Braun HC5090 Saç Kesme Makinesi

5.199 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
49.900 TL'ye 499 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.900 TL5.799,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.399 TL

Ürün Bilgileri

Braun HC5090 Saç Kesme Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENCERLER MAĞAZACILIK Satıcı Ünvanı: GENCERLER MAĞAZACILIK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0391031139000011 Vergi Kimlik Numarası: 3910311390
    Bu ürün GENCERLER MAĞAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultra keskin ve körelmeyen bıçakları bulunan saç sakal traş makinesi, 1 saat içerisinde full şarj dolumu sağlayarak uzun süre kullanım imkanı sunar.
  • Ni-Mh pil sistemiyle çalışan Braun HC5090, işlem esnasında kesintisiz kesim ve şekil verme konforu sağlar.
  • Ayarlanabilir kılavuz fırçası bulunan şarjlı tıraş makinesi, 3-24 mm aralığıyla istenilen uzunluğu belirlemenizi kolaylaştırır.
  • Hafızalı güvenlik kilit sistemi ile donatılan ıslak kuru tıraş makinesi, en son kullanılan uzunluk ayarını kilitleyerek hatırlayan kapasiteye sahiptir.
  • Kablolu veya kablosuz olarak çalışma prensibi gösteren 3 başlıklı tıraş makinesi, tercihinize göre kullanım esnekliği kazandırır.
  • LED şarj göstergesi ile sinyal veren tıraş makinesi erkek bireylerin kullanımı için tercih edilen model, cihazın tam şarj dolumu gerçekleştiğinde bildirir.
  • Kablosuz tıraş makinesi, 100 ve 240 V aralığında bulunan her voltaja otomatik olarak uyum gösterir. Bu sebeple seyahatlerde rahat şekilde taşınarak kullanım gerçekleştirilir.
  • Şekil vereceğiniz bölgeyi tarayarak görmenizi sağlayan taraklı tıraş makinesi, dişleri sayesinde ciltle temas etmeyerek saç ve sakal boyut ayarı sağlar.
  • Silver traş makinesi yağı ile birlikte sunulur. Bu sayede birkaç kullanımdan sonra bıçak aralarına sıkarak, aşınmaları minimum seviyeye indirebilirsiniz.
  • Su altına tutularak yıkanabilir tıraş makinesi, kolay şekilde temizlenir. Temizlik fırçasıyla da cihazı temizleyerek bir sonraki kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablosuz
  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal
  • Renk Gri
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 - 60 dk
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Braun 4210201131939 HC5090 Saç & Sakal Kesme Makinesi

Braun HC5090 saç & sakal kesme makinesi ile evde saç ve sakal düzeltmek artık Braun kalitesi ile çok daha kolay! Alman mühendisliğinin ürünü olan bu makineyle artık kuaföre gitmeye gerek duymayacaksınız ve evde kesim yapmanın rahatlığını görmüş olacaksınız. Kuaföre gitmek için zamanınız yoksa istediğiniz her saç modelini yapabilir, sakallarınızı istediğiniz gibi düzeltebilirsiniz ve zamandan da büyük oranda tasarruf etmiş olursunuz. Modeliniz için uygun tarak aralığını tercih ederek istediğiniz modeli uygulayabilirsiniz. Üstelik belirli bir süreden ve kesim sayısından sonra kuaföre verdiğiniz paradan da tasarruf etmiş olacaksınız. Artık kesimleriniz evinizde hem hijyenik hem de neredeyse ücretsiz bir hale gelecektir.

  • 3-24 mm ve 14-35 mm tarak seti.
  • Cihaz yağı ve temizlik fırçası.
  • Şarj standı

Braun HC5090 Saç & Sakal Kesme Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Braun HC5090 Saç & Sakal Kesme Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Braun HC5090 saç & sakal kesme makinesi, sizlere kullanım ömrü boyunca keskin kalan, asla körelmeyen bıçaklar vadeder. Uzun süreli kullanımlarınız için de 1 saate ulaşan şarj kapasitesi sunar. 8 saat şarjda kalması bir tam dolum için yeterlidir. Kolayca şarj olması için bir adet şarj standıyla gelir. Şarj tam olarak dolduğunda ise led ışığıyla sizi uyarır. Ayarlanabilir tarakları ile 3-35 mm arası kesimlerinizi zorlanmadan yapabilirsiniz. Bu kesimler sırasında tıkanmayan Braun HC5090 saç & sakal kesme makinesi kesintisiz kullanım için kablolu olarak da kullanılabilir. Kullanım sonrasında sadece su kullanarak kolayca temizleyebilirsiniz. Kutu içeriğinde bulunan temizleme fırçasıyla ulaşamadığınız yerleri de kolayca saçtan ve kıldan temizleyebilirsiniz. Ürün setiyle birlikte gelen kolay taşıma çantasıyla seyahatleriniz için de oldukça kolay taşınabilir. Üstelik 2 yıl garantisi mevcuttur.

Braun HC5090 Saç & Sakal Kesme Makinesi Kullanışlı mıdır?

Braun HC5090 Saç & Sakal Kesme Makinesi Kullanışlı mıdır?

Braun HC5090 saç & sakal kesme makinesi, sizlere uzun yılların verdiği deneyim ve kaliteyle gelir. Bu deneyimle üretilen her üründe olduğu gibi bu üründe de sizlere Braun kalitesini de sunar. Braun HC5090 saç & sakal kesme makinesi, sizlere her kesim sırasında ve kullanım ömrü boyunca üst düzeyde konforlu ve kullanışlı kullanım sağlar. Elinize kolayca oturan ergonomik yapısı ve hafifliği ile elinizi yormaz. Evde kesim yapacağınız için de sizlere hijyenik bir kesim fırsatı sunar. İşlevsel taraklarıyla size çok farklı ve yaratıcı kesimler için olanak ve rahatlık sağlar. Uzun süre kullanım sağlayan şarj kapasitesi ile de kesim esnasında kabloya bağlı kalmada, rahatlıkla, hareketlerinizi sınırlamadan kesim yapabilirsiniz.

Braun HC5090 Saç & Sakal Kesme Makinesi Kaliteli midir?

Braun HC5090 Saç & Sakal Kesme Makinesi Kaliteli midir?

Braun HC5090 saç & sakal kesme makinesi fiyatına göre son derece kaliteli bir üründür. Halihazırda gelişen teknolojinin imkânlarından yararlanan Braun bu ürüne de imzasını atmıştır. Alman mühendisliğinin verdiği güven ile yıllardır üretim yapan Braun markasının ürünü olan Braun HC5090 saç & sakal kesme makinesi, sizlere uzun süreli keskin bıçak kalitesi sunar. Braun HC5090 koduna sahip olan bu ürün, uzun süre ıslak kalmadığı sürece paslanmaz veya renk değiştirmez. İki adet bulunan Ni-MH pil sisteminden aldığı güçle, işlem sırasında tıkanmadan rahatlıkla kesime devam eder. Tarakları ve makineyi periyodik olarak temizlemeniz ve yağlamanız, ürünün kullanım ömrünü ekstra olarak uzatacaktır. Kullanıcı hataları dışında, ürünle ilgili herhangi bir problem garanti kapsamına alınır. Bu sebeple, direkt olarak yetkili servisle iletişime geçebilirsiniz. Braun HC5090 saç & sakal kesme makinesi yorumları sayesinde deneyimli kullanıcıların ürün hakkında olan düşüncelerini okuyup iz izleniminizi oluşturabilirsiniz. Braun HC5090 kodlu saç ve sakal kesme makinesinin eşsiz kalitesine tanık olmak için ürünü Trendyol üzerinden edinebilirsiniz.