Braun Mgk 3245 Erkek Bakım Kiti 7in1 Şekillendirici + Gillette

1.999,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499 TL1.989 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.979 TL
49.900 TL'ye 499 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.300 TL

Ürün Bilgileri

Braun Mgk 3245 Erkek Bakım Kiti 7in1 Şekillendirici + Gillette

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fırsatsepetimde Satıcı Ünvanı: ALPER ADAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0070703329
    Bu ürün fırsatsepetimde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüz tüylerini kesmek, sinekkaydı tıraşı uygulamak ve saç sakal stilini oluşturmak için kullanılan saç sakal traş makinesi, pratik ve ergonomik tasarıma sahiptir.
  • Darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklı yapısıyla ön plana çıkan vücut tıraş makinesi, uzun ömürlü kullanımla tüy kısaltma ve kesme işlemlerini gerçekleştirir.
  • Çeşitli başlıklara sahip şarjlı tıraş makinesi, saç sakal kesiminin yanı sıra saçlarda da rahatlıkla kullanılarak boyutunu ayarlama fırsatı sağlar.
  • 2 adet çift amaçlı tarak yapısına sahip ıslak kuru tıraş makinesi, tüm tüy tiplerinde ve uzunluklarında etki gösterir.
  • Ultra keskin bıçakları bulunan 3 başlıklı tıraş makinesi, tüyleri koparmadan ve asılmadan keserek cilde temiz görüntü verir.
  • Flexball teknolojisine sahip Braun MGK 3245, boyun, yüz ve yanakta sinekkaydı tıraşı yapılmasını kolaylaştırır. Bu sayede dış hatlar düzgünleştirilerek detaylı şekillendirme ortaya çıkar.
  • Ergonomik tasarıma ve kavranabilir gövdeye sahip yüz tıraş makinesi, hareket kısıtlaması olmadan zorlu yüz bölgelerinde konforlu bir şekilde kullanılır.
  • Değiştirilebilir başlık ve taraklara sahip tıraş makinesi erkek bireylerin kullanımına uygun olup, zamandan tasarruf sağlayarak 80 dakikalık düzeltme imkanı ile beğeni toplar.
  • Yıkanabilir özelliğe sahip paslanmaz çelik bıçak materyaliyle, atık tüy ve kıllar su yardımıyla kolay şekilde temizlenir.
  • Gövdesinde açma kapama düğmesi bulunan ense alma makinesi, tek tıkla çalıştırabilir ve durdurulabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tip Şarjlı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal-Vücut
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Braun Mgk 3245 Erkek Bakım Kiti 7in1 Şekillendirici+Gillette

Braun MGK 3245, saç ve sakal için tasarlanan 7’si bir arada bir kittir. Yüz tüyü kesmek, saç ve sakal şekillendirmek, sinekkaydı tıraş yapmak için kullanılabilir. Braun MGK 3245 inceleme sayesinde, pratik ve ergonomik tasarımı sayesinde evde kolayca tıraş olmanızı ve profesyonel sonuçlar almanızı sağladığını görebilirsiniz. İşlevsel özelliklerle donatıldığından ve dayanıklı yapıya sahip olduğundan uzun ömürlü kullanım olanağı sunar. Farklı başlıkları sayesinde dilediğiniz kısalıkta ve şekilde saç sakal kesimi yapmanız mümkündür. 0,5 mm ile 21 mm arasındaki tarakla, saçınızı dilediğiniz uzunlukta kesebilirsiniz. Aynı zamanda 2 adet çift amaçlı ayarlanabilir tarağı da vardır. Braun MGK 3245 erkek bakım kiti içinde bulunan 7 farklı parça, tıraşa dair birden fazla ihtiyacınızı karşılar.

  • Keskin Bıçaklar
  • Uzun Ömürlü Kullanım
  • Yıkanabilir Özellik

Braun Mgk 3245 Erkek Bakım Kiti 7in1 Şekillendirici + Gillette MGK3245 ile Ultra Keskin ve Uzun Ömürlü Bıçaklar

Daha kısa süre içinde tıraş işinizin bitmesi için Braun MGK 3245 erkek bakım kiti 7in1 şekillendirici, oldukça keskin bıçaklara sahiptir. Aynı zamanda dayanıklı olan bu bıçaklar, olası darbelere karşı direnç göstererek uzun ömürlülük sağlar. Ultra keskin bıçakları ile uzun veya kalın tüylerin tümünü koparmadan ve çekmeden keser. Bu sayede tıraş esnasında cildinizi acıtmaz ve tahrişe neden olmaz. Daha hızlı ve verimli sonuçlar için idealdir. Set içinde bulunan Gillette Fusion 5 ProGlide, Flexball teknolojisine sahiptir. Bu sayede boynunuzu, yüzünüzü ve yanaklarınızı sinekkaydı olarak tıraş edebilirsiniz. 7’si bir arada olduğundan dış hatları düzgünleştirme ve detaylı şekillendirme için de kolaylık sağlar. Yüzünüzde daha kesin kenarlar ve hatlar oluşturabilirsiniz. Braun MGK 3245 7'si 1 arada erkek bakim kiti sayesinde keskin bıçakların avantajını kullanabilirsiniz.

Ergonomik Tasarım Braun Mgk 3245 Erkek Bakım Kiti 7in1 Şekillendirici + Gillette MGK3245

Kolay kavranabilir gövdesi sayesinde daha sezgisel kullanım olanağı verir. Ergonomik tasarımı ile kullanım esnasında pratiklik sağlar. Braun MGK 3245 özellikleri, bu ergonomik gövde tasarımı sayesinde çok daha kullanışlı hale gelir. Zorlu yüz bölgelerinizde şekillendirme veya tıraş yaparken daha rahat olabilirsiniz. İdeal tutuş olanağı veren bu gövde, aynı zamanda güvenli kullanım yapmanız için de çok uygundur. Kaymaları önleyerek olası kazalara karşı sizi korur. Kolay bir şekilde değiştirilebilir başlıkları ve tarakları sayesinde detaylı tıraş işlerinizi bile kısa süre içinde tamamlayabilirsiniz. Gövdesinde bulunan açma kapama düğmesi ile tek tıkla çalıştırabilir ve durdurabilirsiniz. Aynı zamanda Braun MGK 3245 erkek bakım kiti 7in1 şekillendirici Mgk3245, yıkanabilir özelliğe sahiptir. Bu sayede kolay bir şekilde temizlemek için suya tutabilir ve hijyenik kullanım olanağı elde edebilirsiniz.

Kesintisiz ve Konforlu Tıraş Deneyimi için Braun Mgk 3245 Erkek Bakım Kiti 7in1 Şekillendirici + Gillette MGK3245

Şarjlı özelliğe sahip olduğu için Braun Mgk3245 7in1 erkek bakım seti mavi siyah Gillette hediyeli kit sayesinde kablosuz kullanım yapabilirsiniz. Kablodan kaynaklanan yetişmeme, dolanma ve hareket kısıtlama gibi sorunları yaşamazsınız. Dilediğiniz yerde tıraş olabilirsiniz. Şarj durumu göstergesi sayesinde şarjını takip edebilirsiniz. 8 saat içinde tamamen şarj olur ve 80 dakika boyunca kesintisiz bir şekilde çalışabilir. Böylece uzun süre tıraş olabilir ve işlerinizi tek seferde kesintisiz olarak halledebilirsiniz. Braun MGK 3245 yorumları, kullanıcıların olumlu görüşlerinden oluşmaktadır. Uzun sakal şekillendirme olanağı sunduğu için Braun MGK 3245 kullanıcı yorumları okunduğunda, kirli sakal bırakmak için de tercih edildiğini görebilirsiniz. İhtiyacınız olan uzunlukta kesim yapmanıza yardımcı olarak tıraş olmayı sizin için daha kolay, konforlu ve keyifli bir hale getirir. Paslanmaz bıçakları ile uzun ömürlü, kaliteli ve verimli kullanım için idealdir. Braun MGK 3245 fiyat performans ürünü olarak sakal, saç, yüz ve ense tıraşı için kullanabilir ve profesyonel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü avantajlı fiyat seçenekleriyle hemen satın alabilirsiniz.