Bref Power Aktiv Katı Tuvalet Bloğu Çam Tekli Paket

187,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bref Power Aktiv Katı Tuvalet Bloğu Çam Tekli Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Henkel Consumer Brands Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Henkel Consumer Brands tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bref WC Power Aktiv Tekli Paket Katı Tuvalet Bloğu Çam

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Klozet Bloğu
Geri Bildirim Ver

Bref Power Aktiv Çam Tekli Paket

Klozet ve tuvaletler gün içerisinde çok sayıda kişi tarafından kullanılır. Her kullanımda özel olarak bu alanları temizlemek mümkün olmayacağı için farklı yöntemler tercih edilir. Bref power aktiv çam ile her sifonda hijyen sağlanır. Klozete pratik bir şekilde takılır. 250 sifona kadar kullanım imkanı sunar. Son sifonda da ilk anki performansını gösterir. Kireç sökücü özelliği ile dikkat çeker. Takıldığı alanda iz bırakmaz. Ferahlatan çam kokusu kullanıldığı ortamda uzun süre kalır. Mikrop ve bakteri oluşumunu önlediği için sağlıklı bir kullanım sağlar. Tüm klozet tiplerine uyumlu ürün, sifonla birlikte çalıştığı için klozetin her bölümüne eşit olarak hijyen götürür. Toplu kullanım alanlarında kullanıldığında mikropların ve bakterilerin yayılmasını önler. 250 sifona kadar kullanımı sayesinde ürünü yenisiyle değiştirme aralığı oldukça uzundur.

  • Hijyen sağlama
  • Ferah çam kokusu
  • Uzun süreli kullanım

Yüksek Performanslı Bref Power Aktiv Çam

Yüksek Performanslı Bref Power Aktiv Çam

Tuvalet temizliği, hastalıkların önlenmesi ve bulaşmaması açısından önem taşır. Bakteri ve mikropların yayılma alanlarından olan tuvaletler hem evde hem de toplu kullanım alanlarında sıklıkla kullanılır. Bu alanların sadece su ile temizlenmesi yeterli olmadığı için bakteri karşıtı içeriği olan ürünler tercih edilir. Bref power aktiv çam tekli paket kullananlar klozette hijyen sağlayarak oluşması muhtemel hastalıkları önler. Ürün, yoğun kıvamı sayesinde her sifonda derinlemesine temizlik sağlar. Kireç oluşmasını önlediği için beğeni kazanır. Suyun akış yönüne doğru takılarak kullanılır. İçeriğinde zararlı bileşenler bulunmadığı için sağlığa zararlı değildir. Beyazlatıcı ve leke çıkarıcı işlevi bulunan ürün, bol köpüren formülü ile bu işlevlerini yerine getirir. Bref power aktiv dört fonksiyonlu özelliğiyle hijyen sağlayan bir üründür. Bol köpük, kireç önleme, hijyenik temizlik ve çam kokusu olarak sayılan dört özelliğiyle beklenen performansı gösterir.

Beğenilen Bref Power Aktif Çam Tekli Paket

Beğenilen Bref Power Aktif Çam Tekli Paket

Birden fazla işlevi olan ve derinlemesine temizlik vadeden ürün, müşteriler tarafından tercih edilir. Temizlik ürününün hijyen sağlarken aynı zamanda parlaklık ve beyazlık vermesi istenir. Bref power aktiv çam tekli paket yorumları müşterilerin işlevsel özellikleri olan üründen memnun kaldığını gösterir. Şebeke sularından kaynaklanan kireçlenme gibi problemlerin oluşmasını önleyen ürün, kullanım kaynaklı leke ve kirleri tam anlamıyla yok eder. Beyazlık ve parlaklık sağlayarak klozetin temiz görünümünü ortaya çıkarır. Bu işlevlerini bol köpüren formülü ile destekler. Her sifonda aynı performansı gösterdiği için beğeni kazanır. Mikrop ve bakterilerin kolay çoğaldığı tuvaletlerde derinlemesine hijyen sağlar. Toplu kullanım alanlarında oluşması muhtemel kötü kokuları önler. Yoğun çam kokusu ortama temiz ve ferahlatıcı bir hava verir. Evde ve diğer alanlarda uzun süre kullanım olanağı sunar.

Cazip Bref Power Aktif Çam Tekli Paket Fiyatı

Cazip Bref Power Aktif Çam Tekli Paket Fiyatı

Sağlık için önemli olan tuvalet temizliği, bu iş için üretilen malzemelerle kolay hale gelir. Her kullanımdan sonra sterilize edilmesi gereken klozetler gün içerisinde sıklıkla kullanılır. Her defasında temizlik ürünleriyle hijyen sağlamak mümkün olmaz. Bunun yerine her sifonda bunu sizin yerinize yapan Bref power aktiv çam tekli paket ürününü kullanabilirsiniz. Sifonla birlikte aktif hale gelen ürün, yoğun kıvamlı olduğu için kir ve leke bırakmaz. Kireç oluşmasını önlediği için klozetin kullanım ömrünü uzatır. Her sifonda ortama yaydığı çam kokusuyla beğeni kazanır. Akma, iz bırakma ve kırılma gibi problemler yaşamadan ürünü kullanabilirsiniz. Ürün, evde ve toplu kullanım alanlarında olması gereken hijyeni sağlar. Bref power aktiv çam tekli paket fiyatları, ürünün kullanım süresi ve performansıyla birlikte değerlendirildiğinde oldukça avantajlıdır. Ferahlık sağlayan çam kokusuyla beğenilen ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.