Brit Care Tavşan Etli Ve Pirinçli Kilo Dengeleyici Yetişkin Köpek Maması 12kg

2.229 TL
(185,75 TL / kg)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.664,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.585 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.585 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.782 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Brit Care Tavşan Etli Ve Pirinçli Kilo Dengeleyici Yetişkin Köpek Maması 12kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SECOVET Satıcı Ünvanı: SERCAN SEPİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7610534478
    Bu ürün SECOVET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Brit Care Weight LossRabbit & Rice 12 Kg Kiloluköpekler için hipoalerjenik TavşanvePirinçformüllü köpek maması. (1 – 10 yaş). Düşürülmüş kalori Kas gelişimi ve yağ depolanmasına engel olmak için kolaysindirilebilir protein ve azaltılmış yağ içerir. Egzersiz Güçlü ve sağlıklı eklem, kıkırdak, tendon ve ligamentleriçin eklem koruyucular içerir. Rahatlık hissi Çözülebilen ve çözülemeyen liflerin optimum seviyesi,sindirimi arttırarak beslenme aralıklarında rahatlık hissi verir. Yağ yakımı Yağ asitlerinin beta oksidasyonu ve doğal olarak yağlarınenerjiye dönmesi için L-Karnitin içerir. - Enfeksiyonlardan korunma, Metabolizma ve Karaciğerin yenilenmesi için Silymarin - Hücresel ve Mikrobiyal bağışıklık desteği için Vitamin C, prebiyotikler MOS ve FOS, inülin içerir. İçindekiler:Kurutulmuştavşan(36%), Pirinç (35%),Kurutulmuş elma,Kurutulmuş şekerpancarı posası, Seluloz tozu,Tavuk yağı,Sarımsaklı maya,Doğalaroma,Somon yağı (1%), Hidrolize deniz kabuklusu (glukozamin kaynağı 320mg/kg), Kıkırdak ekstratı (Kondroitin 190 mg/kg), Mannanoligosakkarit(180mg/kg), şifalı bitkiler ve meyve (biberiye, karanfil, narenciye, zerdeçal 180mg/kg), fruktooligosakkarit (120mg/kg), yukkaşidigera (120 mg/kg), inülin(110mg/kg), deve dikeni (90 mg/kg)

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Özellik Hipoalerjenik
Geri Bildirim Ver

Brit Care Tavşan Etli, Pirinçli Köpek Maması ile Fit Köpekler

Brit Care Tavşan Etli ve Pirinçli Kilo Dengeleyici Yetişkin Köpek Maması 12 kg KY.10031 kilolu köpekler için özel olarak üretilen bir tür mama çeşididir. Brit Care uzun yıllardır evcil hayvanların sağlığına ve beslenmesine yönelik lezzetli ve besleyici mamalar üretmektedir. KY.10031 hipoalerjenik etkisi ile ve içeriğindeki besinler nedeniyle köpeklerde kilo kontrolü sağlamaktadır. Gelişmekte ve büyümekte olan köpekler bazen hızlı kilo alabilir. Bu durum bazen yanlış mama kaynaklı da olabilir. Brit Care mamaları, ırk, cinsiyet, yetişkin, yavru ve ileri yaş, kilolu, zayıf köpekler için farklı şekillerde üretilmektedir. Evcil dostunuz için hangi mama seçeneğini kullanacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Öğrenmenin en basit yolu ise veterinerden geçmektedir. Alacağınız bilgiler doğrultusunda köpeğiniz için zengin içerikli en uygun mamayı seçebilirsiniz. Tavşan etli ve pirinçli olması köpeklerin kilo almasını engellemektedir.

  • Kilolu Köpeklerde Kilo Kontrolü
  • Kilo Almayı Engelleyici
  • Hipoalerjenik

Brit Care Tavşan Etli ve Pirinçli Kilo Dengeleyici Yetişkin Köpek Maması Kullanımı

Brit Care tavşanlı köpek maması köpeklerde yağ depolanmasını engeller ve kas gelişimini destekler. Yağ depolanmasını önleyici özelliği için mamanın içerisinde kolay sindirilebilir protein ve azaltılmış yağ bulunur. Düşük kalorili olduğu için daha önceden kilo almış köpeklerin kilo almasını durdurur. Mamanın içerisinde lif bulunduğundan dolayı sindirimi kolaylaştırır ve beslenme saatlerinin arasındaki zaman diliminde köpeğe rahatlık hissi vermektedir. Aynı zamanda mamanın içinde L- karnitin bulunduğundan dolayı mamanın yağ yakıcı özelliği de bulunur. Zengin içeriği ile köpeklerin ihtiyaç duyduğu her türlü besini içeren mama sayesinde evcil dostunuzu gönül rahatlığı ile besleyebilirsiniz. Çeşitli vitamin, mineral, omega yağ asitleri ve proteinler sayesinde lezzetli bir mama olan tavşan etli ve pirinçli köpek maması, dostunuzun en sevdiği mama haline gelecektir.

Brit Care Tavşan Etli ve Pirinçli Kilo Dengeleyici Yetişkin Köpek Maması Özellikleri

Brit Care Tavşan Etli ve Pirinçli Kilo Dengeleyici Yetişkin Köpek Maması 12 kg ile evcil dostunuzu sağlıklı ve kontrollü bir şekilde besleyebilirsiniz. Uzun yıllar boyunca kişiye arkadaş ve dost olan köpekler de farklı hastalıklar ya da obezite nedeniyle hastalanabilmektedir. Obezitenin önüne geçilmesi için Brit Care köpek mamalarından yararlanabilirsiniz. Brit Care tavşan etli ve pirinçli kilo dengeleyici yetişkin köpek maması 12 kg içeriği saymakla bitmeyecek türdendir. Tavşan eti ve pirincin yanı sıra içeriğinden çok fazla vitamin, yağ, mineral ve protein bulunur. Mamanın içerisinde vitamin olarak A, B, C, D ve E vitaminleri bulunmaktadır. Ayrıca tavşan eti ve pirincin yanı sıra karanfil, kurutulmuş elma, narenciye, deve dikeni ve daha birçok gıda bulunmaktadır.

Brit Care Tavşan Etli ve Pirinçli Kilo Dengeleyici Yetişkin Köpek Maması Fiyatları

Brit Care tavşan etli ve pirinçli köpek mamasını 12 kg formlar halinde bulabileceğiniz gibi 15 kg formlar halinde de bulabilirsiniz. Pek çok özelliğe sahip mama, evcil dostunuzun en başta kilo kontrolünü sağlamakta ve kilo almasını engellemektedir. Besleyici ve lezzetli içeriği sayesinde köpeklerin tüketmekten zevk aldığı mamalar arasında bulunur. Brit Care tavşan etli ve pirinçli kilo dengeleyici yetişkin köpek maması 12 kg kullanımı için veterinerden destek alabilir ve veterinerin önerdiği dozlarda ve sıklıkta köpeğinizi besleyebilirsiniz. Brit Care tavşan etli ve pirinçli kilo dengeleyici yetişkin köpek maması 12 kg yorumları incelendiğinde kullanıcıların memnun kaldığı görülmektedir. Yapılan yorumlar arasında köpeğin daha önceden kilo aldığı ancak kilo dengeleyici mamaya geçtikten sonra kilo alımının durduğu dikkat çekmektedir. Brit Care tavşan etli ve pirinçli kilo dengeleyici yetişkin köpek maması 12 kg fiyatı değişkendir. Trendyol'da yer alan bu ürünü siz de hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.