Braun MGK 5260 8 in 1 Multi Grooming Kit Şekillendirici + Gillette Tıraş Bıçağı

1.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.897,99 TL
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.875 TL

Ürün Bilgileri

Braun MGK 5260 8 in 1 Multi Grooming Kit Şekillendirici + Gillette Tıraş Bıçağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsat Dünyası Satıcı Ünvanı: FIRSAT DÜNYASI ELEKTRONİK BİLGİ İŞLEM VE TEKNOLOJİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0386081664600001 Vergi Kimlik Numarası: 3860816646
    Bu ürün Fırsat Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüz tüylerini şekillendirme amacıyla kullanılan Braun saç sakal traş makinesi 100 dakika boyunca kesintisiz kullanım avantajı sunar. Lityum İyon pil gücü özelliğine sahip bu cihaz 1 saat içerisinde %100 şarj seviyesine ulaşır.
  • Yeni nesil teknolojiye sahip ıslak kuru tıraş makinesi maksimum 2 cm uzunluğundaki kıl ve tüyleri alır. Adapte olabilen motor gücü sayesinde en yoğun sakalların bile kesiminde kullanılır.
  • Çok amaçlı Braun MGK 5260 model tıraş makinesi hem kuru hem de ıslak kesim yapma avantajı sağlar. 13 farklı uzunluk adım sayısı sayesinde saç ve sakalınıza istediğiniz modeli verebilirsiniz.
  • Dayanıklı Braun tıraş makinesi erkek bireylerin kullanımına uygun olacak şekilde tasarlanır. Diğer tıraş makinelerine kıyasla daha iyi performans gösterir.
  • Uzun ömürlü kablosuz tıraş makinesi suya karşı dayanıklı bir yapıda sunulur. Bu sayede su sıçramalarında cihazda bozulma olmaz.
  • Tıraş makinesinin sahip olduğu paslanmaz çelik bıçak yapısı pas oluşumunu önler.
  • Burun ve kulak temizleme makinesi üzerinde hassas kesici bıçaklar bulunur. Bu sayede cihazı kulak ve burun kılı temizliğinde de kullanmanız mümkün hale gelir.
  • Çıkarılabilir başlıklı ve yıkanabilir tıraş makinesi suda temizleme için de uygun modellerin başında yr alır. Paket içeriğinde bulunan 4 tarağı da suda yıkayabilirsiniz.
  • Gillette hediyeli Braun suya dayanıklı tıraş makinesi üzerinde bulunan düğmeye basarak cihaza çalışması için komut verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablosuz
  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal-Burun
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 10+
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Braun Mgk 5260 8 in 1 Şekillendirici + Gillette Hediye Erkek Bakım Kiti

Braun MGK5260 8’i 1 arada erkek bakım kiti, yenilikçi AutoSensing teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji ile sakal çeşitlerini algılayarak uygun kesim yapabilmenizi sağlar. Bu nedenle her türlü sakal tipi ile uyumludur. Kırpma işlemini kolaylıkla yapmak için motor gücünü sakal kalınlığına göre ayarlar. Sahip olduğu yedi adet yan aksesuarları sayesinde farklı işlemleri çok daha rahat bir şekilde halledebilirsiniz.

  • Braun MGK 5260 uzun ömürlü keskin bıçaklara sahiptir.
  • Braun MGK5260 8in1 üzerinde bulunan lityum iyon pil 100 dakika kullanım sağlar.
  • Tüm aksesuarları su ile kolay bir şekilde temizlenebilir.

Braun erkek bakım kiti, yüz üzerinde bulunan kılların şekillendirilmesine yardımcı olur. Saç kesme, kulak ve burun tüylerini alma gibi işlemler için de oldukça idealdir. Sakalın dış hatlarını düzeltme ve detaylandırma işlemlerinde de kullanışlıdır. Ergonomik tasarımı ile kolay kullanım sağlar.

Braun Erkek Bakım Kitinin Özellikleri Nelerdir?

Braun Erkek Bakım Kitinin Özellikleri Nelerdir?

Braun MGK5260 8’i 1 arada erkek bakım kiti, sakal ve saç kesiminin zahmetsiz bir şekilde yapılması için özel olarak geliştirilmiştir. Yenilikçi AutoSensing teknolojisi sakalınızı saniyede 13 kez algılayarak istediğiniz şekilde kesim yapmanıza yardımcı olur. Bu teknoloji aynı zamanda sakal tipini ve kalınlığını da algılar. Bu sayede motor gücünü sakalınızın yapısına göre ayarlayarak zahmetsiz biçimde kesim yapılmasına olanak sağlar. Benzersiz bir sakal kesme performansı sunar. Braun MGK5260 8’i 1 arada erkek bakım kiti farklı işlemlerde kullanılmak üzere yan aksesuarlara sahiptir. Bu aksesuarlar ile daha detaylı bir çalışma yapabilirsiniz. Sakal üzerinde çalışırken hassas noktaları bu aksesuarlar ile kolayca kesebilirsiniz. İstediğiniz sakal şekline sizi yormadan sahip olmanıza imkân tanır. Cihaz üzerinde bulunan lityum iyon pil sayesinde 100 dakika kesintisiz kullanım olanağı sunar.

Braun Mgk Erkek Bakım Kiti Kaliteli midir?

Braun Mgk Erkek Bakım Kiti Kaliteli midir?

Braun MGK5260 8’i 1 arada erkek bakım kiti, son teknoloji ile özel olarak hazırlanmıştır. Saç ve sakal kesim işlerinin etkili bir şekilde yapılmasını sağlar. Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir. Cihaz üzerinde bulunan bıçaklar uzun ömürlü ve keskindir. Asılmadan ve çekmeden kesim işlemi yapılmasını sağlar. Ergonomik tasarımı sayesinde sezgisel kavrama özelliğine sahiptir. Cihaz ile birlikte gelen aksesuarlar akan su ile birlikte kolaylıkla temizlenebilir. Braun MGK5260 8’i 1 arada erkek bakım kiti üzerinde bulunan her bir parça yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir. Uzun süreli ar-ge çalışmaları sonucunda kaliteli saç ve sakal kesim işlemi için özenle üretilmiş ve kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Set içerisinde aynı zamanda Gillette Fusion 5 ProGlide tıraş makinesi de bulunur. Bu cihaz sinekkaydı traşın yapılması için kullanılabilir. Boyun, yanak ve yüz için idealdir.

Braun Erkek Bakım Kiti 8in1 Şekillendirici Kullanışlı mıdır?

Braun Erkek Bakım Kiti 8in1 Şekillendirici Kullanışlı mıdır

Braun MGK5260 8’i 1 arada erkek bakım kiti, geniş aksesuar yelpazesi ve ileri teknoloji özellikleri sayesinde oldukça kullanışlı bir üründür. Saç kesme, sakal şekillendirme, kulak ve burun kıllarını alma gibi birçok işlemin zahmetsizce yapılmasına yardımcı olur. Ergonomik tasarımı ve AutoSensing teknolojisi ile sakal kesim işleminin benzersiz bir şekilde yapılmasını sağlar. Braun MGK5260 8’i 1 arada erkek bakım kiti, geniş kullanım olanağı ve barındırdığı yenilikçi teknoloji ile oldukça dikkat çekici bir üründür. Bu özellikleri nedeniyle Braun MGK5260 yorum konusundan genellikle olumlu geri dönüşler alır. Ürün sayfasında bulunan kullanıcı yorumları bölümü detaylı bilgi almak isteyenler için doğru kaynaklardan biridir. Gerçek kullanıcılar tarafından yazılan bilgiler sayesinde ürünün size uygun olup olmadığına daha rahat karar verebilirsiniz. Braun MGK5260 8’i 1 arada erkek bakım kiti Trendyol üzerinden hemen sipariş verilebilir. Yıl boyu devam dene kampanyaları takip ederek bu ve benzeri ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.