Bosch x-line 38 parça karışık aksesuar seti kampanya günlerini takip ederek, ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.