Braun Satin Hair 7 Sensocare Saç Düzleştirici Ve Bukle Şekillendirici St780

4.699 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.400 TL

Ürün Bilgileri

Braun Satin Hair 7 Sensocare Saç Düzleştirici Ve Bukle Şekillendirici St780

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YETKİLİBAYİİ Satıcı Ünvanı: HASAN TAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2736112378000000 Vergi Kimlik Numarası: 8260644425
    Bu ürün YETKİLİBAYİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saçı hisseder, mükemmel ısı koruması için sıcaklığı ayarlar. Yeni braun satin hair 7 sensocare şekillendirici son olarak, mükemmel ısı koruması ile istediğiniz sıklıkta şekillendirme yaparak şekillendirmede sınırları zorlayabilirsiniz. Braun sensocare şekillendirici dünyada bir ilk. Sensocare saç düzleştiricisinin otomatik sıcaklık ayarlama ve daha iyi kayma özellikleri sayesinde daha uzun süreli sonuçların yanı sıra sağlıklı görünüme sahip parlak saçlar elde edersiniz. Satin hair 7 sensocare özellikleri sensocare teknolojisi plakanın bünyesindeki sensörler her saç telinin nem seviyesini tespit eder ve daha pürüzüsüz ve uzun ömürlü stiller için kökten uca kadar otomatik olarak ideal sıcaklığa uyum sağlar. Sıcaklıktan hasar görme riski olmadan mükemmel stillerin keyfini çıkarın. Satin hair 7 sensocare şekillendiricilerin ön plana çıkan özellikleri aktif kıvırma kenarları ve soğuk uç mükemmel ve kontrollü bukle ve dalgalar oluşturmak için. Otomatik sıcaklık ayarı mükemmel ısı koruması için sıcaklığı kökten uca kadar otomatik olarak ayarlar. Nanoglide seramik plakalar sıradan seramik plakalardan 3 kat daha yumuşak bir şekilde kayar. Patentli oynar plakalar saça zarar gelmesini önlemek için basıncı eşit şekilde dağıtır. Gelişmiş ekran yönlendirmesi daha az hamlede daha iyi şekillendirme sonuçları elde etmek için şekillendirme süreciniz hakkında geri bildirim sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 180 Derece
  • Plaka Materyali Titanyum Plaka
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver