botanica Saf Çam Terebentin Yağı 50 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

botanica Saf Çam Terebentin Yağı 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • %100 Saf Bitkisel Yağ GMP ISO HELAL ve diğer kalite sertifikalarına sahiptir. Ürünle alakalı diğer sorularınız için satıcıya sor butonundan destek alabilirsiniz. Çam Terebentin Yağı Saça Faydaları: Saçınızın Parlaklığı ve Sağlığı İçin Doğal Bir Çözüm Çam terebentin yağı, çam ağacından elde edilen doğal bir yağdır. Doğal yapısı sayesinde saçlarınıza birçok fayda sağlar. Saçlarınızın güçlenmesine, nemlenmesine, kepeklenmenin özelliklerine ve parlaklığının artmasına yardımcı olur. Ayrıca, saç derininizin sağlığını korumasını sağlar ve saç dökülmesi ile mücadele eder. Saçlarınızın Nemlenmesine Yardımcı Olur Çam terebentin yağı, saçlarınızı nemlendirir ve besler. Bu özellikleri sayesinde saçlarınızın daha sağlıklı kullanımlarına yardımcı olur. Ayrıca, saçlarınızın kurumasını önlerinde ve saç derinizin nemli kalmasını sağlar. Saçlarınızın güçlenmesine Yardımcı Olur Çam terebentin yağı, saçlarınızın güçlenmesine yardımcı olur. Bu özellik sayesinde saçlarınızın daha az sızması ve daha az yayılması sağlanır. Ayrıca, saçlarınızın daha hızlı uzamasına yardımcı olur. Kepeklenmenin Önlenmesine Yardımcı Olur Çam terebentin yağı, saç derinizin sağlıklı deposu yardımcı olur. Bu özellik sayesinde kepeklenmenin yapısına yardımcı olur. Ayrıca, saç derininizin taramalarını azaltır ve saç derininizin rahatlamasına yardımcı olur. Saçlarınızın Parlaklığının Artmasına Yardımcı Olur Çam terebentin yağı, saçlarınızın parlaklığının artmasına yardımcı olur. Bu özellik sayesinde saçlarınızın daha canlı ve sağlıklı yapılarını sağlar. Ayrıca, saçlarınızın daha kolay taranmasına yardımcı olur. Saç Dökülmesi ile Mücadele Eder Çam terebentin yağı, saç dökülmesi ile mücadele eder. Bu özellik sayesinde saçlarınızın daha fazla yayılmasının özelliklerine yardımcı olur. Ayrıca saçlarınızın daha kalın ve sağlıklı olmasını sağlar. Sonuç Olarak, çam terebentin yağı, saçlarınızın doğal bir şekilde güçlenmesine, nemlenmesine, kepeklenmenin özelliklerine ve parlaklığının artmasına yardımcı olur. Ayrıca, saç uzantıları ile mücadele eder.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Botanica Saf Çam 50 ml Terebentin Yağı Çeşitleri Trendyol'da!

Botanica BT1060 50 ml saf çam terebentin yağı, kişisel bakım rutininize etkileyebileceğiniz doğal bir üründür. Şifalı bir içeriği olan bu yağ, kozmetik amaçların yanı sıra iyileştirici etkisi sebebiyle de tercih edilir. Ürün, damlalıklı cam bir şişe içinde satılır. Bu ambalaj tasarımı, ürünün kullanımını ve doz ayarlaması yapılmasını kolaylaştırır. Koyu renkli cam ambalaj ise yağın etkinliğinin korunmasına yardımcı olur. Şişe içerisinde 50 ml yağ bulunur. Bu miktar ürünün konsantre formu sayesinde uzun süre kullanım için yeterlidir. Botanica BT1060 50 ml saf çam terebentin yağının genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Soğuk Sıkım
  • %100 Doğal
  • Damlalıklı Şişe

Botanica Çam Terebentin Yağının Özellikleri Nelerdir?

Botanica Çam Terebentin Yağının Özellikleri Nelerdir?

Botanica BT1060 50 ml saf çam terebentin yağı, natürel bir üründür. Bu yağ, sağlık açısından pek çok olumlu etkiye sahiptir. Çam ağaçlarında doğal olarak oluşan bir reçineden elde edilen bu ürün oldukça yoğun ve hoş bir kokuya sahiptir. %100 doğal ve bitkisel kaynaklı olan bu yağ, vegan ve vejetaryen kişiler tarafından da rahatlıkla tüketilebilir. Yoğun ve konsantre bir forma sahip olan ürünün yalnızca birkaç damlası dahi istenen etkinin alınabilmesi için yeterlidir. Botanica BT1060 50 ml saf çam terebentin yağı, soğuk sıkım tekniğiyle elde edilir. Bu yöntem yağın içerisindeki faydalı bileşenlerin çok daha iyi bir şekilde korunmasına yardımcı olur. Dilerseniz Botanica BT1060 50 ml saf çam terebentin yağı yorumlarına göz atarak ürünün etkinliğiyle ilgili değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz.

Botanica Çam Terebentin Yağı Ne Amaçla Kullanılır?

Botanica BT1060 50 ml saf çam terebentin yağı oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün, vücudun çeşitli kısımları üzerinde farklı olumlu etkilere sahiptir. Çam terebentin yağı yaygın olarak saç bakımı amacıyla kullanılır. Dökülmeyi önlemek ve saç köklerinizin beslenmesini sağlamak için bu yağdan faydalanmanız mümkündür. Aynı zamanda saç derisine bakım yapma özelliği bulunan çam terebentin yağı, kepek oluşumunun önlenmesine de yardımcı olur. Hoş bir kokusu olan bu yağ, stresin ve yorgunluğun alınmasında da etkilidir. Banyo suyunuza eklediğiniz birkaç damla çam terebentin yağı vücudunuzu rahatlatırken aynı zamanda antibakteriyel ve antiseptik özellikleriyle de cilt sağlığınıza katkı sağlar. Ürünün bir diğer özelliği ise şampuanların içerisinde bulunan ve saça zarar veren içerikleri olumsuz etkisini önlemesidir.

Botanica Çam Terebentin Yağı Nasıl Kullanılır?

Botanica BT1060 50 ml saf çam terebentin yağı haricî kullanım için geliştirilmiştir. Cilt yüzeyine sürülmeye uygun yapıda olan bu yağın tüketilmesinin zararlı sonuçları olabilir. Pratik bir uygulama adına yağı şampuanınızın içine ekleyebilirsiniz. Ürünün etkili olabilmesi için şampuan miktarını doğru ayarlamanız önerilir. 500 ml bir şampuana 45-50 damla yağ yeterli olur. Botanica saf çam terebentin yağı, saç bakım kürlerinin ve maskelerinin içinde de kullanılabilir. Saç yoğunluğunuza göre 5-10 damla yağı sorunlu bölgeye uygulayabilirsiniz. Doğal yapılı bu ürünü farklı yağlarla karıştırarak da kullanabilirsiniz. Botanica çam terebentin yağını maske olarak uygulayacaksınız ciltte irritasyona neden olmaması adına kullanım süresini doğru ayarlamaya dikkat etmelisiniz. Ürünün kullanımında dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise göz ve ağız çevresinden uzak tutulmasıdır. Özellikle yağı şampuanın içine ekleyerek kullanacaksanız göze kaçması durumunda yanma ve kızarıklığa neden olabilir. Eğer siz de saçlarınızın sağlığı için çam terebentin yağı kullanmak isterseniz bu ürüne Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.