OKAYPROFESSIONNEL BOTANIC Boyalı Saçlar Için Şampuan 500ml (VEGAN)

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

OKAYPROFESSIONNEL BOTANIC Boyalı Saçlar Için Şampuan 500ml (VEGAN)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mina Profesyonel Kozmetik Satıcı Ünvanı: BUKET ORTATEPE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2822334547000011 Vergi Kimlik Numarası: 6480222366
    Bu ürün Mina Profesyonel Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Multivitamin Herbal Kompleks ve Çarkıfelek Çiçeği Özü içeren boyalı saçlar için özel olarak geliştirilmiş formülü saça bakım yaparak saç renginin uzun süre korunmasına yardımcı olur
  • Saçı besler ve parlaklık verir
  • Saçı nazikçe temizler
  • Zararlı Tuzlar, Sülfat, Mineral Yağ, Paraben, Silikon ve Renklendirici içermez
  • Kullanım Şekli:
  • Islak saça uygulayınız, bir kaç dakika bekledikten sonra durulayınız
  • %100 Vegan
  • #Özel Ürün
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Etki Koruyucu
  • Hacim 500+ ml
  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
Geri Bildirim Ver

Okay Professionnel Botanic Boyalı Saçlar İçin Şampuan 500 Ml (Vegan)

Boyalı saçlar için üretilen özel formülü ile harika bir performans gösteren Okay Professionnel Botanic boyalı saçlar için şampuan 500 ml (vegan) müşteriler tarafından tam not alır. Vücut temizlik ürünlerinden biri olan şampuanın kaliteli ve temiz içerikli olması, aynı zamanda iyi sonuçlar vermesi gerekir. Okay Professional tarafından satışa sunulan bu ürün, aranan tüm özellikleri içerir. Müşterileri oldukça memnun eden şampuan, içerdiği özel formül ile kaliteli ve sağlıklı bir kullanım avantajı sunar. Saçlarınızın güçlü ve parlak olmasını sağlayan ürün, aynı zamanda bakım yapar. Besleyici özelliği ile ön plana çıkan Okay Professionnel şampuan 500 ml’lik şişesi ile müşterilere uzun ömürlü bir kullanım fırsatı sunar. Kıl köklerinin dibine nüfus eden şampuan, kökü besler ve sağlıklı saç tellerinin oluşmasını sağlar.

  • Besleyici ve bakım özelliği
  • Uzun ömürlü kullanım avantajı
  • %100 vegan

Vegan Okay Professional Boyalı Saçlar İçin Şampuan

Vegan Okay Professional Boyalı Saçlar İçin Şampuan

İçeriğinde multivitamin herbal kompleks ve çarkıfelek çiçeği özü bulunan Okay Professional vegan şampuan, boyalı saçlar için özel olarak geliştirilmiş formülü ile bakım yapar. Böylece saç renginin uzun süre kalıcı olması için yardımcı olur. Saçı besleyerek parlaklık verirken temizleme işlemini de nazikçe gerçekleştirir. Zararlı tuzlar, mineral yağ, sülfat, silikon, paraben ve renklendirici gibi katkı maddeleri içermez. %100 vegan içeriğe sahip olan ürünü ıslak saça uyguladıktan 1 dakika sonra saçınızı durulayabilirsiniz. Okay Professionnel Botanic boyalı saçlar için şampuan 500 ml (vegan) kullananlar aldıklar sonuçlardan son derece memnun kalır. Üstün performans gösteren ürün bu sayede etkili sonuçlar verir. 500 ml şişesi ile uzun ömürlü bir kullanım avantajı sunar. İdeal boyuttaki şişesi sayesinde her yerde kolaylıkla saklanabilir ve rahatlıkla kullanılır.

Okay Professional Boyalı Saçlar İçin Şampuan Avantajları

Okay Professional Boyalı Saçlar İçin Şampuan Avantajları

Boyalı saçlar için kaliteli ve kullanışlı bir bakım fırsatı sunan ürün tüm özellikleri ile dikkat çeker. Özellikleri ile memnuniyet yaratan bakım ürünü, sahip olduğu birçok avantaj ile müşterileri oldukça memnun eder. Bakım ve besleyici özellikleri ile tek kullanımda birçok işlem uygular. Saçlarınızı temizleyen ve aynı zamanda parlaklık veren özel içeriği ile eşsiz bir deneyim sunar. Okay Professionnel Botanic boyalı saçlar için şampuan 500 ml (vegan) yorumları ürünü kullanan müşteriler tarafından yapılır. Bu yorumlar satın almadan önce sizin için yol gösterici olabilir. Ürün ve kullanımı hakkında bilgi almak isteyen müşteriler bu yorumlara dikkat ederek güvenli bir alışveriş yapabilir. Bu yorumlar ışığında Okay Professional marka boyalı saçlar için şampuan hakkında bilgi sahibi olabilir ve uygun fiyat avantajından faydalanarak ürünü satın alabilirsiniz.

Uygun Okay Professional Boyalı Saçlar İçin Şampuan Fiyatı

Uygun Okay Professional Boyalı Saçlar İçin Şampuan Fiyatı

Çeşitli özellikleri ve avantajları ile ön plana çıkan bu ürün, müşteriler tarafından tam not alır. Tüm bu özellik ve avantajların yanında hesaplı fiyatı da dikkat çeker. Boyalı saçları besleyip boyanın kalıcılığını artırması sayesinde sürekli boya yapma ihtiyacını da giderir. Bu özelliği ürünün bütçenizi korumasını sağlar. Özellikleri ile memnuniyet oluşturan bu ürün hesaplı fiyat avantajı ile fark yaratır. Okay Professionnel Botanic boyalı saçlar için şampuan 500 ml (vegan) fiyatı ürünün sahip olduğu özellikler doğrultusunda bütçe dostu bir şekilde belirlenir. Saç tellerine bakım yapıp besleyen ürünü siz de güvenle satın alabilirsiniz. Vegan içeriğe sahip olması ile içiniz rahat şekilde kullanabileceğiniz bir seçenektir. Tüm bu özellik ve avantajlara sahip olan bu ürüne Trendyol üzerinden hesaplı fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.