BOYUT YAYINLARI Klaudios Ptolemaios Coğrafya El Kitabı (Ciltli) - Kolektif

9.800 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BOYUT YAYINLARI Klaudios Ptolemaios Coğrafya El Kitabı (Ciltli) - Kolektif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Remzi Kitabevi Satıcı Ünvanı: REMZİ KİTABEVİ NEŞRİYAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734006638800016 Vergi Kimlik Numarası: 7340066388
    Bu ürün Remzi Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 700 yıl sonra bilim dünyası ile buluşuyor Facsimile / Tıpkıbasım / Faksimile / Maps / Haritalar / Karten Topkapı Sarayı Müzesi İstanbu l/ Türkiye Gayri İslami Eserler (Gİ) 57 numara ile kayıtlı Codex Seragliensi Gİ 57 Coğrafya El Kitabı, Manual of Geography, Handbuch der Geographie Mehmet II (Fatih Sultan Mehmet Han) –Conqueror tarafından keşfedilip Osmanlıca yazımlı Türkçe’ye çevirtilen, Cumhuriyet döneminde saray müzeye dönüşürken yeniden keşfedilip özenle korunan koleksiyon eser. 1-Eser : Klaudios Ptolemaios El Yazmaları ve Mehmet II'nin (Fatih) Entellektüel Kişiliği Üzerine araştırma raporu İlber Ortaylı sunumu ve M.Celal Şengör katkıları ile Alfred Stückelberger Florian Mittenhuber Robert Fuchs 1927-1929 ve 2003-2011 restorasyon öyküleri. Topkapı Sarayı Müzesi, İsviçre Bern Üniversitesi Ptolemaios Araştırma Merkezi ve Boyut Yayın Grubu işbirliğiyle. 2- Eser : Klaudios Ptolemaios Coğrafya El Kitabı Geographica Hypegesis Topkapı Sarayı Müzesi / İstanbul Faksimile / Tıpkı Basım 1300’lerin başında Konstantinopolis scriptoriumlarında hazırlanın en nadide el yazması... İlk küresel dünya haritası. 10 Avrupa, 4 Afrika haritası. Anadolu, Ege, Akdeniz ve Kıbrıs dahil 12 Asya haritası.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Kolektif
  • Cilt Bilgisi Ciltli
Geri Bildirim Ver