Botalife Kekik Yağı %100 Saf 20ml

119,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
112,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
139,50 TL
Kurumsal Fatura
199,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Botalife Kekik Yağı %100 Saf 20ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zinde Şifa Satıcı Ünvanı: ZİNDE MEDYA ENERJİ İNŞAAT OTOMOTİV MEDİKAL TARIM HAYVANCILIK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998080388200016 Vergi Kimlik Numarası: 9980803882
    Bu ürün Zinde Şifa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 doğal

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Doğal Yapıları ile Botalife Kekik Yağı Çeşitleri

Kekik yağı, Thymus vulgaris olarak bilinen bitkilerin yapraklarından ve çiçeklerinden buhar distilasyonu tekniğiyle elde edilir. Bu bitkiler nane ailesinin bir üyesidir ayrıca yemek pişirmede kullanıldığı gibi ağız gargarası yapmak için de kullanılır. Kekik yağı bazı sağlık problemlerinde de kullanılmaktadır. Ayrıca günümüzde yiyeceklerde ve kozmetik ürünlerde koruyucu madde olarak da kullanılmaktadır. Saf kekik yağı içerisinde yoğun olarak fenolik asit bulunur ve güçlü bir anti bakteriyeldir. Bu nedenle salatalarla veya yemeklerde günlük olarak kekik yağı tüketilirse hastalanmalara veya mikroplara karşı vücudun dayanıklılığını arıtabilir. Kekik yağı besin değeri yüksek olduğundan birçok vitamini de içerisinde barındırır; potasyum, magnezyum, selenyum, demir, kalsiyum açısından oldukça zengin olmakla birlikte C, A, K, E vitaminlerini de içermektedir. Kekik yağının bu kadar zengin bir içeriğe sahip olması onu her alanda kullanılır hale getirmiştir.

  • Antibakteriyel
  • Kozmetik
  • Sağlıklı

Kekik Yağı %100 Saf 20ml Ürün İçeriği

Kekik Yağı %100 Saf 20 ml Ürün İçeriği

Kekik yağı %100 saf 20ml içeriği ve kullanım rahatlığı ile birçok alanda kullanılmaktadır. Kekik yağı üretilen türlere göre farklılık göstermektedir. Fakat genel olarak, farklı oranda uçucu madde türevleri, taneler, fenolkarbonik asitler, çeşitli karbonhidratlar, flavonlar ve flavonoidler içermektedir. Aynı zamanda kekik yağının ana maddeleri olan karvakrol ve timol, kekik yağına keskin bir koku kazandırmaktadır. Karvakrol, yoğun bir antibakteriyel olduğundan kekik yağının antibakteriyel özelliği kazanmasını sağlamaktadır. Kekik yağı %100 saf 20ml yorumları ışığında birçok kullanıcının derdine çare olup çoğu kullanıcın da hayatını kolaylaştırdığı görülmektedir. Kekik yağı seçerken bitki yağları üzerinde yoğunlaşmış doğal üretim yapan firmaları tercih etmeniz hem sizin hem de çevrenizdeki kişilerin sağlığı için çok önemlidir. Kekik yağı %100 saf 20ml kullananlar bu ürününü içerisindeki bitkisel yağlar ve bu yağların üretiminde doğal süreç ön planda tutulduğundan tercih etmektedir.

Kekik Yağı Botalife Kullanımı

Kekik Yağı Botalife Kullanımı

Botalife kekik yağı %100 saf 20ml nasıl kullanılması gerektiği, ne amaçla kullanılacağına göre farklılık göstermektedir. Kekik yağını kullanmadan önce bilinmesi gereken küçük detaylar vardır. Kekik yağı uçucu bir yağ çeşidi olduğundan ayrıca güçlü bir yağ olmasından başka yağlar ile seyreltilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde güçlü bir yağ olduğundan temas ettiği bölgelere hasar verebilmektedir. Nefes darlığı yaşayan kişiler kekik yağını sıcak suya ilave edilmesi ile buhar banyosu hazırlayabilirler bu sayede nefes almanızı rahatlatabilirsiniz. Bunun yanı sıra kekik yağı %100 saf 20ml merhem yapımında da kullanabilirsiniz veya kekik yağı içeren merhemler tercih edebilirsiniz. Kekik yağı ile yapabileceğiniz tarifler ise şu şekildedir; bir fincan suya üç damla ekleyerek çay yapabilirsiniz, ılık suya damlatarak gargara yapabilirsiniz, başka yağlar ile seyrelterek başınıza veya vücudunuz masaj yapabilirsiniz.

Kekik Yağı Botalife Fiyatları

Kekik Yağı Botalife Fiyatları

Kekik yağlar barındırdığı mucizevi etkileri sayesinden dolayı çokça tercih edilmektedir. Çogu kullanıcı bu kadar çok özelliği duyunca çok pahalı bir fiyat beklemektedir. Fakat bu kadar özelliği bulunan bu ürün her kişinin erişebileceği bir fiyata sahiptir. Kekik yağı %100 saf 20 ml yorumları ışığında doğal üretim sürecinden geçen bitkilerden üretilen yağlardan çok memnun kaldıkları görülmektedir. Her şeyde olduğu gibi kekik yağı kullanırken de fiyat performans unsuruna dikkat etmeliyiz. Kekik yağı seyreltilerek kullanılması gereken bir yağ türü olduğu için uzun süre kullanım sunabilir. Botalife kekik yağı gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz saflıkta üretilmiştir. Kekik yağı halk arasında kullanım şekli daha çok nefes açma üzerinedir. Kekik yağı bilinen en güçlü antioksidanlardan olmakla birlikte eski çağlardan beri kullanılmaktadır. Kullanım amacınız doğrultusunda doğru dozda kullanarak tasarruf sağlayabilirsiniz. Siz de Trendyol üzerinden daha önce ürünü kullananların yorumlarında Botalife kekik yağı faydalarına göz atabilir, bu ürünü ea5623 kodu ile sipariş edebilirsiniz.