Braun Mgk7220 Erkek Bakım Kiti 10 In 1 Trimmer 7 Gilette Hediyeli

6.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.999 TL

Ürün Bilgileri

Braun Mgk7220 Erkek Bakım Kiti 10 In 1 Trimmer 7 Gilette Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİNAHOME Satıcı Ünvanı: LİNA E-TİCARET İNŞAAT TAAHHÜT DEKORASYON SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609076445000001 Vergi Kimlik Numarası: 6090764450
    Bu ürün LİNAHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vücuttaki istenmeyen tüyleri pratik biçimde almayı sağlayan saç sakal traş makinesi 100 dakika boyunca kesintisiz kullanım imkanı sunar. Lityum İyon pil teknolojisiyle bezenmiş tıraş makinesi kablosuz kullanım için uygundur.
  • Gillette hediyeli vücut tıraş makinesi ıslak ve kuru kesim yapmayı mümkün kılar. Aynı zamanda bu tıraş makinesiyle koltuk altı, göğüs ve kasık bölgesindeki tüylerinizi de rahatlıkla alabilirsiniz.
  • Braun MGK 7220 model tıraş makinesinde bulunan hassas kesiciler sakal, bıyık, burun ve kulaktaki tüyleri zahmetsiz almayı sağlar. İnce ayar makasi sayesinde sakallara istediğiniz görünümü verebilirsiniz.
  • Hızlı şarjlı tıraş makinesi 60 dakika içerisinde %100 batarya kapasitesine ulaşır. 5 dakikalık hızlı şarj özelliği sayesinde çok beklemeden tek bir düzeltme işlemi yapabilirsiniz.
  • Pek çok fonksiyonel işleve sahip ıslak kuru tıraş makinesi tek bıçaklıdır. Braun tıraş makinesi alternatif markaların cihazlarına kıyasla daha iyi performans gösterir.
  • Yeni nesil tıraş makinesi erkeklerin ihtiyacına en uygun olacak biçimde hazırlanmıştır.
  • 10'u 1 arada çok başlıklı tıraş makinesi modelinin aparatları ve kendisi suda yıkanmak için uygundur.
  • Kablosuz tıraş makinesi suyla temas ettiğinde cihazda bozulma oluşmaz. Aynı zamanda paslanmaz çelik bıçaklar pas oluşumunu da önler.
  • Hassas başlıklı ve suda yıkanabilir tıraş makinesi kontur ya da detay verme olanağı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal-Vücut
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 10+
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Var
Geri Bildirim Ver

Braun Mgk 7220 Erkek Bakım Kiti 10in1 Şekillendirici+Gillette

Yüz, saç ve sinekkaydı tıraş için Braun MGK 7220, 10’u bir arada bir kittir. Evde, tıpkı berberde tıraş olmuşsunuz gibi profesyonel sonuçlar almanızı sağlar. Çok kapsamlı bir settir. AutoSensing teknolojisine sahip olduğu için tüm sakal tiplerine maksimum uyum sağlar. Sakalı saniyede 13 kere algılar ve zahmetsiz bir kırpma için sakal tipine göre motor gücünü ayarlar. Bu motor, tam gerektiği zamanda ekstra güç sağlayarak daha verimli bir kullanım imkanı sunar. Sakal ve yüz tüyü şekillendirme için kullanabileceğiniz gibi vücut bakımında da kullanabilirsiniz. 4 tarağı sayesinde sakalınızı istediğiniz uzunlukta kesebilirsiniz. Aynı zamanda burun ve kulak tüyü kesme aparatı ile istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Braun MGK7220 10’u 1 arada erkek bakım kiti; koltuk altı, göğüs, kasık gibi farklı bölgelere güvenle bakım yapmanızı sağlar.

  • Uzun Ömürlü Kullanım
  • Kolay Temizlenebilir Yapı
  • 10 Farklı Kullanım Alanı ve Şekillendirme

Braun Mgk 7220 Erkek Bakım Kiti 10in1 Şekillendirici + Gillette Hediye MGK7220 Kullanımı

Braun Mgk 7220 Erkek Bakım Kiti 10in1 Şekillendirici + Gillette Hediye MGK7220 Kullanımı

Braun MGK 7220 erkek bakım kiti başlığı sayesinde sakalınızı keserken daha keskin çizgiler ve kenarlar oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda küçük aksesuarları kullanarak detaylı şekillendirme yapabilir ve istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. 0,5 mm ile 21 mm arasındaki 4 başlığı kullanarak, sakallarınızı istediğiniz uzunlukta kesebilirsiniz. Saç kesme için ise iki tane çift amaçlı ayarlanabilir tarak bulunur. Saçlarınızı da 0,5 mm ile 21 mm aralığında dilediğiniz uzunlukta tıraş edebilirsiniz. Tüm vücut ve yüz bakımında, saç ve sakal şekillendirmede kullanabileceğiniz bu kit, detaylı bir bakım için idealdir. Braun MGK 7220 özellikleri ve aparatları ile vücudunuzdaki en küçük yerleri bile tıraş edebilir ve bakım yapabilirsiniz. Detaylı şekillendirme başlığı, kulak ve burun tüy alma başlığı, vücut tüy kesme makinesi başlığı gibi çeşitli aparatlar yardımıyla vücudunuzun dilediğiniz yerindeki tüyleri ve kılları kesebilirsiniz.

Braun Mgk 7220 Erkek Bakım Kiti 10in1 Şekillendirici + Gillette Hediye MGK7220 Avantajı

Braun Mgk 7220 Erkek Bakım Kiti 10in1 Şekillendirici + Gillette Hediye MGK7220 Avantajı

Su geçirmez yapıya sahip olduğu için Braun Mgk 7220 Erkek Bakım Kiti 10in1 Şekillendirici + Gillette Hediye ürününü suyun altında güvenle kullanabilirsiniz. Böylece duşta da saçlarınızı ve sakallarınızı kesebilir veya vücut bakımı yapabilirsiniz. Aynı zamanda bu özelliği ile yıkanabilirdir ve temiz bir kullanım imkanı sunar. Dayanıklı ve kaliteli bir tıraş makinesi olarak ihtiyacınızı uzun ömürlü bir şekilde karşılar. Lityum iyon pile sahip olduğu için daha uzun ömürlüdür. 1 saat içinde tamamen şarj olur ve bu şarjla 100 dakika kesintisiz kırpma yapmanızı sağlar. Bir kırpma için ise 5 dakikada hızlı bir şekilde şarj olur. Bu sayede ihtiyacınız olan her an kullanım yapabilirsiniz. Braun MGK 7220 yorumlar, bu bakım kitinin dayanıklılığı ile ilgili kullanıcıların olumlu görüşlerinden oluşur. Tamamı metal olan bıçağı da kullanım açısından avantaj sağlar.

Braun Mgk 7220 Erkek Bakım Kiti 10in1 Şekillendirici + Gillette Hediye MGK7220 Çok Yönlü Kullanım

Braun Mgk 7220 Erkek Bakım Kiti 10in1 Şekillendirici + Gillette Hediye MGK7220 Çok Yönlü Kullanım

Gillette Fusion 5 ProGlide tıraş makinesi, Flexball teknolojisine sahiptir. Bu da boynunuzu, yanaklarınızı ve yüzünüzü sinekkaydı tıraş etmenizi sağlar. Braun Mgk 7220 Erkek Bakım Kiti 10in1 Şekillendirici + Gillette Hediye MGK7220, daha iyi bir tıraş deneyimi elde etmeniz için idealdir. Özellikle 10 farklı aparatı ile 10 işi tek makineyi kullanarak yapabilirsiniz. Birden fazla ihtiyacınızı karşılayarak tıraşa dair size çok yönlü kullanım imkanı sunar. Kesme ve şekillendirme işlevlerine sahip olduğundan saçlarınızı ve sakalınızı dilediğiniz uzunlukta ve şekilde kesmenizi sağlar. Aynı zamanda tüm kıl tiplerine uyum sağlayarak saç ve sakallarınızı oldukça rahat bir şekilde kesebilir. Braun MGK 7220 fiyat, sahip olduğu özelliklere göre oldukça avantajlıdır. Çünkü birden fazla şekilde kesim yapabilir ve vücudunuzun her yerine tek bir makine ile bakım yapabilirsiniz. Braun Mgk 7220 Erkek Bakım Kiti 10in1 Şekillendirici + Gillette Hediye satın al adımlarını takip ederek, ürüne Trendyol'da hızlı ve kolay siperiş verebilirsiniz.