Braun Satin Hair 7 Iontec Hd710 2200w Saç Kurutma Makinesi

8.699 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.977,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.100 TL

Ürün Bilgileri

Braun Satin Hair 7 Iontec Hd710 2200w Saç Kurutma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ay-Ticaret Satıcı Ünvanı: YUNUS EMRE ALDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0500388733
    Bu ürün Ay-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Braun HD710

Ürün Özellikleri

  • Güç 2200 W
  • Hız Ayarı 2 Kademeli
  • Isı Ayarı 3 Kademeli
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Standart
  • Renk Siyah
  • Otomatik Kapanma Yok
  • İyon Özelliği Var
  • Motor Tipi DC
  • Difüzör Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Braun Satin Hair 7 Iontec HD710 2200 W Saç Kurutma Makinesi

Saç kurutma makinelerine şekillendirme ve kurutma işleri başta olmak üzere günlük hayatta sıklıkla ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve pratik özelliklere sahip olan Braun Satin Hair 7 Iontec HD710 2200 W saç kurutma makinesi müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Aynı zamanda kurutma ve şekillendirme işlemlerini kolaylaştıran bu ürün sıklıkla tercih edilir. Üstün teknolojiyi kullanışlı özelliklerle buluşturan Braun saç kurutma makinesi sizi her anlamda memnun eder. Modelin sahip olduğu 2200 watt güç uzun süre kullanım sağlar. İyonik özelliği ile saçların kurutulurken elektriklenmesini engeller. Braun Satin Hair 7 bu avantajı ile ön plana çıkar. 2 kademeli hız ayarı ile uygun hız ayarı yapılabilir. 3 kademeli ısı ayarı ile kuruturken veya saça şekil verirken doğru ısı derecesi bulunur.

  • Kademeli hız ayarı
  • İyonik özelliği
  • Kademeli ısı ayarı

Kullanışlı Braun Satin Hair 7 Iontec HD710 Özellikleri

Kullanışlı Braun Satin Hair 7 Iontec HD710 Özellikleri

Pratik kullanımlı ve ergonomik tasarımlı aletler her zaman ön plana çıkar. Braun Satin Hair 7 Iontec HD710 saç kurutma makinesi sayesinde ihtiyaç duyulan her an kolaylıkla saç kurutma ve şekillendirme işlemleri yapılabilir. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün iyonik özelliği olması ile saçı kuruturken elektriklenme olmasına izin vermez. Bu özelliğin varlığı müşteriler için bir avantajdır. 2200 watt gücü ile oldukça yüksek devirlerde çalışır. 2 kademeli hız ayarı size uygun hız ayarını bulmanıza yardımcı olur. 3 kademeli ısı ayarı ile saç kurutma ve şekil verme esnasında uygun ısı ayarının yapılmasına olanak sağlar. Siyah ve şık tasarımı ile göze de hitap eder. Braun Satin Hair 7 Iontec HD710 2200 W saç kurutma makinesi kullananların ürünün benzersiz özelliklerinden oldukça memnun olduğu, yorumlar bölümünde gözlemlenebilir.

Braun Satin Hair 7 Saç Kurutma Makinesi Avantajları

Braun Satin Hair 7 Saç Kurutma Makinesi Avantajları

Evde banyodan sonra saç kuruturken veya şekillendirirken kurutma makinesine ihtiyacınız olabilir. Bu fonksiyonel cihaz ile kısa süre içerisinde istediğiniz kurutma veya şekillendirme işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. İleri teknoloji içeren bu kaliteli saç kurutma makinesi, uzun yıllar kullanım avantajı sağlar. Braun Satin Hair 7 Iontec, teknolojik özellikleriyle öne çıkar. İyonik özelliği sayesinde saçlarınızı kuruturken veya şekillendirirken elektriklendirme olmasına izin vermez. 2200 watt gücü ile kullandığınız süre boyunca verimli bir çalışma performansı sergiler. Avantajlı ve kullanışlı özellikleriyle kısa sürede ve zahmetsiz olarak saç kurutma işlemi yapmanıza yardımcı olur. 2 kademeli hız ayarı ürünü öne çıkartan avantajlarından birisidir. 3 kademeli ısı ayarıyla da saçınıza uygun ısıyı bulmanıza olanak tanır. Braun Satin Hair 7 Iontec HD710 2200 W saç kurutma makinesi yorumlarına bakıldığında müşterilerin memnuniyetleri gözlemlenebilir.

Braun Satin Hair 7 2200 W Saç Kurutma Makinesi Fiyatı

Braun Satin Hair 7 2200 W Saç Kurutma Makinesi Fiyatı

Braun Satin Hair 7 Iontec HD710 2200 W saç kurutma makinesi fiyatı ürünün tüm teknolojik özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu model evde hızlı bir şekilde saç kurutma ve şekillendirme işlemleri yapmanız konusunda size yardımcı olur. Güçlü motoru sayesinde uzun süreli kullanım sağlar. 2200 watt gücüyle her zaman çalışmaya hazır halde bekler. 2 kademeli hız ayarı ile ürünün gücünü ayarlayabilirsiniz. Bu avantajı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Braun Satin Hair 7 saç kurutma makinesi, iyon özelliği sayesinde kurutma esnasında elektriklenmesini engeller. Bu sayede sağlıklı ve iyi görünümlü saçlara sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda ürünün ısı ayarını kendiniz belirleyebilirsiniz. 3 kademeli ısı ayarı saçınıza uygun ısı ayarını bulmada size yardımcı olur. Son teknoloji ile tasarlanan şık tasarımlı bu ürüne Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz.