Brit Care Tahılsız Kısırlaştrırılmış Kedi Maması Ördek Ve Hindili 7 Kg

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (47)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.475,33 TL
9.6
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.415,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.429,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.460 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Brit Care Tahılsız Kısırlaştrırılmış Kedi Maması Ördek Ve Hindili 7 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Reyon Satıcı Ünvanı: AYTEN KARATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1911442248600001 Vergi Kimlik Numarası: 0210226255
    Bu ürün Mavi Reyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Brit Care Tahılsız Sterilised Light Ördekli Hindili Kedi Maması 7 kg Sindirim sistemi sağlığını ve ideal vücut ağırlığını korumaya yardımcı olan azaltılmış yağ içeren lif ve protein açısından zengin hipoalerjenik bir formül. Vitamin ve flavonoidlerle dolu meyve ve bitkiler, kedinizin harika görünmesini ve uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlar. TAZE ÖRDEK - vücuttaki kolesterol seviyelerini düşüren, PUFA'lar (çoklu doymamış yağ asitleri) bakımından zengin yağsız ve sindirilebilirliği yüksek bir et. DÜŞÜK YAĞ İÇERİĞİ, çözünür ve çözünmez lif ile birlikte optimum vücut ağırlığının korunmasına yardımcı olur. SEA BUCKTHORN böbrek ve idrar yolu sağlığını destekler. Düşük magnezyum ve L-metiyonin içeriği, ideal idrar pH'ının 6.0–6.5 arasında tutulmasına yardımcı olur. NASTURTIUM doğal bir antibiyotiktir. Kısır ve yaşlı kedilerde böbrek taşı oluşumunu önlemeye yardımcı olur ve güçlü antibakteriyel ve antiseptik özelliklere sahiptir. Tahıl içermez - Renklendirici YOK - Koruyucu madde YOK - GDO YOK - Soya YOK. Kompozisyon: taze ördek eti (% 26), kurutulmuş hindi (% 26), sarı bezelye (% 16), nohut (% 10), kurutulmuş elma (% 7), kümes hayvanı yağı (tokoferollerle korunmuş,% 4), somon yağı (% 2), hidrolize tavuk ciğeri (% 2), pisilyum kabuğu ve tohumları (% 2), bira mayası (% 2), keten tohumu (% 1), kurutulmuş nasturtium (% 0,5), kurutulmuş papatya (% 0,5) , mineraller, kurutulmuş deniz topalak (% 0,3), kurutulmuş kızılcık (% 0,2), frukto-oligosakkaritler (% 0,015), mannan-oligosakkaritler (% 0,015), Mojave yucca (% 0,008), Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktive (15x109 hücre) /kilogram). Analitik bileşenler: ham protein% 32.0, ham yağ% 12.0, ham lif% 4.0, ham kül% 9.0, nem% 10.0, Omega-3% 0.3, Omega-6% 1.6, kalsiyum% 0.9, fosfor% 0.7, sodyum% 1.0 magnezyum% 0.04. Besin bileşimi: A vitamini (3a672a) 20000 IU, D3 vitamini (E671) 800 IU, E vitamini (3a700) 600 mg, C vitamini (3a312) 300 mg, taurin (3a370) 2500 mg, L-karnitin (3a910) 100 mg, kolin klorür (3a890) 2500 mg, biotin (3a880) 2 mg, vitamin B1 (3a821) 10 mg, B2 vitamini 12 mg, niasinamid (3a315) 50 mg, kalsiyum-D-pantotenat (3a841) 40 mg, B6 vitamini (3a831) 10 mg, folik asit (3a316) 2 mg, B12 vitamini 0,04 mg, çinko (3b606) 120 mg, demir (3b106) 45 mg, manganez (3b504) 55 mg, potasyum iyodür (3b201) 4 mg, bakır (3b406) 10 mg, selenyum (3b8.10) 0.2 mg, L-metiyonin (3c305) 4000 mg. AB onaylı doğal antioksidanlar içerir: bitkisel yağdan (1b306) tokoferol özleri, askorbil palmitat (1b304) ve biberiye özü.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma Ördek Eti
  • Ağırlık 0-1 Kg
  • Özellik Urinary (İdrar yolu)
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahılsız
Geri Bildirim Ver

Brit Care Hypo Allergenic Kedi Maması ile Doğru Mamayı Arama

Brit care hypo allergenic kilo kontrolü için ördekli tahılsız kedi maması yetişkin kediler için uygun bir mama çeşididir. Kediler büyüyünce fazla kilo alabilir. Bu durum onların sağlıklarını olumsuz yönde etkilemektedir. Eğer daha fazla kilo almasını istemiyorsanız kedinizin bünyesine uygun olan mamaları tercih etmeniz gerekir. Onu aç bırakarak değil gerekli vitaminleri almasını sağlayarak dengeli beslemelisiniz. Brit care tahılsız kedi maması lif ve protein açısından zengin formüllerle hazırlanmış bir üründür. Sindirim sistemini düzenleyerek kedinizin ideal vücut ağırlığına sahip olmasını sağlar. En iyi ve en kaliteli kısırlaştırılmış kedi maması arayanlar Brit Care markasına ait olan 8595602540785 ürününü tercih edebilir. Kedilerinizin genel ihtiyaçlarının yanı sıra besin ihtiyaçlarının da olduğu unutulmamalı ve bu konuya daha özen gösterilmelidir. Sağlıklı ve uzun ömürlü kediler için bu önemlidir.

  • Tahılsız Mama
  • Vitamin Değerleri Yüksek
  • Besleyici ve Doyurucu

Brit Care Hypo Allergenic Kilo Kontrolü İçin Ördekli Tahılsız Kısırlaştırılmış Kedi Maması İçeriği

Brit care hypo allergenic kilo kontrolü için ördekli tahılsız kedi maması içeriği incelenecek olunursa birçok meyvenin, sebzenin ve etin olduğu görülür. İçeriğinde taze ördek eti, kurutulmuş hindi, sarı bezelye, nohut, kurutulmuş elma, somon balığı, tavuk karaciğeri, pisilyum kabuğu ve tohumu, bira mayası, keten tohumu, kurutulmuş kızılcık, papatya, mineraller ve kurutulmuş deniz topalağı bulunmaktadır. Görüldüğü üzere birçok vitamini ve minerali kediniz tek bir mama ile alacaktır. A, B1, C, D3, E, B2, B6, B12 vitaminlerinin yanı sıra taurin, biotin, kalsiyum, demir, magnezyum, potasyum, bakır, selenyum elementleri de bu mama içeriğinde bulunmaktadır. Kedilerinin sağlıklı bir mama tüketmesini isteyen kişiler gönül rahatlığı ile brit care hipoalerjenik kedi maması tercihinde bulunabilir. Kısırlaştırılmış yetişkin kediler için kaliteli bir mama olarak bilinmektedir.

Brit Care Hypo Allergenic Kilo Kontrolü İçin Ördekli Tahılsız Kısırlaştırılmış Kedi Maması Faydaları

Brit care kedi maması içeriği incelendiğinde birçok faydalı ürün mama içerisinde bulunmaktadır. Mamada bulunan düşük yağ, kedinizin vücut ağırlığını korumasına yardımcı olmaktadır. Taze ördek, vücuttaki kolesterolü düşürerek kedinizin mamayı rahatça sindirmesini sağlamaktadır. Mama, böbrek ve idrar yolu sağlığı için de faydalıdır. Özellikle yaşlı kedilerde böbrek taşı oluşmasını önlemekte faydalı olan nasturtıum maddesine sahiptir. Doğal bir antibiyotik etkisi yapan bu madde antiseptik özelliğe sahiptir. Brit care hypo allergenic kilo kontrolü için ördekli tahılsız kedi maması yorumları incelendiğinde olgun ya da yetişkin kedisi olanların mamadan memnun kaldıklarına rastlanır. Kedilerinin ideal kilosunu koruyarak daha sağlıklı ve neşeli oldukları yorumlarda kendini beli etmektedir.

Brit Care Hypo Allergenic Kilo Kontrolü İçin Ördekli Tahılsız Kısırlaştırılmış Kedi Maması Fiyatları

Brit care hypo allergenic kilo kontrolü için ördekli tahılsız kedi maması özellikleri bakımından oldukça kaliteli bir mama olarak dikkat çekmektedir. Tahıl içermemesi, renklendirici kullanılmaması, koruyucu maddenin olmaması, GDO ve soyaya yer verilmemesi oldukça sağlıklı bir gıdanın ortaya çıkmasını sağlamıştır. Lifinin yüksek, proteinin fazla olması kediler için artı avantajlar da sağlamaktadır. Doğal içerikler kullanan mamaları kediler severek de tüketmektedir. Sahip olduğunuz minik dostlarınız sizin için oldukça önemlidir. Onların sağlıklı olması için de elinizden gelen gayreti göstermektesiniz. Brit care hypo allergenic kilo kontrolü için ördekli tahılsız kedi maması fiyatı araştırıldığında değişken fiyatlara rastlanmaktadır. Ürün 7 kg olduğu için uzun süre kedinizin gıda ihtiyacını karşılayacaktır. Mamanın kuru ve serin yerde ağzı kapalı saklanması gerekir. Böylelikle bayatlamaz ve özelliğini de kaybetmez. Trendyol'da yer alan bu ürünü satın almak isterseniz, siz de hemen sipariş verebilirsiniz.