Bosphorus Soğuk Sıkım Tatlı Badem Yağı 250 Ml

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bosphorus Soğuk Sıkım Tatlı Badem Yağı 250 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: biostore Satıcı Ünvanı: EFE DOĞAL ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325053259400019 Vergi Kimlik Numarası: 3250532594
    Bu ürün biostore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosphorus Tatlı Badem Yağı 250 ml Bosphorus Tatlı Badem Yağı 250 ml Özellikleri: Bosphorus Naturel Yağları, tek başına veya karışım olarak kullanılabilir. Renklendirici ve Koruyucu içermez. Dahili ve harici kullanıma uygundur. Bosphorus Tatlı Badem Yağı 250 ml Nasıl Kullanılır? Aç karnına içilebilir veya salatalara ilave edilebilir. Cilt ve saç bakımında kullanıma uygundur. Bu bölgelere masaj yöntemiyle uygulanabilir. **Thelifecoshop.com' da satışa sunulmakta olan ürünlerin hiçbiri mevzuat gereğince internetten satışı mümkün olmayan tıbbi cihazlar veya ilaç niteliği taşımamaktadır. Sitede ilgili yasal mevzuat düzenlemeleri gereğince bitkisel destek ürünleriyle ilgili endikasyon veya hastalık adı belirtilerek sağlık beyanı ve tanıtım yapılmamaktadır. Ürünle ilgili daha ayrıntılı bilgi ve iletişim için ‘a mail gönderebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver