BREASTLIGHT Göğüs Büyütme & Sıkılaştırma Ve Toparlama Kremi 120g

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

BREASTLIGHT Göğüs Büyütme & Sıkılaştırma Ve Toparlama Kremi 120g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: indirimduragi.com Satıcı Ünvanı: ŞÜKRÜ DOLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3100393287
    Bu ürün indirimduragi.com tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Göğüs Büyütme & Sıkılaştırma Ve Toparlama Kremi 120g

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Breastlight Breast.001.001 120 g Göğüs Büyütme & Sıkılaştırma ve Toparlama Kremi

Breastlight 120 g göğüs büyütme & sıkılaştırma ve toparlama kremi, özel formülü sayesinde etkili sonuçlar elde etmenizi sağlayan kaliteli bir üründür. Bu krem, kolay bir şekilde cildinize uygulanabilir. Evinizin konforundan uzaklaşmadan göğüslerinize bakım vermek için bu üründen yararlanabilirsiniz. Bu krem, içeriğindeki etken maddeler sayesinde göğüs bölgenizdeki kan akışını hızlandırır. Bölgedeki hızlı akışın bir sonucu olarak da göğüsleriniz daha dik bir görünüme kavuşur. Ürün, aynı zamanda cildinizin beslenmesine de yardımcı olur. Avantajlı fiyat seçeneği ise ürünü ön plana çıkaran detaylar arasındadır. Breastlight göğüs büyütme kremini kullanarak hayalinizdeki görünüme pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz.

  • Ürün, sarkan göğüslerin toparlanmasını sağlar.
  • Kısa sürede gözle görülür sonuçlar verir.
  • Tüpün içinde 120 gram krem vardır.

Breastlight Göğüs Büyütme Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Breastlight Göğüs Büyütme Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Breastlight 120 g göğüs büyütme ve toparlama kremi, sahip olduğu etkili özelliklerle ön plana çıkar. Ürünün içerisinde yer alan etken maddeler, sağlığa zararsız şekilde seçilir. Krem, cilt dokusunun beslenmesine de yardımcı olur. Küçük göğüslere daha dolgun bir görünüm katar. Aynı zamanda kan akışını hızlandırarak göğüslerinizin daha dik durmasını da destekler. Ürünün içeriğinde 120 gram krem bulunur. Bu miktar, doğru kullanımla uzun süre yeterli olur. Hafif yapıdaki krem, cildinizde ağırlık hissi de oluşturmaz. Breastlight 120 g göğüs büyütme & sıkılaştırma ve toparlama kremi yorumları, ürünün kullanımı sırasında ne kadar etki sağlandığını anlamanız için idealdir. Kremi kullanan kişilerin yaptıkları bu değerlendirmeler, ürünün kaliteli özellikleri hakkında da objektif bilgi sahibi olmanızı sağlar.

Breastlight Göğüs Sıkılaştırma Kremini Kimler Kullanabilir?

Breastlight Göğüs Sıkılaştırma Kremini Kimler Kullanabilir?

Breastlight 120 g göğüs büyütme & sıkılaştırma ve toparlama kremi, kadınların kullanımı için özel olarak formüle edilir. Bu ürün, göğüslerinde sarkma sorunu yaşayan kişilerin pratik şekilde arzu ettikleri görünüme kavuşmalarına yardımcı olur. Krem, özellikle emzirme sonrasında göğüsleri sarkan kadınlar tarafından tercih edilir. Ürün, besleyici özelliği sayesinde göğüslerinin küçük olduğunu düşünen kişilere de fayda sağlar. Aynı zamanda göğüs bölgenizde çatlak görünüm varsa da bu kremden faydalanabilirsiniz. Besleyici özelliği sayesinde bu krem, cilt yapısında sorun yaşayan kişilere de hitap eder. Kremin, hamile ve emziren kadınlar tarafından ise kullanılmaması önerilir. Göğüslerinizde farklı nedenlerle oluşan sarkma sorununu en aza indirmek için bu kaliteli kremin içeriğinden yararlanabilirsiniz.

Breastlight 120g Göğüs Toparlama Kremi Nasıl Kullanılır?

Breastlight 120g Göğüs Toparlama Kremi Nasıl Kullanılır?

Breastlight 120 g göğüs büyütme kremini evinizde kendi başınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Bu krem, tüplü ambalajıyla gönderilir. Böylece kullanım sırasında ihtiyacınız olan ürün miktarına kolayca ulaşabilirsiniz. Elinizi kremin tamamına sürmediğiniz için ürünün hijyenik şekilde kalması da mümkün olur. Ürünü, göğsünüzün altından üstüne doğru halka şeklinde sürerek uygulamaya başlayabilirsiniz. Göğsünüzün alt kısmından başlayarak saat yönünün tersine doğru dairesel hareketlerle masaj yapmanız, kremin etkili şekilde yayılmasına yardımcı olur. Tüm göğsünüzü bu şekilde dıştan içe doğru kremleyebilirsiniz. Bu işlemi, 1-5 dakika arasında sürdürmeniz önerilir. Cildiniz kremi tamamen emene kadar uygulamaya devam edebilirsiniz. Dairesel hareketler yapmak, cilt altındaki kan akışını hızlandırmanız için de avantaj sağlar. Kremi, 4 hafta boyunca günde 1 kez uygulamanız yeterli olur. Bu uygulama sırasında 3 hafta içinde gözle görülür sonuçlar elde edebilirsiniz. Krem, alerjik ciltlerde hassasiyet oluşturabilir. Bu nedenle kullanım öncesinde vücudunuzun küçük bir bölümünde test yapmanızda fayda bulunur. Etkili sonuçlar veren bu kremi, Trendyol üzerinde sunulan avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.