Botalife 2 Adet %100 Saf Çay Ağacı Yağı 10ml

189,90 TL
(9.495 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
189,90 TL
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
217,90 TL
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Botalife 2 Adet %100 Saf Çay Ağacı Yağı 10ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zinde Şifa Satıcı Ünvanı: ZİNDE MEDYA ENERJİ İNŞAAT OTOMOTİV MEDİKAL TARIM HAYVANCILIK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998080388200016 Vergi Kimlik Numarası: 9980803882
    Bu ürün Zinde Şifa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çay Ağacı Yağı ( Uçucu Esansiyel Yağ) İçeriği: Melaleuca alternifolia leaf oil Botalife Çay Ağacı Yağı 2 x 10ml Botalife Çay Ağacı Yağı Su buharı distilasyon yöntemiyle üretilmiştir. Botalife çay ağacı yağı katkı maddesi içermez, %100 saf ve doğaldır
Geri Bildirim Ver

2 Adet %100 Saf Çay Ağacı Yağı 10 ml ile Şifalı Esanslar

Saf Çay ağacı yağı; çay ağacının yapraklarından damıtılarak üretilen bir yağ olup bitkisel tıbba yakın zamanda dahil olmuştur. Çay ağacı yağı, Melaleuca veya Melaleuca Alternifolia yağı olarak da bilinir ve yaygın olarak kullanılan, araştırılan uçucu yağlardan birisidir. Çay ağacı yağı Botalife güçlü bir şifa kaynağı olarak kabul edilir ve birçoğu sert kimyasallar içeren ilaç ve kozmetik cilt bakım ürünlerine doğal bir alternatif olarak tercih edilir. Çay ağacı yağının tercih edilmesindeki bir diğer önemli sebep de yüksek derecede antibakteriyel ve antifungal özelliğe sahip olmasıdır. “Saf çay ağacı yağı ne işe yarar?” araştırmasında; bitkisel tedavi yöntemlerinde, özellikle de deri enfeksiyonlarını önlemek ve iyileştirmek amacıyla sıkça kullanıldığı söylenebilir. 2 Adet %100 saf çay ağacı yağı 10ml alımınızda, ürünün daha uzun süre kullanabilir, saf içeriğe sahip olup yaşanılan cilt ve saç problemlerinin tedavi sürecinde hızlı ve gözle görülür fark oluşturabilirsiniz.

  • %100 Saf Çay Ağacı Yağı
  • Alternatif Tedavi
  • %100 Doğal ve Bitkisel Çözüm

Botalife %100 Saf Çay Ağacı Yağı Özellikleri

Yaygın kullanım amaçları; yağlı ciltlerin fazla yağdan arındırılması ve yağlı cildin beraberinde getirdiği problemlerin önüne geçilmesidir. Bir diğer sık kullanım alanı ise saçlardır, Botalife çay ağacı yağı saç bakımınızda yer verebileceğiniz doğal içeriklerin başında gelir. %100 saf çay ağacı yağı içeriği ve bileşenleri ile ölü derinin saç diplerinden temizlenmesine yardımcı olur. En yaygın kullanım alanlarından bir diğeri ise sivilce tedavisidir, ciltte oluşan kızarıklık ve iltihabı yatıştırır. Tırnak mantarı oldukça yaygın olup, her yaşta bireyin karşılaşabileceği bir enfeksiyon çeşididir ve çay ağacı yağının antifungal özelliğinden dolayı mantar ve sedef tedavisinde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Dudak, burun kenarları ve genital bölgelerde çıkan uçukların neden olduğu yaraları, vücutta çıkan çıbanları iyileştirebilir. Diş eti ve ağız içi yaralarına karşı etkili olup, ağız kokusuna da iyi gelebilir.

Botalife %100 Saf Çay Ağacı Yağı Kullanımı

Botalife saf çay ağacı yağı 10ml kullanırken dikkat edilmesi gereken; kullanmadan önce cildinizin tepki verip vermediğinden emin olmak için yama testi uygulamanızdır. Kolunuzun iç kısmına birkaç damla damlatıp bekleyin. Kızarma, kaşıntı ve karıncalanma gibi problemler ile karşılaşıyorsanız kullanıma devam etmeyin. Göz çevrenize uygulama yapmak istediğiniz durumlarda gözler ile olan temasına çok dikkat edip, göz içine kaçmamasına özen gösterin. Her cilt tipi farklıdır ve çay ağacı yağı sizin cildinize iyi gelmeyebilir. Kullandığınız süre boyunca uygulama yaptığınız bölgeleri gözlemleyin. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşma durumundan kullanmayı bırakın. Tüketim sınırı aşılmamalıdır, fazla kullanım ile cilt kuruyabilir bu da aşırı yağ üretilmesine ve cilt sorunlarının daha da kötüleşmesine neden olabilir. Çay ağacı yağının ağız yoluyla tüketilmesi önerilmez. 2 adet %100 saf çay ağacı yağı 10ml yorum kısımlarını okuyarak ürün hakkında kullanıcı deneyimlerine ulaşabilirsiniz.

Botalife %100 Saf Çay Ağacı Yağı Yorumları

“Saf çay ağacı yağı nasıl kullanılır?” araştırmasında; antibakteriyel özelliği ile çok derin ve ciddi olmayan yaraların pansumanı esnasında 1-2 damla seyreltilmiş şekilde kullanılabilir. Botalife Doğal Çay Ağacı yağı sivilcenin deri üzerinde yarattığı kızarıklık, şişlik ve iltihaplı görüntü gibi problemleri yatıştırır ve sonrasında oluşabilecek leke problemlerini engeller. Çay ağacı yağı ile buhar banyosu yapıldığında soğuk algınlığı, grip, nezle, bronşit, kesilmeyen öksürük ve burun tıkanıklığı gibi sorunları giderir. Banyo esnasında kullanımında suya eklediğimiz Botalife çay ağacı yağı faydaları tüm gözenekleri açarak vücuttan toksinlerin atılmasını sağlar. Şiddetli kulak ağrılarında, kulak içine damlatılarak içerisinde biriken iltihabı söker. Çay ağacı yağını baz yağlar ile karıştırılıp saç diplerine uygulanan maskeler ölü derinin saç diplerinden temizlenmesine yardımcı olur, saçın nemi tutmasında önemli rol oynayarak kepeklenme problemine de çözüm bulur. Bu faydalı ürünü Trendyol'da bulabilirsiniz. Dilerseniz hemen sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.