Bose SoundSport Beyaz Kablosuz Wifi Kulak İçi Kulaklık 761529-0030

5.733 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bose SoundSport Beyaz Kablosuz Wifi Kulak İçi Kulaklık 761529-0030

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Njoy Online Satıcı Ünvanı: NJOY TEKNOLOJİ HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631070721600014 Vergi Kimlik Numarası: 6310707216
    Bu ürün Njoy Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bose SoundSport Beyaz Kablosuz Wi-Fi Kulak İçi Kulaklık

Bose SoundSport beyaz kablosuz Wi-Fi kulak içi kulaklık, kablosuz tasarımıyla öne çıkar. Bluetooth özelliği sayesinde akıllı cihazlarla eşleşir. Böylelikle gün içerisinde telefonunuza bağlayabilir ve kullanabilirsiniz. Ergonomik yapıya sahip olduğu için kulağa tam uygunluk gösterir. Kulak içi tasarıma sahiptir. Kulağın içine tam oturur ve hareket esnasında da rahatlıkla kullanılabilir. Spor yaparken kullanmak için idealdir. Boyun arkasından gelen kablolu tasarımı, ürünün kullanım rahatlığını artırır. Egzersiz esnasında kabloya takılmanızı önler ve hareketleri sorunsuz bir şekilde yapabilmeyi mümkün kılar. Açma/kapama düğmesini kullanarak cihazı kontrol edebilirsiniz. Beyaz, gri ve sarı renkli tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Minimal tasarımı, çantanızda yer kaplamadığı için gün boyu rahatlıkla taşımayı mümkün kılar. Bose SoundSport kulaklık, kısa sürede şarj olduğu için gün boyu kullanılabilir.

  • NFC ve Bluetooth
  • Kablosuz tasarım
  • Suya dayanıklı

Avantaj Sağlayan Bose SoundSport Beyaz Wi-Fi Kulaklık

Avantaj Sağlayan Bose SoundSport Beyaz Wi-Fi Kulaklık

Bose Bluetooth kulak içi kulaklık, yeterli teknik donanımı sayesinde birçok kişinin tercihi olmayı başarır. Çeşitli özellikleri sayesinde insanların hayatını kolaylaştırır ve konforlu hale getirir. Kablosuz tasarımıyla öne çıkan bu model, Bluetooth bağlantısı ile çalışır. Tere ve suya karşı dayanıklı olduğu için spor yaparken rahatlıkla kullanılır. StayHear+ Plus özelliği, zor koşullarda dahi cihazın kulağınızda kalmasını sağlar. Spor yaparken kulağınıza tam oturur ve müziğin keyfini kesintisiz şekilde yaşatır. Konforlu kullanımı, ürünün tercih edilirliğini artırır. Dijital aktarım kalitesi, sesin net ve pürüzsüz bir şekilde iletilmesini sağlar. Bu özellik, müzik dinlemeyi sevenler için önem taşır. Üründeki mikrofon detayı sayesinde gün içerisinde telefonda konuşmayı konforlu hale getirebilirsiniz. Bose Sport earbuds kablosuz kulak içi kulaklık, Bose Connect uygulaması sayesinde rahat bir şekilde kontrol edilebilir.

Kullanışlı Bose SoundSport Beyaz Wi-Fi Kulaklık

Kullanışlı Bose SoundSport Beyaz Wi-Fi Kulaklık

Bose SoundSport beyaz kablosuz Wi-Fi kulak içi kulaklık kullananlar, ürünün işlevsel özelliklerinden yararlanarak hayatlarında birçok avantaj elde ederler. Model, kısa sürede şarj olarak kesintisiz kullanım imkanı tanır. Ergonomik yapısı ve kaliteli malzemeleri sayesinde konforlu hissettirir. Dayanıklı yapısı, uzun süre kullanmak için idealdir. USB kablo kullanılarak şarj edilir. Yakın alanda telefonunuzu bırakarak kesintisiz müzik keyfini yaşayabilirsiniz. Hafifliği ve minimal tasarımı sayesinde gün boyu rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Toplu taşımada, kütüphanede, sporda, kafede ve diğer birçok yaşam alanında kullanabilirsiniz. Bluetooth bağlantısı dışında telefonunuzdaki NFC özelliğini kullanarak da cihazı aktif hale getirebilirsiniz. Ürün, kulak kanalına uygun olarak tasarlanır. Ses performansını iyileştiren yalıtımı sayesinde dinleme kalitesini artırır. Bose SoundSport beyaz kablosuz Wi-Fi kulak içi kulaklık yorumları üzerinden ürün hakkında detaylı bilgi elde edebilirsiniz.

Bütçenize Dost Bose SoundSport Beyaz Wi-Fi Kulaklık

Bütçenize Dost Bose SoundSport Beyaz Wi-Fi Kulaklık

Bose SoundSport beyaz kablosuz Wi-Fi kulak i̇çi kulaklık fiyatı, ürün özelliklerine göre belirlenir. Kulaklığın uç kısımlarını takmak için zorlamayı ortadan kaldıran destekli tasarımı, kulağın üst kıvrımını kavrar. Uzun esnek kanatlı tasarımı sayesinde ürünü kolayca kullanabilirsiniz. Üründeki silikon materyal, yumuşak ve yuvarlak yapısı sayesinde uzun süreli kullanımda konforlu hissettirir. Zorlu antrenmanlarda müzikten güç alıyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz. Kulaklık; net, pürüzsüz ve güçlü ses performansı sunarak sizi motive eder. Bose Connect uygulaması sayesinde kolay kullanım imkanı sağlar. Birden fazla elektronik cihazla eşleştiğinde otomatik olarak geçiş yapabilirsiniz. Tüm bu özellikler ve kaliteli materyaller, ürün fiyatının değişim göstermesindeki temel etkenlerdir. Kullanışlı, güvenilir, konforlu ve kaliteli bir ürün arıyorsanız Trendyol’dan Bose SoundSport beyaz kablosuz Wi-Fi kulak içi kulaklık satın alabilirsiniz.