Braun Silk-épil 7 Bs7875 Sensosmart Güzellik Seti Epilatör / Epilasyon

5.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Braun Silk-épil 7 Bs7875 Sensosmart Güzellik Seti Epilatör / Epilasyon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAYF BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: TAYF BİLİŞİM ELEKTRİK ELEKTRONİK EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0832042780200017 Vergi Kimlik Numarası: 8320427802
    Bu ürün TAYF BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Braun Silk-épil 7 Sensosmart Güzellik Seti Epilatör / Epilasyon

Braun Silk-épil 7 7875, 2 devir sayısına sahiptir. Yüz, bacak, koltuk altı ve bikini bölgesi olmak üzere, tüm vücutta etkili performans gösterir. Geniş başlığı sayesinde işleminizi kısa sürede tamamlamanızı sağlar. Çıkarılabilir tıraş başlığı, su altında yıkanabilir özelliktedir. LED göstergeleri, aşamaları takip etme kolaylığı sağlar. Pil seviye göstergesi, önceden sizi haberdar eder. 2 adet pil kullanımı ile farklı ortamlarda da yanınızda cihazı bulundurabilirsiniz. 0,5 milimetre uzunluğundaki tüyleri kökünden alır. 700 gram ağırlığındaki cihaz, kolay hareket eder. 100-240 V AC girdi voltajı ve 12 V adaptör çıkışı vardır. Masaj fırçası, kıl dönmelerinin oluşmasını önler. Ayrıca kanın harekete geçmesi noktasında etkilidir. Braun Silk-épil 7 BS 7875 Sensosmart güzellik seti epilatör / epilasyon yorum bölümünde temizleme fırçasının krem sürümünde kolaylık sağladığına dair ifadeler vardır.

  • Başlıklar arası pratik değişim
  • Suya dayanıklılık
  • Gösterge panelleri

Dikkat Çekici Braun Silk-épil 7 Özellikleri

Dikkat Çekici Braun Silk-épil 7 Özellikleri

Braun Silk-épil 7 özellikleri ihtiyaç duyulan pek çok gereksinimi karşılar niteliktedir. Su altında kullanılabilir olması aranan özelliklerin başında gelir. Kuru olarak ve duş esnasında kullanılabilen cihaz, bu tercihi bireylere bırakır. Tüylerin temizliği sağlandıktan sonra başlık su altında yıkanabilir. Hijyen noktasında cihazın su ile temizlenebilir olması cilt problemlerini engeller. Kablolu ve kablosuz kullanım özelliği bulunur. 50 dakikaya kadar kablosuz bir şekilde kullanıldığı için işleminizi tamamlamanıza yardımcı olur. Silk-épil 7 BS7875 Sensosmart güzellik seti epilatör başlıkları su geçirmez özellikte olması bakımından uzun süreli kullanım imkanı sunar. Çok sayıda cımbıza sahiptir. İstenilen her ortamda güvenli bir şekilde kullanım fırsatı sağlar. Güçlü LED ışığı tüyleri yakından görme avantajı sunar. Set içerisinde yer alan yüz temizleme pedi ve fırçası, cildinizi ölü derilerden arındırır. Beyaz ve gümüş renk tonlarındadır.

Braun Silk-épil Sensosmart Güzellik Seti Avantajları

Braun Silk-épil Sensosmart Güzellik Seti Avantajları

Tüm vücutta kullanılabilen Braun Silk-épil 7 BS7875 serisi, hassas ciltler için özel olarak tasarlanır. Epilasyon esnasında fazla acı çekiyorsanız özel başlıklardan yararlanarak ürünü kullanabilirsiniz. Yüz ve bikini gibi hassas bölgelerin kullanımında acıyı çok fazla hissetmeden temiz bir cilde kavuşursunuz. Tüylerin alınabilmesi için belirli bir miktar uzunluğa ihtiyaç duyulur. Cihaz, kısa tüyleri derinden alarak uzun süre boyunca cildin temiz kalmasını sağlar. Başlık bölümünün geniş olması ve cımbız sayısının fazla olması sebebiyle acı hissettirmez. Cımbız sayısının fazla olmasının bir diğer avantajı ise kısa süre içerisinde işlemin tamamlanmasıdır. Düzenli olarak kullanımda 4 hafta boyunca temiz bir cilde sahip olmanıza katkı sağlar. Braun Silk-épil 7 BS 7875 Sensosmart güzellik seti epilatör / epilasyon ile temiz bir cildin keyfini çıkarabilirsiniz.

Braun Silk-épil 7 Sensosmart Güzellik Seti Fiyatları

Braun Silk-épil 7 Sensosmart Güzellik Seti Fiyatları

Ergonomik bir tasarıma sahip olan Braun Silk Epil 7 BS 7875, kolay tutuş pozisyonu sağlar. Vücudun her türlü bölgesinin rahatlıkla temizlenebilmesine imkan tanır. Duş esnasında setin sağladığı avantajlardan yararlanarak tüm bakımınızı yapabilirsiniz. Vücut temizliğinizi gerçekleştirebileceğiniz gibi, cilt bakımınızı da tamamlayabilirsiniz. Cihazın su altında kullanılabilir olması sağladığı önemli avantajlardandır. Kendinize ayırdığınız bir gününüzü bakımınız için kullanabilir, cilt üzerindeki ölü derilerden kurtulabilirsiniz. Kısa tüylerin alınması pürüzsüz görünüme kavuşmanıza katkı sağlar. Kullanım sonrasında fırça yardımıyla tüyleri temizleyebileceğiniz gibi, cildinizi su altına da tutabilirsiniz. Kolay temizlenebilir olması bir sonraki kullanım için hijyen bakımından önemli bir özelliktir. Braun Silk-épil 7 BS 7875 Sensosmart güzellik seti epilatör / epilasyon fiyatları Trendyol üzerinden uygun seçeneklerle sizlere sunulur. Ürünü detaylı bir şekilde inceleyerek siparişinizi oluşturabilir, pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz.