bouletta Terry Deri Kartlık Rst1 Siyah

1.119 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

bouletta Terry Deri Kartlık Rst1 Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLM Satıcı Ünvanı: PLM BİLGİSAYAR ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730025680400016 Vergi Kimlik Numarası: 7300256804
    Bu ürün PLM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günlük hayatta en aktif kullandığınız kartlarınıza en çabuk, pratik ulaşım imkanı.Teknoloji hırsızlarına karşı RFID* İç koruma kaplıdır. Kartlarınızı güvenle korur. Ürün Özellikleri: Kullandığımız Deri % 100 doğaldır, kalitesini hemen anlayabilirsiniz. Hakiki derinin hoş kokusu size ürünün kalitesi hakkında bir fikir verebilir.Deri doğal bir malzeme olduğu için ürünlerimizin her biri birbirinden farklı ve eşsizdir. Eskidikçe daha özel bir görünüm kazanır.Kredi kartları veya kartvizitleriniz için kullanabilirsiniz.RFID* İç koruma kaplıdırToplam 8 Adet Kart saklanabilir (5 adet mekanizma içinde) İç kısımda kart veya kağıt para saklanabilir. Arka yüzde yer alan şeffaf cep en çok kullandığınız kartınıza çabuk erişim imkanı sağlarÜstün Kaliteli Patentli Mekanizmamız kullanılmıştır.Türkiye'de, el işçiliği ile üretilmiştir.Üretim hatalarına karşı 2 Yıl garantilidir. * Yüksek frekanslı (13.56MHz) RFID tabanlı kredi kartlarından, pasaportlardan ve taşıma kartlarından gelen bilgilerin okunduğu ve kopyalandığı yerdir. RFID engelleme ürünlerimiz sizi RFID skimming denilen hırsızlık türünden korumanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Birçok kart ve pasaport RFID teknolojisini kullanır ve RFID hırsızlığına açıktır. Ürün astarlarımız, RFID sinyallerini engellemek için tasarlanmış bir malzeme içerir. Kartınız veya pasaportunuz bu malzemeye sarılıyken hırsızlık amaçlı tarayıcı içindeki bilgileri okuyamaz. Bouletta Hakkında :2003 yılından bu yana kazandığımız tecrübeyi, dünyada değişen standartlar ve ihtiyaçlar doğrultusunda ürünlerimize yansıtıp kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Bu hedefleri sağlayabilmek için için tasarım, üretim ve paketleme süreçlerinin tamamı güncel ve en kabul edilebilir kalite-fiyat dengesinde planlanmaktadır.Sahip olduğumuz PLM, Bouletta, Barchello, Burkley markalarımızla ürettiğimiz kumaş ve deri ürünlerimizi Dağıtıcı, Retail, E-Satış kanalları ile müşterilerimize ulaştırmaktayız. Almanya, Amerika, Rusya, İngiltere, Hollanda, İsveç, İsviçre, Fas başta olmak üzere 42 ülkede satışlarımız devam etmekte 70 ülkeye ulaşmak için çalışmalarımız sürmektedir. Hedefimiz en kısa zamanda 100 ülkede aktif olarak ürünlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunmaktır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% doğaldır
Geri Bildirim Ver