Bref Çiçeksi Kokular Sıvı Tuvalet Temizleyici 700 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
107,50 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bref Çiçeksi Kokular Sıvı Tuvalet Temizleyici 700 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KURŞUNOĞLU 2M-Pb Satıcı Ünvanı: KURŞUNOĞLU YAPI MALZEMELERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0594086777400018 Vergi Kimlik Numarası: 5940867774
    Bu ürün KURŞUNOĞLU 2M-Pb tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bref Çiçeksi Kokular Sıvı Tuvalet Temizleyici 700 Ml
Geri Bildirim Ver

Bref Çiçeksi Kokular Sıvı Tuvalet Temizleyici 700 ml

Evde, ofiste, alışveriş merkezlerinde ve diğer alanlarda bulunan tuvaletler sık sık temizlenir. Bakterilerin arındırılması ve sağlığın korunması için özel temizlik ürünleriyle bu işlem gerçekleştirilir. Özel olarak geliştirilmiş Bref çiçeksi kokular sıvı tuvalet temizleyici 700 ml ile gereken hijyen sağlanır. Çiçeksi kokusuyla beğenilen bu ürün derinlemesine hijyen sağlar. Beyazlatan ve parlatan bir etkisi vardır. Az miktarla dahi geniş alanları temizleme imkanı sunar. Yoğun kıvamlı olduğu için kullanım süresi uzundur. Ferah ve temiz kokusu uzun süre kullanıldığı alanda kalır. Kireçlenmeyi önleyen formülü ile tuvalet zemini için faydalı bir üründür. Bakteri ve mikrop oluşumunu azaltarak hijyen sağlar. Sağlığa zararlı bir içeriği yoktur. Temizlik yapmayı keyifli hale getirir. Bol köpüren formülü sayesinde leke ve kirleri kolayca temizler.

  • Ferah koku
  • Uzun süreli kullanım
  • Kireç önleme

Hijyen Sağlayan Bref Sıvı Tuvalet Temizleyici

Hijyen Sağlayan Bref Sıvı Tuvalet Temizleyici

Her gün pek çok insanın kullandığı tuvaletlerin bakteri ve mikropları yok eden ürünlerle temizlenmesi gerekir. Tuvaletler hastalıkların oluşması ve yayılmasının muhtemel olduğu kullanım alanlarından biri olmasından dolayı temizliği önemlidir. Bu alanlar için içeriğinde bakteri öldürmeye yarayan bileşenler olan ürünler tercih edilir. Ayrıca kullanılan ürünün beyazlatıcı etkisinin bulunması beklenir. Bref çiçeksi kokular sıvı tuvalet temizleyici 700 ml kullananlar beyazlatıcı ve leke çıkarıcı etkisinden memnun kalır. Kullanılırken bol köpüren ve etkisini hızlıca gösteren bir üründür. Belli aralıklarla kullanıldığında beklenen etkiyi verir. Yoğun bir kıvamı olduğu için az miktar ile istediğiniz alanı temizleyebilirsiniz. Evin yanı sıra alışveriş merkezi ve ofis gibi alanlarda bakterilerin çoğalmasını ve sağlık için tehlikeli bir hal almasını önler. Evde kullanıldığında uzun süreli hijyen etkisi verir. Fazla ovalama ve fırçalamaya gerek kalmadan istediğiniz temizliğe ulaşabilirsiniz.

Etkili Bref Çiçeksi Kokular Sıvı Temizleyici 700 ml

Etkili Bref Çiçeksi Kokular Sıvı Temizleyici 700 Ml

Çok ürün kullanmaya gerek kalmadan hijyen sağlayan temizlik malzemeleri maddi açıdan müşterileri memnun eder. Yoğun kıvamı ve etkili içeriğiyle Bref sıvı tuvalet temizleyici kısa sürede istenilen hijyeni sağlar. Tuvalet yüzeyini zarar vermeden arındırır. Beyazlatma ve parlatma etkisi ile beğeni kazanır. Tuvalet taşlarında zamanla sudan kaynaklı kireçlenmeler oluşur. Bu kireçlenmelere karşı özel olarak geliştirilen formülü sayesinde mevcut kireçlenmeleri yok ederken yenilerinin oluşmasını da önler. Fazla efor sarf ederek fırçalama yapmanıza gerek kalmaz. Yoğun kıvamı ile kullanıldığı bölgede beklenen etkiyi verir. Temizleme ve beyazlatma performansıyla memnun edicidir. Ferah çiçeksi kokusu sayesinde tuvaletin bulunduğu alanda kötü koku oluşmasını önler. Evde ve diğer toplu alanlarda sağladığı bu ferah kokuyla beğeni kazanır. Hijyen sağlarken kireçlenmeyi de önleyen son derece işlevsel bir üründür.

Bref Çiçeksi Kokular Sıvı Tuvalet Temizleyici 700 ml Fiyatı

Bref Çiçeksi Kokular Sıvı Tuvalet Temizleyici 700 Ml Fiyatı

Farklı kullanım alanlarına yönelik geliştirilen temizlik ürünleri bulunur. Tuvalet temizleme işlevine yönelik üretilen sıvı ürünlerin kullanımı oldukça pratiktir. Sıvı yapısıyla sadece dökülerek ve belirli bir süre beklenerek hijyen sağlanır. Bref çiçeksi kokular sıvı tuvalet temizleyici 700 ml yorum ve değerlendirmelerinde, ürünün kolay kullanımının beğenildiği aktarılır. Çiçeksi kokusuyla kullanıldığı alanda temiz bir hava oluşturur. Bakteri ve mikropları yok ederek sağlığınızı korur. Toplu kullanım alanlarında hijyen sağlar. Fazla zamanınızı almadan kısa sürede istediğiniz hijyeni sunar. Bref çiçeksi kokular sıvı tuvalet temizleyici 700 ml fiyat aralığıyla müşterileri memnun eder. Boyutu ve kıvamı sayesinde pek çok kez tuvalet temizliği yapabilirsiniz. Belirli aralıklarla kullanıldığında beyazlatıcı ve kireç önleyici etkisi gözle görülür biçimde ortaya çıkar. Çiçek kokusuyla dikkat çeken bu ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.