6
Elektronik Kahve Öğütücü kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

BRİZ Çıkarılabilir Hazneli Kahve ve Baharat Öğütücü

1.599,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BRİZ Çıkarılabilir Hazneli Kahve ve Baharat Öğütücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kovalamadan Satıcı Ünvanı: MUSON GLOBAL TİCARET VE MÜHENDİSLİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624110329300001 Vergi Kimlik Numarası: 6241103293
    Bu ürün Kovalamadan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motor Gücü: 200watt
  • Kapasite: 70gr
  • Doğrayıcı Hazne: Çelik Hazne

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Briz Çıkarılabilir Hazneli Kahve ve Baharat Öğütücü

Pratik ve kolay temizlenebilen mutfak aletleri her zaman tercih edilen ürünler arasında yer alır. Briz çıkarılabilir hazneli kahve ve baharat öğütücü aparatlarının birbirinden kısa süre içerisinde ayrılabilmesi ve motor bağlantı noktasından çıkarılarak su altında yıkanabilme özelliği pek çok müşteri tarafından tercih edilir. Elektrik aksamına su kaçma sorunu olmadan güven içerisinde bütün parçalarını su altında yıkayabilir, baharatlar ve kahve arası geçiş yapacağınızdan dolayı kokuların tamamını temizleyebilirsiniz. 20 cm uzunluğu tüm dolapların rafına kolaylıkla sığabilir. Mutfak dolaplarında küçük bir alan kaplama özelliğinden dolayı istediğiniz her yere yerleştirebilirsiniz. Kilit sisteminin sağladığı güvenlik sayesinde emniyetli bir şekilde çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Başlığı tam oturmadığı zaman çalışmayacağı için güvenli bir kullanım imkanı sunan bu ürünün özellikleri şöyle sıralanabilir:

  • Emniyetli kilit sistemi
  • Geniş hazne özelliği
  • Yıkanabilir aparatlar

Briz Çıkarılabilir Hazneli Kahve Öğütücü Özellikleri

Briz Çıkarılabilir Hazneli Kahve Öğütücü Özellikleri

Kahve seven müşteriler kendi kahvelerini evde çekerek taze demlemek isterler. Hem iş yerlerinde hem de evde kolay bir şekilde hazırlanabilen kahveler Briz çıkarılabilir hazneli kahve ve baharat öğütücü Briz kahve öğütücü sayesinde kısa süre içerisinde yapılır. Kahve taneciklerini toz haline getiren güçlü bıçaklar aynı zamanda başka sert cisimleri de öğütmenize yardımcı olarak avantaj sağlar. Yoğun iş temposunda evden erken çıkmanız gerektiği anlarda taze çekirdeklerinizi çekebilir, kısa süre içerisinde filtre kahvenizi yapabilirsiniz. Geniş bir zaman diliminde çekirdeklerinizin tümünü geniş haznede çekerek bir cam kavanoza da yerleştirebilirsiniz. 70 gramlık ürün hacmi sayesinde bütün çekirdeklerinizi tek seferde çekerek kolayca kullanabilirsiniz. Kaliteli bıçakları diğer gıdaları da çekebilmeniz için uygundur. Kalitesinden ödün vermeden taze kahve deneyime sunan bu ürünle istediğiniz her an taze kahve içebilirsiniz.

Briz Hazneli Kahve ve Baharat Öğütücü Fiyatları

Briz Hazneli Kahve ve Baharat Öğütücü Fiyatları

200 watt motor gücü hacmindeki ürün etkili bir performans sergiler. Geniş haznesi sayesinde birçok ürünü aynı anda çekme özelliğine sahiptir. Bu bakımdan Briz kahve öğütücü fiyat ürün karşılaştırılması yapıldığında makul bir ürün olduğu görülür. Sağladığı avantajlar bakımından fiyatının karşılığına eş değer nitelikte olan kahve ve baharat öğütücü aynı zamanda başka cisimleri çekebilme özelliğine de sahiptir. Çeşitli baharatlarınızı tazesi ile temin ettikten sonra istediğiniz kıvamda çekebilir, kış dönemlerinde kullanmak üzere cam kavanozlarınıza yerleştirebilirsiniz. Çelik haznesi uzun süre kullanım ömrüne sahiptir. Paslanmaz bıçakları sayesinde herhangi bir sağlık problemi ile karşılaşmadan uzun süreli kullanım avantajına sahip olursunuz. Çelik bıçakların güçlü özelliği sayesinde toz taneciği ayarında çekme avantajı elde edebilirsiniz. İçinde hiçbir büyük tanecik kalmayacak şekilde tüm ürünler toz haline dönüşür.

Çıkarılabilir Özellikli Briz Öğütücü Avantajları

Çıkarılabilir Özellikli Briz Öğütücü Avantajları

Mutfak ürünlerinin çıkarılabilir ve temizlenebilir olması hijyen durumu bakımından oldukça önemlidir. Briz kahve ve baharat öğütücü parçalarının çıkarılabilir özellikte olması pek çok avantajı beraberinde getirir. Kolay bir şekilde takılıp çıkarılan aparatlar kısa süre içerisinde temizlenerek hijyenik hale getirilir. Bir sonraki kullanımda hazır durumda bulunan üründe, istediğiniz baharatlarınızın çekimini ve toz haline getirilmesi işlemini yapabilirsiniz. Bıçakların birinci sınıf kaliteli malzemeden imal edilmiş olması dayanıklılık bakımından uzun ömürlüdür. Elinizin altında bulunması gereken bir ürün haline gelen kahve makinesi 200 watt motor gücü sayesinde yüksek performanslı bir kullanım imkanı sunar. Benzersiz tasarımı mutfaklarınızda hoş bir görüntü sunarken tek tuşla çalışma kolaylığının tadını çıkarabilirsiniz. Briz kahve öğütücü yorum için Trendyol'dan göz atabilir, detaylı incelemeler sonucunda kolay kullanımlı ürünün siparişini kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.