Genel Markalar Bmw E90 M Mavi 4.lü 17.18.19 Inç Jantlara Uyumlu Kaliper Kapagı

295 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Bmw E90 M Mavi 4.lü 17.18.19 Inç Jantlara Uyumlu Kaliper Kapagı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: X-POWER TUNİNG Satıcı Ünvanı: GÖKHAN KELEBEKLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5420265253
    Bu ürün X-POWER TUNİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artık aracınızı güzelleştirmek çok kolay. BMW M kaliper kapakları aracınıza spor bir görünüş kazandıracak. İçindekiler: Pakette ÖN için 2 ADET VE ARKA 2 ADET KALİPER kapak, Montaj için gerekli vida ve aparatlarda mevcuttur. Özellikleri: Isıya dayanıklı maddeden üretilmiştir. 17.18.19 jant ve üzeri araçlara direk uygulanır 16 jantlarda tadilat yapılması muhtemeldir. Diğer ithal ürünler gibi boyama değildir. Sonradan rengi asla solmaz. MONTAJ: Isıya dayanıklı siliconla yapıştırılarak yada vidalanarak monte edilir Araç kaliper tiplerine göre ufak çapta uygun kesme işlemi uygulana bilir. Montaj yapılırken dikkat edilmesi gereken husus ise kaliper ile jant aralığının 3cmolması gerekir. 3cm mesafe olmadığı taktirde Flaş takarak çözebilirsiniz. Detaylı bilgi ve resim için bana ulaşa bilirsiniz. Ürünü teslim alırken kargo görevlisinin yanında lütfen kontrol ediniz. Herhangi bir hasar tespit ettiğinizde lütfen kargo görevlisine tutanak tutturup bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. TÜRKİYENİN HERYERİNE KARGO GÖNDERİMİ YAPILMAKTADIR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver