Brit Care Tahılsız Sterilised Light Ördekli Hindili Kedi Maması 2kg

639,78 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
630,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Brit Care Tahılsız Sterilised Light Ördekli Hindili Kedi Maması 2kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: petsmoni1 Satıcı Ünvanı: PETSMONİ EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729127759100001 Vergi Kimlik Numarası: 7291277591
    Bu ürün petsmoni1 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Brit Care Tahılsız Sterilised Light Ördekli Hindili Kedi Maması 2kg Sindirim sistemi sağlığını ve ideal vücut ağırlığını korumaya yardımcı olan azaltılmış yağ içeren lif ve protein açısından zengin hipoalerjenik bir formül. Vitamin ve flavonoidlerle dolu meyve ve bitkiler, kedinizin harika görünmesini ve uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlar. TAZE ÖRDEK - vücuttaki kolesterol seviyelerini düşüren, PUFA'lar (çoklu doymamış yağ asitleri) bakımından zengin yağsız ve sindirilebilirliği yüksek bir et. DÜŞÜK YAĞ İÇERİĞİ, çözünür ve çözünmez lif ile birlikte optimum vücut ağırlığının korunmasına yardımcı olur. SEA BUCKTHORN böbrek ve idrar yolu sağlığını destekler. Düşük magnezyum ve L-metiyonin içeriği, ideal idrar pH'ının 6.0–6.5 arasında tutulmasına yardımcı olur. NASTURTIUM doğal bir antibiyotiktir. Kısır ve yaşlı kedilerde böbrek taşı oluşumunu önlemeye yardımcı olur ve güçlü antibakteriyel ve antiseptik özelliklere sahiptir. Tahıl içermez - Renklendirici YOK - Koruyucu madde YOK - GDO YOK - Soya YOK. Kompozisyon: taze ördek eti (% 26), kurutulmuş hindi (% 26), sarı bezelye (% 16), nohut (% 10), kurutulmuş elma (% 7), kümes hayvanı yağı (tokoferollerle korunmuş,% 4), somon yağı (% 2), hidrolize tavuk ciğeri (% 2), pisilyum kabuğu ve tohumları (% 2), bira mayası (% 2), keten tohumu (% 1), kurutulmuş nasturtium (% 0,5), kurutulmuş papatya (% 0,5) , mineraller, kurutulmuş deniz topalak (% 0,3), kurutulmuş kızılcık (% 0,2), frukto-oligosakkaritler (% 0,015), mannan-oligosakkaritler (% 0,015), Mojave yucca (% 0,008), Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktive (15x109 hücre) /kilogram). Analitik bileşenler: ham protein% 32.0, ham yağ% 12.0, ham lif% 4.0, ham kül% 9.0, nem% 10.0, Omega-3% 0.3, Omega-6% 1.6, kalsiyum% 0.9, fosfor% 0.7, sodyum% 1.0 magnezyum% 0.04. Besin bileşimi: A vitamini (3a672a) 20000 IU, D3 vitamini (E671) 800 IU, E vitamini (3a700) 600 mg, C vitamini (3a312) 300 mg, taurin (3a370) 2500 mg, L-karnitin (3a910) 100 mg, kolin klorür (3a890) 2500 mg, biotin (3a880) 2 mg, vitamin B1 (3a821) 10 mg, B2 vitamini 12 mg, niasinamid (3a315) 50 mg, kalsiyum-D-pantotenat (3a841) 40 mg, B6 vitamini (3a831) 10 mg, folik asit (3a316) 2 mg, B12 vitamini 0,04 mg, çinko (3b606) 120 mg, demir (3b106) 45 mg, manganez (3b504) 55 mg, potasyum iyodür (3b201) 4 mg, bakır (3b406) 10 mg, selenyum (3b8.10) 0.2 mg, L-metiyonin (3c305) 4000 mg. AB onaylı doğal antioksidanlar içerir: bitkisel yağdan (1b306) tokoferol özleri, askorbil palmitat (1b304) ve biberiye özü.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 0-1 Kg
  • Özellik Hipoalerjenik
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahılsız
Geri Bildirim Ver

Brit Care Tahılsız Ördekli Kedi Maması ile Mutlu Patiler

Brit Care sterilised kedi maması evcil dostlarınızın severek tüketeceği bir mama çeşididir. Sağlığa faydalı birçok besin içeren mama, kedilerin bağışıklığı sistemini güçlendirmenin yanı sıra başka boşaltım sistemi üzerinde de etkilidir. Eğer daha önce kedi beslemediyseniz ve ilk defa bir evcil dost edinmek istiyorsanız hangi mamayı kullanacağınızdan kararsız kalabilirsiniz. Sahiplendiğiniz kedinin ırkını, cinsini, yaş ve kilosunu veterinere bildirerek mama konusunda tavsiye alabilirsiniz. Çünkü piyasada çeşitli içeriklerde ve özelliklerde mama bulunur. 02086 mama çeşidi ise kedinizin seveceği lezzet ve enerji deposu bir mama türüdür. Ördek ve hindi tadı ile dostunuzu sık aralıklar şeklinde besleyebilirsiniz. Yoğun ve sağlıklı bir içerik ile tahılsız, ördekli ve hindili kedi mamasını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Eğer mamayı doğru bir şekilde muhafaza ederseniz mamada bayatlama gelişmeyecek ve uzun bir dönem kullanılabilecektir.

  • Enerji Kaynağı
  • Sağlık Deposu
  • Lezzetli İçerik

Brit Care Tahılsız Sterilised Light Ördekli ve Hindili Kedi Maması Kullanımı

Brit Care tahılsız kedi maması, kediniz için seçebileceğiniz en iyi mama çeşididir. Zengin bir içeriğe sahiptir ve içindeki her bir bileşen kedinin vücudunda yer alan organ ve sistemlere iyi gelmektedir. Evcil dostunuzun beslenme ihtiyacını tam anlamıyla karşılayan mama farklı tatlar ile tatlandırılmasıyla da ön plana çıkmaktadır. Tıpkı insanlarda olduğu gibi kedilerde de bağışıklık sistemi çok önemlidir. Bağışıklık sistemi, canlıları hastalıklara karşı koruduğundan dolayı kediniz için bağışıklığı güçlendiren Brit Care tahılsız sterilised light ördekli hindili kedi maması 2 kg mamasını seçebilirsiniz. Ayrıca mamanın light olma özelliği de kedilerde kilo kontrolüne yardımcı olmaktadır. Mamanın içerisinde kendinizin sağlığına faydalı birçok vitaminlerin yanı sıra protein, mineral ve yağ asitleri de bulunmaktadır. Bu maddeler kedilerin tüylerin parlak olmasına yaradığı gibi göz ve diş sağlığını da destekleyicidir.

Brit Care Tahılsız Sterilised Light Ördekli ve Hindili Kedi Maması Faydaları

Hindili kedi maması hindi eti ile lezzetlendirilen ve kedilerin ağız tadına uygun bir mamadır. Hindi etinin yanı sıra içerisinde farklı vitaminler, mineraller ve protein bulunur. Evcil dostunuzun severek tükettiği mama ördekli kedi maması formunda bulunmaktadır. Kedilerin gelişimi, sağlığı ve kilo kontrolü için özel olarak üretilen mamalardan kullanıcılar da çok memnun kalmaktadır. Her defasında az miktarlarda vereceğiniz mama sayesinde kedinizin her öğün taze mama tüketmesine neden olursunuz. Brit Care tahılsız sterilised light ördekli hindili kedi maması 2 kg içeriği ise A vitamini, çeşitli B vitaminleri, C ve E vitamini, doymamış yağ asitleri, protein, pancar posası, sodyum, potasyum, kalsiyum ve çinko gibi minerallerdir. Aynı zamanda içerisinde tatlandırıcı hindi ve ördek eti bulunur.

Brit Care Tahılsız Sterilised Light Ördekli ve Hindili Kedi Maması Fiyatları

Brit Care markası uzun yıllardır evcil dostlar için çeşitli mamalar üretmektedir. Kedi maması çeşitleri arasında, tahılsız sterilised light ördekli ve hindili kedi maması da bulunur. Zenginleştirilmiş ve tatlandırılmış içeriği ile kedinizin gelişimi için faydalı bir üründür. Aynı zamanda sindirimi de oldukça kolaydır. Eklem, kemik sağlığı için önemli olan mama kas gelişimini de desteklemektedir. Deri, göz ve diş sağlığı için de son derece önemlidir. Brit Care tahılsız sterilised light ördekli hindili kedi maması 2 kg yorumları ise pozitif yöndedir ve kedilerin ördekli, hindili mama sayesinde sağlıklı geliştikleri bildirilmiştir. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilerseniz siz de hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.