Breast Actives Breastactives Göğüs Büyütücü Bakım Seti

699 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Breast Actives Breastactives Göğüs Büyütücü Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Koza Ecza Satıcı Ünvanı: HAKAN YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9550574303
    Bu ürün Koza Ecza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Breast Actives Göğüs Büyütücü Set Ürün 1 : Breast Actives Gıda İçeren Takviye Talimatlar: Göğüs Aktifleri, kadınların göğüslerinin büyüklüğünü, şeklini ve sıkılığını doğal olarak arttırmak için formüle edilmiş tamamen doğal bir tamamlayıcıdır İçeriği: Feneugreek Çekirdeği Ekstresi, Fennell Tohumu, Dong Quai Kökü, Kutsanmış Thistle Herb, Karahindiba Kökü, Su Teresi Yaprağı, L-Tirozin, Kelp, E Vitamini Kullanımı: Sabah ve akşam 1 kapsül kullanılması tavsiye edilir. Net: 60 Kapsül Ürün 2 : Breast Actives Krem Talimatlar: Göğüslerinizin daha canlı daha büyük görünmesine destek ürünlerinin başında gelir. İçeriği: Badem Yağı Kırmızı Yonca Yağı Yams Kökü Pueraria Mirifica Beyaz Yulaf Saw Palmetto Sarı Papatya Yağı Kullanımı: Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez göğüsünüze 5-10 dakika masaj yapınız. Net: 59,00 ml Uyarı : Çocukların ulaşamayacağı oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Mağazamızdaki ürünler % 100 doğal ve kalitelidir. Ürünler tarafımızca resmedilmiştir ve resimlerde görüldüğü gibi orijinaldır. Gizlilik Prensibimizdir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Sıkılaştırıcı
  • Hacim 51 - 75 ml
Geri Bildirim Ver