Brioni Marble 7 Parça Mermer Tencere Tava Seti

4.079 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.079 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.079 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.079 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.079 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Brioni Marble 7 Parça Mermer Tencere Tava Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Buevin Satıcı Ünvanı: BUEVİN MOBİLYA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188104955600001 Vergi Kimlik Numarası: 1881049556
    Bu ürün Buevin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Brioni’nin en yeni,dünya modasıyla eş zamanlı tasarlanmış MARBLE Serisi ile evde profesyonel sonuçlar elde edin.
  • MARBLE Serisi, yapışmazlık teknolojisindeki maksimum performansı sağlayan üç katlı GREBLON yüksek kaliteli GRANİT iç kaplaması yüksek yapışmazlığa ve dayanıma sahiptir.
  • 3,5 mm kalınlığında alüminyum gövde ısıyı eşit olarak dağıtır, yemeklerinizin doğru koşullarda pişmesini sağlar.
  • Titanyum kapmala, Sağlam perçinli paslanmaz çelik kulplar manevra kabiliyetlerini artırırken, doğrusal tasarımı onları herhangi bir mutfağa şık bir şekilde ekler.
  • Her bir ürün, optimum pişirme verimliliği için gizli buhar çıkış deliklerine sahip PYREX cam kapağa sahiptir.
  • Yapışmaz iç kaplama neredeyse yağsız pişirme sağlar, aynı zamanda temizliği hiç olmadığı kadar kolaylaştırır. Temizlemek için ılık suda süngerle kolay bir şekilde temizlenir.
  • Bu seri, indüksiyon hariç tüm ocaklarda kullanım için uygundur ve 260 dereceye kadar fırına kadar güvenlidir.
  • Geri Dönüşüme kazanılabilen materyallerden üretilmiştir.
  • Çevre ile dost üretim teknolojisi
  • 3 Yıl üretici garantisi
  • Mermer Tencere Tava Seti İçeriği: 20 Cm Derin Tencere
  • 24 Cm Derin Tencere
  • 26 Cm Basık Tencere
  • 26 Cm Kızartma Tavası

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 7 Parça
Geri Bildirim Ver

Brioni Marble 7 Parça Mermer Tencere Tava Seti

Tencere seti mutfaklarda sıklıkla kullanılan araçlardan biridir. Brioni Marble 7 parça mermer tencere tava seti yemek yapma işini kolay ve pratik hale getirir. Kullanışlı parça mermer materyalinden üretilir. Üründe bulunan yüksek kaliteli granit iç kaplama yapışmazlık teknolojisinde maksimum performans sağlar. Bu özellik sayesinde az yağ kullanımını da mümkün kılar. Ayrıca gıdayla temasında herhangi bir sorun yaşamaması sağlık açısından tehdit oluşturmaz. Brioni tencere setinde bulunan 3.5 mm kalınlığındaki alüminyum gövde, ısıyı aynı oranda dağıtır. Siz de yemek pişirme sürecinde ısıyı eşit bir şekilde yayam bu seti kullanabilir, sevdikleriniz için enfes lezzetler hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu ürünü tercih ederek farklı yöntemlerle çeşitli yemekleri lezzetli bir şekilde pişirmenin keyfini de çıkarabilirsiniz.

  • Verimli pişirme süreci
  • Pratik ve kolay kullanım
  • Estetik ve şık tasarım

Kullanışlı Brioni Marble 7 Parça Mermer Tencere & Tava Seti

Kullanışlı Brioni Marble 7 Parça Mermer Tencere & Tava Seti

Brioni Marble tencere seti hem sağlık hem de kullanış açısından birçok avantaja sahiptir. Bu sette bulunan parçaların her biri, pyrex cam kapağa sahip olması nedeniyle optimum pişirme verimliliği sunar. Ayrıca tasarımında bulunan alüminyum gövde yemeklerinizin doğru koşulda pişmesini sağlar. Brioni Marble marka tencere tava seti indüksiyon hariç tüm ocaklarda kullanımı uygundur. Aynı zamanda 260 dereceye kadar fırında da güvenle kullanılabilir. Bu setin yapışmaz iç kaplama özelliği yağsız pişirme avantajı sunar. Bu sayede sote, kızartma, haşlama gibi farklı teknikleri sağlıklı bir şekilde hazırlama imkanı bulabilirsiniz. Doğru pişirme tekniklerinden yararlanarak harika lezzetler hazırlamanın avantajını elde edebilirsiniz. Siz de mutfaktaki işlerinizi kolaylaştırmak için bu seti tercih edebilir, verimli ve konforlu bir deneyim edinebilirsiniz. İhtiyaçlarınıza ve isteklerinize göre dilediğiniz zaman sipariş oluşturabilirsiniz.

Ergonomik Tasarıma Sahip Brioni Marble Tencere Seti

Ergonomik Tasarıma Sahip Brioni Marble Tencere Seti

Brioni Marble markasının tava ve tencereden oluşan seti titanyum kaplamayla üretilir. Ürün, bu kaplama sayesinde ısıyı iyi korur. Aynı zamanda sağlam perçinli paslanmaz çelik kulplar manevra kabiliyetini artırır. Yapışmaz iç kaplamaya sahip 7 parçadan oluşan bu setin temizlik ve bakımı oldukça kolaydır. Sette bulunan parçaları ılık suda süngerle silmek temizlik için yeterli olur. Bu durum da müşterilere pratik ve kolay kullanım sağlar. Kaliteli yapısıyla kolay kolay eskimeyen bu ürün çizilme ve aşınma gibi olumsuz durumlara karşı da oldukça dayanıklıdır. Kullanım ömrü oldukça uzun olan bu seti ihtiyaçlarınıza göre tercih edebilirsiniz. Brioni Marble 7 parça mermer tencere tava seti kullananlar üründen oldukça memnun olduklarını söyler. Siz de ergonomik tasarıma sahip bu ürünü temin ederek sevdiklerinize harika sofralar hazırlayabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Öne Çıkan Mermer Tencere Seti

Avantajlı Fiyatlarla Öne Çıkan Mermer Tencere Seti

Brioni Marble markasının mermer tava ve tencere setini kullanarak yemek hazırlama sürecinde iyi aşamalar elde edebilirsiniz. Tencere içerisinde kanserojen maddelerin üretilmesini engelleyen granit materyali sağlık açısından oldukça koruma sağlar. Bu set sayesinde farklı teknikler kullanarak çeşitli yemekler yapma imkanı bulabilirsiniz. Brioni Marble 7 parça mermer tencere tava seti fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Sağlam tasarımı sayesinde uzun süre sorunsuz şekilde kullanılabilen ürün, bütçenizi koruma imkanı da sunar. Siz de mutfağınızda pratiklik ve estetik bir görünüm yakalayacağınız bu ürüne bütçenizi zorlamadan sahip olabilirsiniz. Brioni Marble 7 parça mermer tencere tava seti yorumları kısmını inceleyebilir, detaylarla ilgili bilgi edinebilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip bu modeli Trendyol’dan kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Böylece mutfaktaki işlerinizi büyük oranda kolaylaştırabilirsiniz.